Must have in garderoba copilului tau

/ / Modificat: 2014-05-28
Must have in garderoba copilului tau

Mai e putin si vara o sa-si intre in drepturi, iar garderoba copilului tau trebuie sa se adapteze la noul sezon. Nu trebuie sa schimbi tot sifonierul, dar poti sa il completezi cu hainute cool, in trend, care pot fi asortate si mixate perfect. La moda anul acesta sunt culorile pastel: roz antic, verde menta, lila, galben lamaie care sa se potriveasca perfect cu razele soarelui, albastru marin in ton cu marea. Combina-le cu imprimeuri florale, cu buline, printuri tribal, camuflaj, mesaje si inscriptii curajoase care sa rscoata din anonimat tinuta copilului tau.

Culorile

rochita roz

Anul acesta se poarta culorile pastel. Mixeaza o bluza intr-un gri pal si o fustita roz fucsia si vei avea cea mai chic fetita. Asorteaza o pereche de jeansi albastru inchis cu un tricou galben pal si baietelul tau va fi cel mai la moda. Sau imbraca-ti fetita intr-o rochie de printesa roz pudrat si o pereche de sandale intr-o culoare indrazneata.

Denimul

denim-stilago

Jeansii sunt un statement in garderoba fiecaruia, inclusiv in cea a copilului tau. Dar pentru ca in garderoba copilului tau trebuie sa fie si lucruri chic, pline de veselie, cauta hainute denim cu aplicatii din dantela, margele (pentru fetite) sau decolorate, cu un croi creativ (pentru baieti).

Hainele tip sport

haine-sport-stilago

Din garderoba oricarui copilas nu trebuie sa lipseasca articolele sportive. Nu doar ca sunt confortabile, dar pot fi purtate in multe situatii si pot fi asortate la multe tinute. Un hanorac sau o jacheta sport, un tricou din bumbac (alb sau gri) si o pereche de pantaloni lejeri pot fi luate in parc, la joaca, la o plimbare si daca sunt mixate potrivit pot fi purtate si la o zi de nastere. Adauga si un rucsac in culori vii si ingerasul tau e gata de orice.

Incaltamintea

incaltaminte-copii-stilago

Regula de aur e ca orice ar fi (pantofi, sandale, tenisi, pantofi sport) trebuie sa fie comode si de buna calitate. Nu vrei ca puiul tau sa sufere, sa il deranjeze pantofii, mai ales ca vine vara si plimbarile vor fi lungi si dese. Tot la capitolul trenduri 2014 sunt si incaltarile cu tinte pentru un look punk-rock.

Accesoriile

accesorii-copii-stilago

Nu uita de accesorii. Daca tu le porti, le poate purta si copilul tau. O pereche de ochelari cool, o bratara din piele, un colier cu pietricele colorate care sa poata fi asortat la o rochita roz-pudrat sunt cateva accesorii care vor scoate din anonimat tinuta copilasului tau.

La fel de bine pot functiona si palariile, un accesoriu care poate fi adaptat locurilor si evenimentelor la care va participa copilul. O palarie dintr-un material moale va fi perfecta pentru o iesire in parc si, foarte important, il va proteja impotriva soarelui puternic.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre