Top jucarii de plaja pentru copii

/ / Modificat: 2011-07-27
Top jucarii de plaja pentru copii

Jucariile pentru plaja trebuie sa faca parte din bagajelul de vacanta pentru sejurul de la mare. Chiar daca nisipul si balaceala vor fi surse principale de distractie pentru micuti, jucariile speciale pentru apa si nisip vor fi sarea si piperul orelor petrecut la plaja. Iata cateva recomandari care sa te inspire in alegerea lor!

colac_pentru_inot_copiiColac pentru inot Fred si Barney

Colacelul trebuie sa fie nelipsit din geanta de plaja. Pe langa faptul ca permite miscarea libera a micutului in apa si balaceala cat mai haioasa, il tine si in siguranta printre valurile marii.

Idealbebe.ro


Pret: 9,97 lei

Set_nisip_in_saculet_EcoiffierSet de nisip in saculet Ecoiffier

Acest set pentru plaja si nisip poate capta ore in sir atentia bebelusilor sau copiilor. Ei isi vor pune imaginatia la lucru dand nastere unor creatii unicat facute din apa si nisip.

Setul contine o galetusa, o barcuta, lopatica, grebla si alte accesorii care distreaza copiii. Orice copil peste 18 luni isi poate incerca "talentele" cu astfel de jucarii dragalase.

Wondertoys.ro

Pret: 52 lei


pluta_gonflabila_wave_machinePluta gonflabila Wave Machine

Iata o pluta gonflabila haioasa si colorata pentru distractia din apa a copiilor. Este prevazuta cu manere speciale de care copilul se poate tine si poate fi folosita si ca barca si ca balansoar.

Atentie, este o jucarie recomandata copiilor intre 3 si 12 ani si trebuie folosita numai sub supravegherea unui adult.

Jucariidejucarii.ro

Pret: 81 lei


castel_pentru_nisip_sundbox_injusaCastel pentru nisip Sundbox, Injusa


Iata o jucarie complexa si educativa penyru copilul tau. Castelul este format din 10 forme mari si permite copiilor sa creeze un puzzle si sa modeleze diverse forme din nisip.

Permite accesul mai multor copii la joaca si contine 7 accesorii utile: lopatica, grebla, sita si forme de nisip. Poate fi folosit si de bebelusii peste 1 an si de copiii mai mari.

Zonabebe.ro

Pret: 259 lei

Bazin_Cars_MondoBazin Cars (piscina gonflabila)

Te-ai putea intreba pentru ce mai ai nevoie de piscina daca tot mergi cu micutul la mare, unde apa este din plin in jurul vostru?

Din motive de siguranta, multi parinti prefera sa ia cu ei o piscina gonflabila pentru copiii foarte mici sau care se sperie de valurile marii, astfel incat sa se poata balaci in conditii depline de siguranta.

In plus, acestia se pot juca ore in sir sub supravegherea ta, fara a exista pericolul de inec sau de alte accidente neplacute.

Wondertoys.ro

Pret: 169 lei



Loc_de_joaca_cu_apa_si_nisip_Step2_Play_up_Adjustable_TableLoc de joaca cu apa si nisip Step 2 Play up Adjustable

Iata un complex special pentru joaca copiilor la plaja. Este dotat cu forme si instrumente pentru modelat si cu zona speciala de apa si nisip. Este dotata si cu umbreluta pentru a proteja copilasii de razele nocive ale soarelui.

Shopspider.ro

Pret: 400, 77 lei

Minge_plaja_multicolorMinge de plaja multicolora

Mingea este una dintre jucariile principale pentru distractia la plaja a prichindeilor. Acestea pot fi folosite atat in apa, cat si pe plaja si au rolul de a consuma energia micutilor si a-i mentine in forma.

Noriel.ro

Pret: 4.90 lei

Basculanta_pentru_nisipBasculanta pentru nisip

In cazul in care pe baietelul tau galetusa si lopatica il lasa rece, apeleaza la puterea unei basculante pentru nisip, care sa il ajute pe copil sa transporte "incarcatura". Setul este format dintr-o galetusa medie, sita in forma de floare, o lopatica si 4 forme de nisip.

Shopspider.ro


Pret: 47, 28 lei

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Plaja copii Jucarii apa copii Vacanta vara copii Distractie aer liber copii Distractie vara copii Jucarii copii Accesorii plaja Accesorii plaja copii

Articole recomandate

Citeste si despre