Mirosurile puternice ale produselor de curatare si dezinfectare in timpul sarcinii

/ / Modificat: 2015-07-30
Mirosurile puternice ale produselor de curatare si dezinfectare in timpul sarcinii

Printre semnele care apar inca de la inceputul sarcinii se numara si sensibilitatea la mirosurile puternice. Parfumurile detergentilor si produselor de curatenie, mirosul de peste sau chiar al unor flori pot declansa stari de greata pentru viitoarele mamici. 

Asta pentru ca atunci cand ramai insarcinata, nivelurile de estrogen si de progesteron din organism cresc foarte mult, iar mirosul se ascute brusc in aceasta perioada.

Miresmele puternice, care puteau sa para chiar placute inainte, devin asadar deranjante si odata cu acest lucru vine si intrebarea "Cu ce se poate curata si dezinfecta casa, fara ca mirosul puternic sa imi afecteze starea de sanatate?"

Igienol Dezinfectant fara Clor pentru Suprafete si Obiecte vine in ajutorul viitoarelor mamici, pentru o casa curata, dezinfectata si o familie sanatoasa. Produsul se gaseste in varianta de parfum Pine Fresh si se poate folosi pe orice suprafata sau obiect, de la parchetul din lemn, la faianta sau cada ori gresie si, foarte important, parfumul este unul delicat si placut, care nu deranjeaza viitoarele mamici asa cum o face clorul (hipocloritul de sodiu).

Omoara 99.9% din bacterii (precum Staphylococcus aureus, Pseudomonas aeruginosa, Escherichia coli, Enterococcus hirae) si previne dezvoltarea acestora, impiedicand reinstalarea ,pentru mai multe ore dupa utilizare, a virusurilor (Adenovirus, Poliovirus) si fungilor (ciuperci si mucegaiuri).

Faptul ca Igienol nu contine clor este un alt beneficiu important, intrucat nu exista vapori de clor, care dauneaza sanatatii mamicii si, implicit, copilului nenascut si nu irita caile respiratorii in timpul si dupa curatenie. Astfel, cu Igienol, suprafetele raman curate, dezinfectate si parfumate discret.

Igienol nu irita pielea, poate fi folosit fara a lua alte masuri de protectie precum manusi speciale pentru curatenie. In plus, poate fi utilizat pentru curatarea si dezinfectarea obiectelor cu care copiii vor intra in contact, precum cadita de baie, olita, jucariile, clantele de la usi, intrerupatoarele sau piesele de mobilier de lemn din casa.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Sarcina

Articole recomandate

Citeste si despre