Ajuta-l pe cel mic sa-si mentina concentrarea si pofta de mancare cu ALINAN

/ / Modificat: 2019-09-05
Ajuta-l pe cel mic sa-si mentina concentrarea si pofta de mancare cu ALINAN

In zilele noastre se intampla din ce in ce mai des, ca in randul copiilor, sa se instaleze lipsa concentrarii, a apetitului si uneori chiar si a energiei.

Tendinta ultimilor ani arata ca cel mai mare pericol la care sunt supusi copiii este reprezentat de stres, totul pe fondul cerintelor mari de la scoala sau pe presiunea resimtita la nivel psihologic.

Pentru a face fata acestor provocari, alimentatia corespunzatoare, odihna si linistea sunt esentiale. In plus, Fiterman Pharma vine in ajutorul parintilor si a creat doua siropuri speciale cu eficacitate terapeutica dovedita clinic, care sa-i ajute pe cei mici in depasirea perioadelor dificile.

Alinan – sursa de concentrare este singurul magneziu si B-Complex sub forma de sirop dedicat copiilor isteti. Scoala solicita permanent atentia copiilor, insa o cantitate mare de informatii si o stimulare intensa poate duce rapid la instalarea oboselii. Siropul poate fi un ajutor de nadejde, mai ales ca are un gust placut de capsuni si este foarte repede tolerat de copii.

Acest sirop se administreaza in urmatoarele cazuri:

Pentru cresterea capacitatii de atentie si concentrare

Pentru reducerea agitatiei, emotivitatii, hiperactivitatii

Pentru reducerea oboselii si extenuarii

In crizele de spasmofilie

Alinan – Energie si pofta de mancare este un sirop care ii poate reda copilului zambetul pe buze, dat fiind gustul dulce de caise pe care il are. Contine top 10 vitamine esentiale si stimuleaza cresterea armonioasa a piticului, putand fi administrat usor, introdus in ceaiuri, sucuri sau piure de fructe.

pofta-de-mancare

Acest sirop se administreaza in urmatoarele cazuri:

Lipsa poftei de mancare si scadere in greutate

Oboseala excesiva, efort fizic sau intelectual

Refacerea organismului in convalescenta

Toate impreuna trebuie presarate cu dragoste si iubire din partea parintilor, pentru ca cei mici sa aiba confortul fizic si emotional necesar pentru a se concentra si trece cu bine peste dificultati.

Mai multe informatii despre aceste produse marca Fiterman Pharma gasiti pe site-urile www.fitermanpharma.ro si www.alinan.ro.

Va asteptam si pe pagina noastra de Facebook:

LaboratoareleFiterman

Copii fericiti, parinti linistiti

Taguri Concentrare copii

Articole recomandate

Citeste si despre