• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!

Spitalul clinic de urgenta pentru copii Marie Curie Budimex

Spitalul Budimex, denumit astazi Marie Curie (Maria Sklodowska Curie), a fost oferit poporului roman ca un dar special din partea guvernului polonez dupa cutremurul din 1977.

In 1984 isi deschide portile ca unul dintre cele mai mari spitale de copii din Romania. Cunoscut initial ca Spitalul Polonez si apoi ca Spitalul Budimex, acesta a...

Spitalul Budimex, denumit astazi Marie Curie (Maria Sklodowska Curie), a fost oferit poporului roman ca un dar special din partea guvernului polonez dupa cutremurul din 1977.

In 1984 isi deschide portile ca unul dintre cele mai mari spitale de copii din Romania. Cunoscut initial ca Spitalul Polonez si apoi ca Spitalul Budimex, acesta a reunit medici pediatri de renume de la diferite spitale din Bucuresti, care au transformat acest dar al poporului polonez intr-unul dintre cele mai bune centre medicale dedicate ingrijirii copiilor.

3 sectii pediatrie;
2sectii chirurgie pediatrica;
ATI;
terapie intensiva neonatala;
oncologie pediatrica;
ORL;
nefrologie pediatrica;
ortopedie pediatrica;
unitate primiri urgente

constatarea situatiilor de urgenta;
urgente medico-chirurgicale;
interventii de urgenta;
examen clinic;
investigatii (explorari radiologice, tomografice, echografii, EKG, analize de laborator);
tratament medical si chirurgical;
proceduri terapeutice (intubatii orotraheale, sondaje vezicale, cateterizari
vene, suturi, pansamente, hemostaze, extragere corpi strani);

<a href=href="http://www.copilul.roquot;//www.copilul.ro/medici-pediatri-u74/Dr-Mircea-Leonid-Stamate-s5482.html">Dr. Mircea Leonid Stamate</a>, medic primar pediatru, doctor in medicina;
<a href=href="http://www.copilul.roquot;//www.copilul.ro/medici-pediatri-u74/Dr-Doru-Dumbrava-s2592.html">Dr. Doru Dumbrava</a>, medic primar pediatru, conferentiar universitar, sef sectie;
<a href=href="http://www.copilul.roquot;//www.copilul.ro/medici-pediatri-u74/Dr-Mariana-Stefan-s5483.html">Dr. Mariana Stefan</a>, medic primar pediatru, doctor in medicina;
Dr.<a href=href="http://www.copilul.roquot;//www.copilul.ro/medici-pediatri-u74/Dr-Maria-Mihaiela-Mihu-s5485.html">Maria Mihaiela Mihu</a>, medic primar pediatru, specialist Hematologie Clinica, Supraspecializare Diabet si Boli de Nutritie, doctor in medicina, sef sectie;
Dr.<a href=href="http://www.copilul.roquot;//www.copilul.ro/doctori-u71/Dr-Mihai-Munteanu-s7098.html">Mihai Munteanu</a>, medic primar pediatru, supraspecializare Gastroenterologie, competenta endoscopie digestiva, doctorand;
Dr.<a href=href="http://www.copilul.roquot;//www.copilul.ro/medici-pediatri-u74/Dr-Florea-Iordachescu-s2596.html">Florea Iordachescu</a>, medic primar pediatrie, profesor universitar, doctor in medicina. Sef clinica, director general

021.460.42.60, 021.460.30.26

Opinii utilizatori

Spitalul clinic de urgenta pentru copii Marie Curie Budimex
De Alexandra pe 09 Ianuarie 2013

Nu zic ca medicii de aici nu sunt buni. Probabil ca sunt minunati, dar sa mergi acolo cu un copil de 6 saptamani si sa nu se uite nimeni la tine, sa iti ofere informatii eronate atat telefonic cat si la fata locului nu mi se pare o atitudine normala, demna de un astfel de spital. E adevarat ca pana la Dumnezeu te mananca sfintii. Daca aveti posibilitate sa mergeti in domeniul privat, mergeti fara sa va uitati inapoi. La Budimex poti sa mori pe holul spitalului ca nu te baga nimeni in seama. Nu vorbesc neaparat despre medici, dar personalul spitalului este si prost informat si incompetent si delasator. Nu merita nicio donatie si nici un 2%. Este mizerabila atitudinea de care te lovesti acolo si birocratia spitalului. Chiar si medicii te vad acolo pe coridor cu bebelusul, discuti cu ei si te trimit de la unul la altul fara sa se uite la copil! Pacat. Asta este sistemul de stat si spitalul de stat. Nu merita nimic!

Spitalul clinic de urgenta pentru copii Marie Curie Budimex
De Hentesiramona pe 11 Octombrie 2012

Si eu am un frate ce a fost operat la spitalul acesta acum 5 ani, iar acum, in data de 10.10.2012 a facut o alta interventie si a iesit cu bine. Le multumesc din suflet domnilor doctori si echipei, ar fi un mare pacat daca s-ar desfiinta acest spital pentru ca atunci nu ar mai avea unde sa mearga saraci parinti cu copii la operati. Este cel mai bun spital si sunt cei mai buni doctori din Romania. Succes in continuare. Va multumesc.

Medicul Vlad Costel un medic exceptional
De Dumitru Ana-Maria pe 02 Octombrie 2012

Medicul Vlad Costel mi-a operat fetita in varsta de 7 ani care a avut diagnosticul artrita septica, diagnostic stabilit tot de catre dl. doctor. Ii multumesc din suflet.

Pacat!
De Bogdan pe 06 August 2012

Timp de 1 ora am tot incercat sa-mi programez fetita pentru o consultatie, avand trimiterea medicului de familie in "buzunar". Nu se poate face o programare, mi-a inchis telefonul, cred ca de vreo 7 ori, la un momemt dat, centralista a zis ca nu-mi mai face lagatura cu cabinetul. Nu cred ca cei 2% merita sa ajunga aici, pacat de medici, dar vorba aceea: "Pana sa ajungi la D-zeu, te mananca sfintii".

Multumire
De Paraschiv pe 04 August 2012

Ii multumesc din suflet domnisoarei doctor rezident Balaceanu Anca sectia chirurgie urgente pentru modul in care s-a ocupat de baiatul meu joi seara, l-a operat la mana ca a avut tendonul taiat de la al III-lea deget. Ii doresc mult succes in cariera dansei de medic si multa sanatate. Multumesc si celor care au ajutat-o. Tin sa mentionez ca nu au vrut sa primeasca nimic. Cinste lor ca isi fac meseria cu pasiune si devotament.

Parere buna despre dr.Ursuleanu
De Nicco pe 28 Mai 2012

Am citit foarte mult despre doctorul Ursuleanu! Mai e la acest spital? Am inteles ca e f. bun si as dori sa merg si eu la dansul cu fetita de 3 ani pentru operatie!

Spitalul clinic de urgenta pentru copii Marie Curie Budimex
De Florin pe 01 Aprilie 2012

Nu recomand sa ajungeti aici decat daca vreti sa donati 2% din impozitul pe venit. Doar astea sunt anunturile care te intampina in tot spitalul. Servicii, doctori neprofesionisti, nici cu banii in mana nu se uita la tine. Asistentele se uita la tine si depinde cum le gasesti, daca au nevoie de bani sunt numai lapte si miere, daca nu au nevoie de bani iti spun ca esti un nimic si ca nu esti la piata sa te tocmesti cu ele. Ce sa mai, te interneaza cu copilul, dar pat nu exista decat pentru copil, pentru tine ca mama primesti un scaun pe care il poti utiliza doar cu randul cu alta mama. In tot acest timp, ti se arata mereu afisele cu 2% din impozit redirectionat catre ei. Pentru ca a fost prima experienta cu acest spital, am spus ca nu o sa mai ajung decat la UPU unde oamenii sunt de nota 10+. Imi pare rau ca pana acum am fost un donator inrait cu SMS-urile pentru sectiile din acest spital. Incepand de azi, o sa le mai donez doar gandurile bune in speranta ca o sa ii ajute Dumnezeul. Pana atunci doar sanatate!

Raspuns lui Iosif
De Daniela simion pe 07 Februarie 2012

Pentru operatia de polipi il recomand din toata inima pe dl. doctor Manole Laurentiu. Mi-a operat 2 copii de polipi si de amigdalite si se simt excelent de atunci.

bun
De Silvia pe 04 Februarie 2012

mergi sa caut-o pe dr gavrila ileana.Acum este la Elias in Bucuresti. Dar afost si la Budimex,

Este o super doctorita

Operatie de polipi
De Iosif pe 18 Ianuarie 2012

O intrebare, ati facut operatia de polipi? Cine a efectuat-o si cat a costat? Sunt din Deva si trebuie sa operam fetita de 12 ani de polipi si nu stim la cine si unde sa apelam.

Contact Spitalul clinic de urgenta pentru copii Marie Curie Budimex

Adresa

C-tin Brancoveanu, 20, Bucuresti, Sectorul 4

Site www.mscurie.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.