• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Spitalul clinic de urgenta pentru copii Marie Curie Budimex

Spitalul Budimex, denumit astazi Marie Curie (Maria Sklodowska Curie), a fost oferit poporului roman ca un dar special din partea guvernului polonez dupa cutremurul din 1977.

In 1984 isi deschide portile ca unul dintre cele mai mari spitale de copii din Romania. Cunoscut initial ca Spitalul Polonez si apoi ca Spitalul Budimex, acesta a...

Spitalul Budimex, denumit astazi Marie Curie (Maria Sklodowska Curie), a fost oferit poporului roman ca un dar special din partea guvernului polonez dupa cutremurul din 1977.

In 1984 isi deschide portile ca unul dintre cele mai mari spitale de copii din Romania. Cunoscut initial ca Spitalul Polonez si apoi ca Spitalul Budimex, acesta a reunit medici pediatri de renume de la diferite spitale din Bucuresti, care au transformat acest dar al poporului polonez intr-unul dintre cele mai bune centre medicale dedicate ingrijirii copiilor.

3 sectii pediatrie;
2sectii chirurgie pediatrica;
ATI;
terapie intensiva neonatala;
oncologie pediatrica;
ORL;
nefrologie pediatrica;
ortopedie pediatrica;
unitate primiri urgente

constatarea situatiilor de urgenta;
urgente medico-chirurgicale;
interventii de urgenta;
examen clinic;
investigatii (explorari radiologice, tomografice, echografii, EKG, analize de laborator);
tratament medical si chirurgical;
proceduri terapeutice (intubatii orotraheale, sondaje vezicale, cateterizari
vene, suturi, pansamente, hemostaze, extragere corpi strani);

<a href=href="http://www.copilul.roquot;//www.copilul.ro/medici-pediatri-u74/Dr-Mircea-Leonid-Stamate-s5482.html">Dr. Mircea Leonid Stamate</a>, medic primar pediatru, doctor in medicina;
<a href=href="http://www.copilul.roquot;//www.copilul.ro/medici-pediatri-u74/Dr-Doru-Dumbrava-s2592.html">Dr. Doru Dumbrava</a>, medic primar pediatru, conferentiar universitar, sef sectie;
<a href=href="http://www.copilul.roquot;//www.copilul.ro/medici-pediatri-u74/Dr-Mariana-Stefan-s5483.html">Dr. Mariana Stefan</a>, medic primar pediatru, doctor in medicina;
Dr.<a href=href="http://www.copilul.roquot;//www.copilul.ro/medici-pediatri-u74/Dr-Maria-Mihaiela-Mihu-s5485.html">Maria Mihaiela Mihu</a>, medic primar pediatru, specialist Hematologie Clinica, Supraspecializare Diabet si Boli de Nutritie, doctor in medicina, sef sectie;
Dr.<a href=href="http://www.copilul.roquot;//www.copilul.ro/doctori-u71/Dr-Mihai-Munteanu-s7098.html">Mihai Munteanu</a>, medic primar pediatru, supraspecializare Gastroenterologie, competenta endoscopie digestiva, doctorand;
Dr.<a href=href="http://www.copilul.roquot;//www.copilul.ro/medici-pediatri-u74/Dr-Florea-Iordachescu-s2596.html">Florea Iordachescu</a>, medic primar pediatrie, profesor universitar, doctor in medicina. Sef clinica, director general

021.460.42.60, 021.460.30.26

Opinii utilizatori

un doctor mun va rog
De Maria pe 15 August 2015

Un doctor bun va rog pt fetita mea ,are reflux gastroesofagian ,si refuza orice mancare ,sunt disperata e foarte slabuta de 7l ma chinui asa cu ia..Multumesc

Pediatrie
De Varban Diana pe 21 Iulie 2015

Cel mai bun spital si cei mai buni medici !

multumim domnului doctor NEAGU IONUT ADRIAN
De Ianciu pe 23 Iunie 2015

Ne a tratat cu tot respectul cuvenit.Un doctor dedicat.

pediatrie diabet
De Costina solomon pe 01 Iunie 2015

de ziua copilului nea fost dat sa internam de urgenta fetita de 8 ani i sa depistat diabet cu respect doamnei doctor novac carmen nicoleta multumirii

formular 230
De CHEBAC CRISTINA pe 06 Martie 2015

cum pot trimite formularul 230 la SPITALUL MARIE CURIE.VA MULTUMESC.MENTIONEZ CA SUNT DIN TG NEAMT.

Multumire!
De Antonio pe 14 Februarie 2015

Cel mai bun Spital de copii din Romania. Cei mai buni medici.

Multumim domnule doctor Mocanu!
De Corina Dobre pe 14 Februarie 2015

Multumim din suflet domnului doctor Mihai Mocanu, care in data de 11.05.2015 l-a operat de apendicita pe fiul nostru de 17 ani suferind de talasemie minora si avand in antecedente un stop respirator survenit dupa o operatie ortopedica. Avand in vedere aceste probleme am refuzat internarea la Calarasi si am ajuns la domnul doctor Mocanu care, pe langa profesionalismul de care a dat dovada ca medic, mi-a lasat si o impresie deosebit de placuta ca om, castigandu-mi din prima clipa increderea prin atitudinea sa plina de amabilitate. Este un om tonic, glumet si se vede ca iubeste copiii. De asemenea, o bila alba si multumiri pentru d-ra dr rezident Teodora, d-na dr anestezist Trante si pentru toate d-nele asistente, in frunte cu d-na asistenta sefa de pe sectia Chirurgie, etaj III.<br> N-as dori sa fiu rautacioasa acordand bile negre insa ar fi de dorit putin mai multa amabilitate din partea personalului auxiliar, respectiv infirmiere, personalul care se ocupa cu servirea mesei, cu lenjeria si cu paza. Este pacat, intr-un spital cu medici si asistente de un inalt profesionalism sa nu se faca ceva in privinta atitudinii ostile a personalului auxiliar.<br>

Spitalul clinic de urgenta pentru copii Marie Curie Budimex
De Stan mihaela pe 24 Noiembrie 2014

Medici buni, dar putini.

Multumire
De Ciortan costel pe 24 Septembrie 2014

Saptamana trecuta pe 15 septembrie doamna dr. Zamfirescu Luiza mi-a operat baiatul, in varsta de 5 ani de polipi si amigdalite. Andrei se simte foarte bine. Multumesc doamnei doctor!

Spitalul clinic de urgenta pentru copii Marie Curie Budimex
De Raluca Tudor pe 27 Iulie 2014

Nu stiu ce sa spun, dar si eu am patit acelasi lucru cu copilul meu cand am ajuns la camera de garda, in jurul orei 5:00 (in iunie 2012, cand baietelul meu avea aproape 2 luni). Am fost primiti de o doamna care era deranjata ca am ajuns la acea ora, chiar ne-a si intrebat ce am pazit pana atunci, de ce nu am venit mai devreme. Probabil ca o trezisem din somn cu problemele noastre.

A avut o atitudine dezgustatoare, nu mi-a venit sa cred ca se poate purta cineva atat de urat.

Cu siguranta daca ar fi lucrat la privat, nu si-ar fi permis asa ceva. In plus, am venit cu sotul, iar pe el nu l-a lasat sa intre. Si ne-a si internat, direct, fara intrebari, fara sa ne zica nimic.

Am un gust foarte amar cand aud de acest spital, de comportamentul personalului de acolo!
In salon, copilul a vomat in pat si nici macar sa ii schimbe asternutul nu au putut, ca nu au, au gasit tot felul de motive. Dupa ce i-am spus doctorului, abia atunci s-a gasit un cearsaf de pus pe pat. Infiorator!

Contact Spitalul clinic de urgenta pentru copii Marie Curie Budimex

Adresa

C-tin Brancoveanu, 20, Bucuresti, Sectorul 4

Site www.mscurie.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.