Ce a vazut o viitoare mamica la ecografie. Imaginile cu fetita ei nenascuta au devenit virale

/ / Modificat: 2022-04-26
Ce a vazut o viitoare mamica la ecografie. Imaginile cu fetita ei nenascuta au devenit virale

Imaginile pe care medicul obstetrician le surprinde in timpul ecografiilor pot fi extrem de sugestive. Toti viitorii parinti asteapta cu sufletul la gura aceste controale, in primul rand pentru a se asigura ca bebelusii se dezvolta bine, dar si pentru a vedea anumite trasaturi ale fetei, pentru a-si imagina cum ar putea arata copiii lor. O mamica din Pennsylvania a avut parte insa de o surpriza de proportii la ecografie, iar momentul s-a repetat si la urmatorul control.

Ang Slater are 33 de ani si urmeaza sa fie mamica unei fetite. Femeia este convinsa ca micuta va avea o personalitate puternica si va face doar ce vrea ea, dupa ce i-a aratat degetul mijlociu mamei sale deja de doua ori pana acum, in timpul unor ecografii 3D. Prima data s-a intamplat cand Ang avea 25 de saptamani de sarcina si a mers la un control de rutina, pentru a vedea cum se dezvolta fetita ei. In momentul in care micuta a aratat degetul mijlociu, in timp ce medicul facea ecografia, mama ei a izbucnit in ras si si-a dat seama ca fiica ei va fi libera si directa, exact ca ea.

O sarcina mult asteptata si greu obtinuta

Micuta care urmeaza sa se nasca este primul copil al lui Ang si al partenerului ei, care au apelat la tratamente de fertilizare pentru a reusi sa devina parinti. Femeia crede ca gestul bebelusului din burtica spune multe despre cum ar putea fi personalitatea lui pe viitor, dar si despre experienta prin care mama a trecut pana sa ajunga sa ramana insarcinata.

„Spre finalul controlului, ne-a aratat degetul mijlociu la ambele maini, in momente diferite, iar la sfarsit a facut semnul pacii. Cand am vazut ca a aratat degetul din mijloc, m-a pufnit rasul pentru ca si eu am uneori acest tip de atitudine si mi-am dat seama ca ar putea fi exact ca mine. Am emotii din punctul asta de vedere. Cred ca sunt sanse sa semene mult cu mine si asta ma sperie putin. Eu sunt foarte directa si fac numai ce vreau eu. Cred ca faptul ca a facut si semnul pacii (n.r. doua degete ridicate) este foarte dragut. Ca si cum a vrut sa ne transmita ca totul e in regula, ne-a aratat semne obscene, dar acum e ok”, a declarat viitoarea mamica.

Ang este asistenta de meserie si sufera de sindromul ovarelor polichistice, afectiune care a impiedicat-o sa ramana insarcinata pe cale naturala. Inainte de a apela la tratamente, a incercat timp de un an si jumatate sa ramana insarcinata, insa fara succes. In urma unei proceduri de inseminare intrauterina, a reusit sa ramana insarcinata in toamna anului trecut, iar in iunie urmeaza sa vina pe lume fetita ei.

„Am ramas insarcinata foarte greu, cu ajutorul tratamentelor. A fost nevoie de patru incercari pentru a reusi sa am un copil. Este foarte greu, mai ales ca ai asteptari si dupa fiecare procedura trebuie sa astepti doua saptamani pana sa faci un test de sarcina. Si incepi sa ai simptome ca si cum urmeaza sa vina menstruatia si poate fi foarte dezamagitor. Iar luna urmatoare o iei de la capat. Cand in sfarsit am facut un test si a iesit pozitiv, nu mi-a venit sa cred. Cred ca am facut 30 de teste in total, sa ma conving.”, a mai spus viitoarea mamica.

FOTO: Instagram

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre