• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!

Spitalul clinic de urgenta pentru copii Marie Curie Budimex

Spitalul Budimex, denumit astazi Marie Curie (Maria Sklodowska Curie), a fost oferit poporului roman ca un dar special din partea guvernului polonez dupa cutremurul din 1977.

In 1984 isi deschide portile ca unul dintre cele mai mari spitale de copii din Romania. Cunoscut initial ca Spitalul Polonez si apoi ca Spitalul Budimex, acesta a...

Spitalul Budimex, denumit astazi Marie Curie (Maria Sklodowska Curie), a fost oferit poporului roman ca un dar special din partea guvernului polonez dupa cutremurul din 1977.

In 1984 isi deschide portile ca unul dintre cele mai mari spitale de copii din Romania. Cunoscut initial ca Spitalul Polonez si apoi ca Spitalul Budimex, acesta a reunit medici pediatri de renume de la diferite spitale din Bucuresti, care au transformat acest dar al poporului polonez intr-unul dintre cele mai bune centre medicale dedicate ingrijirii copiilor.

3 sectii pediatrie;
2sectii chirurgie pediatrica;
ATI;
terapie intensiva neonatala;
oncologie pediatrica;
ORL;
nefrologie pediatrica;
ortopedie pediatrica;
unitate primiri urgente

constatarea situatiilor de urgenta;
urgente medico-chirurgicale;
interventii de urgenta;
examen clinic;
investigatii (explorari radiologice, tomografice, echografii, EKG, analize de laborator);
tratament medical si chirurgical;
proceduri terapeutice (intubatii orotraheale, sondaje vezicale, cateterizari
vene, suturi, pansamente, hemostaze, extragere corpi strani);

<a href=href="http://www.copilul.roquot;//www.copilul.ro/medici-pediatri-u74/Dr-Mircea-Leonid-Stamate-s5482.html">Dr. Mircea Leonid Stamate</a>, medic primar pediatru, doctor in medicina;
<a href=href="http://www.copilul.roquot;//www.copilul.ro/medici-pediatri-u74/Dr-Doru-Dumbrava-s2592.html">Dr. Doru Dumbrava</a>, medic primar pediatru, conferentiar universitar, sef sectie;
<a href=href="http://www.copilul.roquot;//www.copilul.ro/medici-pediatri-u74/Dr-Mariana-Stefan-s5483.html">Dr. Mariana Stefan</a>, medic primar pediatru, doctor in medicina;
Dr.<a href=href="http://www.copilul.roquot;//www.copilul.ro/medici-pediatri-u74/Dr-Maria-Mihaiela-Mihu-s5485.html">Maria Mihaiela Mihu</a>, medic primar pediatru, specialist Hematologie Clinica, Supraspecializare Diabet si Boli de Nutritie, doctor in medicina, sef sectie;
Dr.<a href=href="http://www.copilul.roquot;//www.copilul.ro/doctori-u71/Dr-Mihai-Munteanu-s7098.html">Mihai Munteanu</a>, medic primar pediatru, supraspecializare Gastroenterologie, competenta endoscopie digestiva, doctorand;
Dr.<a href=href="http://www.copilul.roquot;//www.copilul.ro/medici-pediatri-u74/Dr-Florea-Iordachescu-s2596.html">Florea Iordachescu</a>, medic primar pediatrie, profesor universitar, doctor in medicina. Sef clinica, director general

021.460.42.60, 021.460.30.26

Opinii utilizatori

Gratitudine echipei ORL
De POPA ELENA pe 30 Aprilie 2011

Dl. doctor Dan Gheorghe mi-a operat zilele acestea de polipi baietelul de 12 ani si ii sunt foarte recunoscatoare pentru reusita interventiei. De asemenea, apreciez profesionalismul echipei ORL care il sustine: anestezie si asistenta medicala. Felicitari.

Pentru Andreea
De Emil pe 19 Aprilie 2011

Hemangiom: ne-am informat pe net si la dermatologie la medlife, exista o suspiciune ca ar putea fi si pe organele interne. La noi s-a lasat de la inceput cu o mica hemoragie cerebrala la nastere, care se pare ca s-a resorbit si asteptam la dr. Stamate Mircea - Medlife / Budimex, pt echografia abdominala totala.

Spitalul clinic de urgenta pentru copii Marie Curie Budimex
De Istrate mihaela pe 17 Aprilie 2011

Am operat baiatul la dl profesor Burnei sunt foarte multumita de serviciile oferite de dumnealor. As dori sa se ajute sectia de ortopedie si sa facem tot posibilul sa nu plece medici in alta tara. Copii nostri au mare nevoie de dumnealor noi oameni de la tara cat si cei de la orase avem nevoie de oameni capabili si profesionisti ca dumnealor sunt ingeri pentru noi si copii nostri. Va multumesc.

Cum este dr. Ionescu?
De Andreea pe 02 Aprilie 2011

Am o fetita de 6 luni si am nascut-o cu un hemangion pe spate. Am fost indrumata catre dr Ionescu. Daca a mai trecut cineva prin asa ceva, vreau si eu o opinie.

Spitalul clinic de urgenta pentru copii Marie Curie Budimex
De Aurelia pe 19 Martie 2011

Am operat baiatul de 1 an la marie curie si am fost foarte multumita, conditii foarte bune si nu este adevarat ca trebuie sa te externezi sambata, minciuni.

Doctor Oancea Marcel
De Mioara pe 01 Februarie 2011

As dori cateva informatii despre dr. Oancea, daca ma poate ajuta cineva care a apelat la seviciile dumnealui, ce tarife are pentru un control, o operatie, cat costa o zi de spitalizare (eu neavand serviciu). Trebuie sa operez baietelul si pediatra mea m-a trimis la dumnealui. Multumesc!

Spitalul clinic de urgenta pentru copii Marie Curie Budimex
De Marcel pe 28 Ianuarie 2011

Am fost la spitalul Marie Curie si nu mi-a placut deloc, este tot confortul, dar problema este ca trebuie sa te externezi sambata, vrei nu vrei, e lege mi se pare o tampenie, daca te prinde cu mancare in camera este scandalul gata, dupa parerea mea fiecare persoana pleacca cand doreste vinerea, nu-i normal sa te oblige nimeni, in saloane este in stare sa te bage cat mai mult daca se poate si 6 pentru ca nu sunt locuri destule.

Spitalul clinic de urgenta pentru copii Marie Curie Budimex
De Iordan ana pe 02 Ianuarie 2011

Eu l-am operat pe baietelul meu la domnul Ciobanu, poti incerca, este un doctor foarte bun.

Spitalul clinic de urgenta pentru copii Marie Curie Budimex
De Cristina florina vlad pe 05 Decembrie 2010

Baietelul meu a fost salvat acum 4 ani in cadrul acestui spital la sectia nefrologie de catre d-na dr.Mihaela Balgradean, un om exceptional cu o pregatire superioara. Datorita dumneaei acum copilasul meu este sanatos si are o viata normala. Este cel mai bun spital din tara. Locuiesc in barcelona, dar aici medicii sint jalnici, nu sint pregatiti in ciuda echipamentului bun care il au. Daca la noi ar avea pe jumatate din tot ce au aici. Am ajunge departe. Medicii romani sunt recunoscuti mondial. Felicitari.

Spitalul clinic de urgenta pentru copii Marie Curie Budimex
De Betina pe 22 Octombrie 2010

Loredana, eu sun de dimineata de la ora 9 la cele 2 numere de telefon si nu raspunde nimeni. Ce se intampla?

Contact Spitalul clinic de urgenta pentru copii Marie Curie Budimex

Adresa

C-tin Brancoveanu, 20, Bucuresti, Sectorul 4

Site www.mscurie.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.