Sarcina e cool

/ / Modificat: 2014-05-28
Sarcina e cool

Fii mandra de sarcina ta, burtica e cool, asa ca poart-o cu mandrie si bucura-te de fiecare zi in parte. A fi insarcinata inseamna frumusete, asa ca sporeste bucuria maternitatii cu haine care te pun in valoare.

Colectiile pentru mamici nu doar ca sunt la moda, dar indeplinesc o cerinta importanta: sunt confortabile. Cauta hainele care se ajusteaza pe burtica, dar care nu o strang si nu preseaza pe bebelus.

Desigur, silueta ta nu mai e ca inainte, nu vei mai putea purta blugii tai preferati, fusta creion sau tocurile de 10 centimetri. Dar asta nu inseamna ca nu mai poti emana feminitate. Asa ca ti-am pregatit cateva tinute pentru diferite momente ale zilei.

Stilul casual

E cel mai simplu si relaxat. Respira confort, dar poate fi si chic, daca esti atenta ce haine si culori combini. Imbina o pereche de jensi clasici, bleu cu o bluza colorata, putin mai lunga. Adauga o pereche de sandale (platforma sau cu talpa joasa) si o geanta boho, din rafie sau panza. Tinuta va fi perfecta pentru plimbari lungi, sesiuni de shopping, intalniri cu prietenele.

Stilul office

tinuta-office

Probabil cea mai mare parte a zilei o petreci la birou, asa ca ai nevoie de cateva tinute office, dar lejere si confortabile. Schimba pantofii cu toc cu unii cu talpa ortopedica sau cu balerini.

Stilul party

rochii-party

Aici poti sa-ti folosesti imaginatia cum vrei. De la rochii cu o lungime medie, drepte sau largi si pana la cele largi in culori vii si imprimeuri. Echilibreaza tinuta folosindu-te de decolteu.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre