• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!

Spitalul clinic de urgenta pentru copii Marie Curie Budimex

Spitalul Budimex, denumit astazi Marie Curie (Maria Sklodowska Curie), a fost oferit poporului roman ca un dar special din partea guvernului polonez dupa cutremurul din 1977.

In 1984 isi deschide portile ca unul dintre cele mai mari spitale de copii din Romania. Cunoscut initial ca Spitalul Polonez si apoi ca Spitalul Budimex, acesta a...

Spitalul Budimex, denumit astazi Marie Curie (Maria Sklodowska Curie), a fost oferit poporului roman ca un dar special din partea guvernului polonez dupa cutremurul din 1977.

In 1984 isi deschide portile ca unul dintre cele mai mari spitale de copii din Romania. Cunoscut initial ca Spitalul Polonez si apoi ca Spitalul Budimex, acesta a reunit medici pediatri de renume de la diferite spitale din Bucuresti, care au transformat acest dar al poporului polonez intr-unul dintre cele mai bune centre medicale dedicate ingrijirii copiilor.

3 sectii pediatrie;
2sectii chirurgie pediatrica;
ATI;
terapie intensiva neonatala;
oncologie pediatrica;
ORL;
nefrologie pediatrica;
ortopedie pediatrica;
unitate primiri urgente

constatarea situatiilor de urgenta;
urgente medico-chirurgicale;
interventii de urgenta;
examen clinic;
investigatii (explorari radiologice, tomografice, echografii, EKG, analize de laborator);
tratament medical si chirurgical;
proceduri terapeutice (intubatii orotraheale, sondaje vezicale, cateterizari
vene, suturi, pansamente, hemostaze, extragere corpi strani);

<a href=href="http://www.copilul.roquot;//www.copilul.ro/medici-pediatri-u74/Dr-Mircea-Leonid-Stamate-s5482.html">Dr. Mircea Leonid Stamate</a>, medic primar pediatru, doctor in medicina;
<a href=href="http://www.copilul.roquot;//www.copilul.ro/medici-pediatri-u74/Dr-Doru-Dumbrava-s2592.html">Dr. Doru Dumbrava</a>, medic primar pediatru, conferentiar universitar, sef sectie;
<a href=href="http://www.copilul.roquot;//www.copilul.ro/medici-pediatri-u74/Dr-Mariana-Stefan-s5483.html">Dr. Mariana Stefan</a>, medic primar pediatru, doctor in medicina;
Dr.<a href=href="http://www.copilul.roquot;//www.copilul.ro/medici-pediatri-u74/Dr-Maria-Mihaiela-Mihu-s5485.html">Maria Mihaiela Mihu</a>, medic primar pediatru, specialist Hematologie Clinica, Supraspecializare Diabet si Boli de Nutritie, doctor in medicina, sef sectie;
Dr.<a href=href="http://www.copilul.roquot;//www.copilul.ro/doctori-u71/Dr-Mihai-Munteanu-s7098.html">Mihai Munteanu</a>, medic primar pediatru, supraspecializare Gastroenterologie, competenta endoscopie digestiva, doctorand;
Dr.<a href=href="http://www.copilul.roquot;//www.copilul.ro/medici-pediatri-u74/Dr-Florea-Iordachescu-s2596.html">Florea Iordachescu</a>, medic primar pediatrie, profesor universitar, doctor in medicina. Sef clinica, director general

021.460.42.60, 021.460.30.26

Opinii utilizatori

Ca parinti, suntem frustati
De Mihaela pe 24 Iulie 2014

In ultima luna am ajuns de 2 ori la acest spital, prima data am ajuns noi cu copilul, unde am stat aproape 5 ore pana ne-a consultat cineva si ne-a dat reteta. A doua oara, am sunat la salvare, pentru ca cel mic avea 39 temp si acuza dureri de muschi, cum il atingeai, urla de durere.

Salvarea a venit dupa 2 ore jumate, am ajuns la spital, si m-au luat la misto ca, nu are cum sa imi spuna cel mic ca il dor muschii pentru este prea mic, cel mic avand 2 ani, si m-au trimis intr-un salon cu aer conditionat, copilul avand 39 de grade, unde am asteptat 2 ore sa vina sa ma consulte, dupa care, m-au trimis sa ii fac analize contra-cost, desii platesc asigurari medicale.

Rezultatul analizelor l-am luat dupa o ora, am asteptat alte 2 ore sa mi se interpreteze analizele, mi sa dat o reteta si m-au trimis acasa, fara sa ii administreze celui mic,nimeni, nimic.

Multe felicitari camerei de garda, reusesc din plin sa ne ignore si pe noi parintii, si pe copii nostrii fiind in suferinta.

Doctor Mihai Mocanu
De Boicea ionut daniel pe 08 Iulie 2014

In data de 01 07 2014 mi-am operat baiatul la picioare de var eouine bilateral la domnul doctor Mihai Mocanu. Operatia a durat 2 ore de la 11:30 pana la 13:30, iar operatia a avut un succes total. Ii multumesc domnului doctor si sa aiba multa sanatate deoarece este un doctor excelent si mi-a adus liniste in suflet.

O doamna dr. de la urgente- copii - revoltata ca am mers la 2 dimineata cu copilul la urgente
De Mihaela CHIRCU pe 01 Iulie 2014

Abia acum am ajuns acasa de la Budimex - urgente copii. Copilul meu de 9 ani avea febra cand am ajuns acasa de la serviciu (18,00). I-am dat Nurofen, dupa 6 ore i-am dat Panadol, Tantum verde pt gat, dar tot facea febra aproape de 40 grade. I-am pus prosoape ude pe piept, frunte si urechi, dar febra nu scadea.

Mi s-a facut frica sa mai stau acasa cu copilul. Am luat un taxi pe la 2 noaptea si am plecat. Am stat vreo ora la coada (erau cateva familii cu copiii) si d-na dr care era de garda, nici asistenta care mi-a luat datele copilului nu a vrut sa spuna cum o cheama si nici de la informatii nu mi-au zis - mi-au zis sa o intreb pe dr. cum o cheama).

Ajungand in cabinet am observat o oarecare reticienta fata de mine si copil - altadata, cu aceleasi simptome - medicii au fost cumsecade - ma tot intreba de ce m-am dus la ora aia cu copilul, doar pentru o febra, ca febra o sa faca toata viata, ca de ce nu am asteptat pana dimineata, sa vin la urgente.

I-am zis ca am facut tot ce am stiut pt copil, iar daca am vazut ca febra nu-i scade, am plecat la un medic autorizat. Cat am stat si incepuse sa scrie reteta, fara sa-l consulte pe copil, ma tot apostrofa, ca de ce oamneii nu inteleg, ca daca nu este urgenta, sa-i lase pe altii cu probleme.

Dar eu, ca simplu parinte, ce puteam sa fac mai mult decat facusem deja? Ii dadeam eu antibiotic fara acordul medicului? Copilul acuza si dureri foarte mari la frunte si chiar plangea, putea sa faca o convulsie sau eu mai stiu ce probleme.

Am renuntat sa-l mai consulte, desi d-na dr. abia astepta ca sa ma supar si sa plec. Cred ca am deranjat-o de la somn, pentru ca asa parea de nervoasa. Nici eu si nici copilul nu am dormit deloc. Cum sa doarma daca avea febra apropae de 40? Asa ca am plecat plangand si spunand si celorlalti parinti ca aproape m-a dat afara cu atitudinea ei.

Am vrut sa sun la Smurd sau la o salvare. Pana la urma, m-am dus sa intreb la o farmacie din zona ce pot face in cazul in care un medic se poarta asa cu pacientii care ajung la urgente din motive grave sau mai putin grave.

De la farmacie mi-a zis sa multi parinti se plang de atitudinea unora de la Urgente. Eu nu pot sa pun diagnostice, nu sunt medic, de aceea apelam la cei care si-au ales aceasta meserie.

Vreau sa ma indrumati ce sa fac. Unde sa fac o reclamatie, la Colegiul medicilor, la Budimex? Vreau ca aceasta fapta a unui asa-zis medic, sa ajunga in Comisia de disciplina.

Din punctul meu de vedere, acest medic pateaza imaginea altor medici de buna credinta, profesionisti. Eu nu las lucrurile niciodata neterminate, asa ca, cu orice risc imi asum cele scrise aici. Copilul ii spunea ca il doare si capul. Cu o luna in urma, la scoala lui, un copil l-a lovit cu capul de asfaltul din curtea scolii. Ma gandesc la ce este mai rau.

Nu mi s-a intamplat pana acum sa ma simt prost si aproape data afara din cabinetul unui dr plictisit. Chiar daca mergeam si degeaba, un consult fara reprosul ca ai deranjat la o ora inspre dimineata, nu-i strica copilului. Si oricum, copilul nu se simte bine. Tuseste, il doare capul, are frisoane, febra, dar, ce ma mir, traim in Romania si nu toti medicii sunt oameni, degeaba au jurat pe Hipocrate, unii.

M-au invatat parintii, ca o vorba buna, te face bine de multe ori! Sa-i fie rusine! Oricum, pana dimineata cand voi merge la un alt medic, va trebui sa pazesc, ca baietelului meu de 9 ani, sa nu pateasca nimic grav! De asemenea, voi apela la o televiziune ca sa vada toata lumea ce se intampla noaptea pe la Budimex, la urgente copii!


Nu am ce sa reprosez altor medici, ci doar doamnei dr. din seara asta 30 iunie spre 1 iulie 2014, de la urgente copii!

O experienta placuta
De Carmen pe 10 Iunie 2014

Mi-am operat aici baietelul de hernie inghinala, a fost o experienta care nu l-a traumatizat deloc. Dimineata la 10.30 a intrat in operatie si seara la 18.30 am plecat acasa. Multumesc D-nului Dr. Mihai Mocanu, este un om deosebit.

Medici
De Ilie corina pe 15 Mai 2014

Buna ziua. Despre hematologie puteti sa imi spuneti ceva, personal, medic bun, rezultate? Multumesc.

Spitalul Marie Curie
De Teodorescu andrei pe 24 Ianuarie 2014

Eu mi-am operat baiatul in ianuarie 2014 suferind de tetrapareza spastica si a fost operat de domnul doctor Mihai Mocanu caruia ii multumesc si ma rog pentru sanatatea dansului. Vreau sa multumesc intregii echipe care a asistat la operatia grea a baiatului meu in varsta de 3 ani. Un spital bun Budimex, dar si personal pe masura.

Doctor Vlad Costel.
De Antonela pe 10 Iulie 2013

As dori si eu un nr. de tel o adresa, ceva pentru doctorul Vlad Costel.

Stele pt Marie Curie Budimex
De Popescu pe 19 Martie 2013

Nu pot sa vorbesc despre tarife si saloane, nu am fost internati, in schimb, personalul foarte atent, medicii de exceptie! Felicitari! Curatenia nu este punctul forte. Va pup, si multa sanatate celor mici!

Re: Directionare 2%din impozit
De Littleprincess pe 21 Ianuarie 2013

Pentru mai multe informatii, accesati pagina: https://www.mscurie.ro/meniu_content.php, unde gasiti si Formularul 230. Zi frumoasa!

Directionare 2%din impozit
De Luiza pe 18 Ianuarie 2013

Doresc sa-mi directionez 2%din impozit catre sectia cardiolgie copii, cum va pot contacta? Multumesc!

Contact Spitalul clinic de urgenta pentru copii Marie Curie Budimex

Adresa

C-tin Brancoveanu, 20, Bucuresti, Sectorul 4

Site www.mscurie.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.