Cand se introduc iaurtul si branza dulce in alimentatia bebelusului?

| | Modificat: 2013-11-16 13:04:03

In jurul varstei de 7-8 luni, in alimentatia bebelusilor isi fac loc si lactatele, iar produsele cu 100% ingrediente naturale sunt cea mai buna solutie pentru sistemul digestiv in plina dezvoltare al micutului tau.

alimentatie_bebe

Sigur ca trebuie avut in vedere faptul ca unii bebelusi sunt predispusi genetic alergiilor. Si atunci lactatele vor fi introduse cu precautie si atentie la orice reactie a organismului celui mic. In aceeasi categorie intra si micutii carora li se depisteaza intoleranta la lactoza.

Sigur ca este foarte bine sa-i prepari tu singura acasa iaurtul si branzica bebelusului tau, dar atunci cand esti in dificultate si nu stii cum sa o prepari sau plecati la drum si iti este dificil sa ai cu tine preparatul proaspat, poti opta cu succes pentru branzica natur Danonino.

Preparata din 100% ingrediente naturale, cu 65% branzica proaspata si 35% iaurt, branzica natur Danonino este un produs dezvoltat special pentru copiii din Romania, pentru a acoperi nevoile nutritionale ale acestora. Mai exact, este imbogatita cu calciu si vitamina D si nu contine zahar.

danonino-branzica-natur

Importanta continutului ridicat de calciu si vitamina D din branzica Danonino este relevata de un studiu efectuat de UMF Iulia Hatieganu Cluj-Napoca, cu sprijinul Societatii Romane de Nutritie, al Societatii Romane de Pediatrie si al IOMC Dr. Alfred Rusescu. Potrivit rezultatelor acestuia, 93% dintre copiii din Romania au carente alimentare de calciu (raportat la standardul de 800 mg/zi) si 99,7% au deficiente ale aportului de vitamina D (raportat la standardul de 200 Ul/zi).

Pentru mai multe articole, acceseaza sectiunea Danonino, branzica natur.

Taguri Incepere diversificare bebelusi Diversificare alimentatie bebelusi Alimente solide bebelusi

Citeste si despre

Articole de la parteneri