Cand apelam la argintul coloidal

/ / Modificat: 2014-06-16
Cand apelam la argintul coloidal

Argintul coloidal este o substanta pura, naturala, care contine particule microscopice de argint. Aceasta pastreaza proprietatile argintului de a proteja impotriva bacteriilor, putand fi administrat impotriva a numeroase afectiuni. Principalul beneficiu al argintului coloidal este actiunea sa antiinfectioasa, argintul coloidal fiind recunoscut pentru capacitatea de a actiona impotriva a peste 650 de tipuri de agenti patogeni.

Antiinfectios

Argintul coloidal este un ajutor pentru intarirea sistemului imunitar si pentru protejarea organsimului impotriva diverselor tipuri de infectii. Majoritatea afectiunilor de natura infectioasa (infectii bacteriene, virale, parazitare) pot fi ameliorate prin utilizarea acestui remediu. De asemenea, argintul coloidal este util in recuperarea mai usoara in urma unei infectii.

Antibacterian si antiviral natural

Amigdalita, bronsita, cistita sau conjunctivita sunt cateva exemple de probleme de sanatate ce au cauze infectioase si pentru care se poate administra un produs pe baza de argint coloidal. Raceala, gripa, laringita, otita, virozele respiratorii sunt alte cateva situatii in care acesta este benefic.

Atunci cand argintul coloidal intra in contact cu organisme unicelulare daunatoare, asa cum sunt virusurile, bacteriile sau ciupercile, blocheaza indeplinirea unor functii vitale ale acestora. Astfel, agentii patogeni sunt distrusi. De asemenea, in cazul virusurilor, argintul coloidal le distruge invelisul si le impiedica inmultirea si raspandirea in organism. Datorita breselor pe care le creeaza in structura agentilor patogeni, argintul coloidal potenteaza efectul antibioticelor impotriva acestora.

Antiparazitar

Parazitii patrund intr-un organism sanatos pe care il folosesc pentru a trai si a se hrani. Acestia consuma din resursele gazdei si afecteaza buna functionarea a corpului pe care il paraziteaza. Argintul coloidal poate fi folosit si pentru a curata organismul de astfel de "invadatori", fiind recomandat in giardioza, oxiuroza, ascaridioza si alte parazitoze.

Copii sunt printre categoriile cele mai sensibile si cele mai expuse pericolului de a contracta afectiuni infectioase si parazitoze. In parte pentru ca sistemul lor imunitar nu este inca pregatit sa lupte impotriva multor agenti patogeni, dar si din cauza firii curioase, neastamparate, care ii face sa intre in contact cu diverse obiecte si medii nesanitare. De aceea, este important ca sanatatea lor sa fie protejata prin produse adecvate si eficiente.

First Defense, formula pe baza de argint coloidal special creata pentru copii

logo-SRPProdusul 100% natural First Defense, de la Secom®, are in compozitie argint coloidal de 0.001 microni si extract din maslin, sunatoare si arabinogalactan. Formula unica a First Defense este creata de medici pediatri special pentru copii, iar produsul este recomandat de Societatea Romana de Pediatrie.

First Defense contribuie la echilibrarea sistemului imunitar prin stimularea producerii de imunoglobuline IgA, IgM, IgG si a limfocitelor T, prin stimularea imunitatii dobandite si a celei innascute antiinfectioase. De asemenea, produsul este benefic in echilibrarea imunitatii prin efectul sau de crestere a numarului de celule care inglobeaza si distrug agentii patogeni. First Defense ajuta la reducerea timpului de recuperare dupa toate tipurile de infectii si la reducerea stresului oxidativ.

First Defense face parte din gama de pediatrie ChildLife® Essentials, o gama completa de produse 100% naturale, create de medici pediatri special pentru copii. Produsele sunt oferite in Romania in exclusivitate de Secom®, lider de autoritate in solutii de medicina integrativa care raspund nevoilor unui lifestyle sanatos al omului modern.

Mai multe informatii despre Secom® sunt disponibile pe www.secom.ro si pagina de Facebook Secom Romania.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre