• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!

Spitalul clinic de urgenta pentru copii Marie Curie Budimex

Spitalul Budimex, denumit astazi Marie Curie (Maria Sklodowska Curie), a fost oferit poporului roman ca un dar special din partea guvernului polonez dupa cutremurul din 1977.

In 1984 isi deschide portile ca unul dintre cele mai mari spitale de copii din Romania. Cunoscut initial ca Spitalul Polonez si apoi ca Spitalul Budimex, acesta a...

Spitalul Budimex, denumit astazi Marie Curie (Maria Sklodowska Curie), a fost oferit poporului roman ca un dar special din partea guvernului polonez dupa cutremurul din 1977.

In 1984 isi deschide portile ca unul dintre cele mai mari spitale de copii din Romania. Cunoscut initial ca Spitalul Polonez si apoi ca Spitalul Budimex, acesta a reunit medici pediatri de renume de la diferite spitale din Bucuresti, care au transformat acest dar al poporului polonez intr-unul dintre cele mai bune centre medicale dedicate ingrijirii copiilor.

3 sectii pediatrie;
2sectii chirurgie pediatrica;
ATI;
terapie intensiva neonatala;
oncologie pediatrica;
ORL;
nefrologie pediatrica;
ortopedie pediatrica;
unitate primiri urgente

constatarea situatiilor de urgenta;
urgente medico-chirurgicale;
interventii de urgenta;
examen clinic;
investigatii (explorari radiologice, tomografice, echografii, EKG, analize de laborator);
tratament medical si chirurgical;
proceduri terapeutice (intubatii orotraheale, sondaje vezicale, cateterizari
vene, suturi, pansamente, hemostaze, extragere corpi strani);

<a href=href="http://www.copilul.roquot;//www.copilul.ro/medici-pediatri-u74/Dr-Mircea-Leonid-Stamate-s5482.html">Dr. Mircea Leonid Stamate</a>, medic primar pediatru, doctor in medicina;
<a href=href="http://www.copilul.roquot;//www.copilul.ro/medici-pediatri-u74/Dr-Doru-Dumbrava-s2592.html">Dr. Doru Dumbrava</a>, medic primar pediatru, conferentiar universitar, sef sectie;
<a href=href="http://www.copilul.roquot;//www.copilul.ro/medici-pediatri-u74/Dr-Mariana-Stefan-s5483.html">Dr. Mariana Stefan</a>, medic primar pediatru, doctor in medicina;
Dr.<a href=href="http://www.copilul.roquot;//www.copilul.ro/medici-pediatri-u74/Dr-Maria-Mihaiela-Mihu-s5485.html">Maria Mihaiela Mihu</a>, medic primar pediatru, specialist Hematologie Clinica, Supraspecializare Diabet si Boli de Nutritie, doctor in medicina, sef sectie;
Dr.<a href=href="http://www.copilul.roquot;//www.copilul.ro/doctori-u71/Dr-Mihai-Munteanu-s7098.html">Mihai Munteanu</a>, medic primar pediatru, supraspecializare Gastroenterologie, competenta endoscopie digestiva, doctorand;
Dr.<a href=href="http://www.copilul.roquot;//www.copilul.ro/medici-pediatri-u74/Dr-Florea-Iordachescu-s2596.html">Florea Iordachescu</a>, medic primar pediatrie, profesor universitar, doctor in medicina. Sef clinica, director general

021.460.42.60, 021.460.30.26

Opinii utilizatori

Opinie parinte a 2 copii
De Radulescu Ioan Bogdan pe 11 Ianuarie 2012

Este un spital bun, cu personal calificat, care a reusit sa impresioneze o familie de francezi veniti in vacanta si care au avut probleme de sanatate cu ambii copii (cu varste de 3 ani si respectiv 3 luni).

Luxatie sold
De Mihaela Dinu pe 06 Ianuarie 2012

Buna ziua, bebelusa mea de 4 luni este suspecta de luxatie de sold (pliurile picioruselor nu sunt simetrice). As dori sa stiu cum putem obtine o programare pentru o consultatie de specialitate in acest spital, cu ce medic trebuie sa luam legatura pentru programare/consulatie si daca se fac ecografii sau radiografii. Multumesc.

Spitalul clinic de urgenta pentru copii Marie Curie Budimex
De CAROLINA pe 17 Noiembrie 2011

Va rog sa-mi spuneti cat ma costa o operatie de polipi si amigdalite? Saptamana viitoare trebuie sa merg cu baietelul de 4 ani la spitalul Marie Curie pentru peratia de polipi si amigdalite. De aceea va rog sa ma ajutati.

Medici
De Ilea gabriela pe 17 Noiembrie 2011

Multumiri domnului Doctor Radu Spataru, medic chirurg, asistent universitar pentru ca are o grija deosebita de copii si o daruire pentru aceasta meserie. Ii multumesc ca nu a plecat din tara ca multi alti medici buni si ca a ramas aici sa ii faca bine pe copii acestei tari pacatoase.

Multumiri
De Mihaela boboc pe 25 Octombrie 2011

Am fost internata, impreuna cu baietelul meu, in acest spital si am fost foarte multumita si de coditii si de personal dar mai ales de domnul doctor Mihai Mocanu.Ii multumesc pe aceasta cale domnului doctor si intregului personal. Pentru cine se plange de conditii sa stiti ca se poate si mai rau, inseamna ca nu stiu cum arat, ce conditii si ce pacienti sunt in alte spitale si ii invit sa viziteze(doar atat)spitalul de pediatrie din Ploiesti, sa vedem atunci ce au de spus!

Multumiri domnului doctor Oancea Marcel si doamnei doctore Balgradean Mihaela
De OPREA ELENA pe 30 Septembrie 2011

Le multumesc acestor oameni minunati ca mi-au salvat viata; am fost operata de litiaza renala stanga si am supravietuit datorita acestor persoane minunate. Pe aceasta cale vreau sa le multumesc si vor avea un loc in inima mea.

Tumoare
De Florin pe 08 August 2011

Am un baietel de 6 luni si a fost depistat cu tumoare la testicul si trebuie operat. As dorii niste detalii de la parintii care au fost in spitalul acesta cu o boala asemanatoare. Multumesc si eventual numele doctorilor.

Pacientii strica firma
De Popescu pe 05 August 2011

Nu ma indoiesc de competenta medicilor, dar nu recomand nimanui internarea la acest spital, unde 90% din pacienti sunt din cei care nu stiu sa respecte nici o regula de igiena. Nu urasc tiganii, mi-e mila si de bietii copilasi ai lor, dar sunt un adevarat focar bacteriologic! Nu va internati inainte de a vizita saloanele in care urmeaza sa va internati.

Recomandare
De Monica pe 04 August 2011

Un spital cu personal deosebit. Am avut contacte cu mai multe spitale de copii din Bucuresti si experientele au fost jalnice spre ingrijoratoare. La Budimex am gasit mereu medici cu adevarat pregatiti si competenti. Il recomand in mod deosebit pe dl. dr. Stanciu Adrian care a facut adevarate minuni pentru noi. Il recomand tuturor!

Dr Trancioveanu
De Dragomir Andreea pe 06 Mai 2011

Am nascut fetita cu o malformatie numata Gastroschizis si dr. Trancioveanu mi-a operat-o la 4 ore dupa nastere, de obicei se fac mai multe operatii pt a avea rezultate multumitoare dar la fetita mea a fost nevoie doar cea de la nastere. Am sa ii multumesc toata viata d-nei dr. Trancioveanu Monica pt ca mi-a salvat fetita.

Contact Spitalul clinic de urgenta pentru copii Marie Curie Budimex

Adresa

C-tin Brancoveanu, 20, Bucuresti, Sectorul 4

Site www.mscurie.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.