Gata de plaja

/ / Modificat: 2014-05-28
Gata de plaja

Vara s-a instalat. Strandurile si plajele vor lua locul bancilor de scoala si gradinita. Asa ca fii atenta la tinuta pentru plaja a copilului tau. Imbraca-l in haine in culori deschise, pastelate si vesele, care sa respinga soarele puternic.

Pune-i in picioare o pereche de sandale sau de flip flops (daca e mai maricel si esti sigura ca nu ii pierde), iar pentru apa cumpara-i o pereche de incaltari care sa il fereasca de accidente si taieturi. Nu uita de sapca sau de palarie, nici de esarfa si prosop si in niciun caz nu uita de crema cu factor de protectie mare. Prinde razele blande de dimineata si seara si evita-le pe cele puternice, de dupa-amiaza.

Piesa principala e costumul de baie. Pentru fete, la moda sunt atat costumele din doua piese (slip si sutien), cat si costumele dintr-o singura piesa, in culori vii, care sa se potriveasca cu apa marii. La baieti outfitul e mai simplu: un sort si e gata de plaja. Mai jos gasesti cateva sugestii de outfituri cool pentru plaja recomandate de Stilago.

Pentru ele

Pentru ei

costume-plaja-baieti

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Accesorii plaja Accesorii plaja copii

Articole recomandate

Citeste si despre