Cand se introduc iaurtul si branza dulce in alimentatia bebelusului?

/ / Modificat: 2013-11-16
Cand se introduc iaurtul si branza dulce in alimentatia bebelusului?

In jurul varstei de 7-8 luni, in alimentatia bebelusilor isi fac loc si lactatele, iar produsele cu 100% ingrediente naturale sunt cea mai buna solutie pentru sistemul digestiv in plina dezvoltare al micutului tau.

Sigur ca trebuie avut in vedere faptul ca unii bebelusi sunt predispusi genetic alergiilor. Si atunci lactatele vor fi introduse cu precautie si atentie la orice reactie a organismului celui mic. In aceeasi categorie intra si micutii carora li se depisteaza intoleranta la lactoza.

Sigur ca este foarte bine sa-i prepari tu singura acasa iaurtul si branzica bebelusului tau, dar atunci cand esti in dificultate si nu stii cum sa o prepari sau plecati la drum si iti este dificil sa ai cu tine preparatul proaspat, poti opta cu succes pentru branzica natur Danonino.

Preparata din 100% ingrediente naturale, cu 65% branzica proaspata si 35% iaurt, branzica natur Danonino este un produs dezvoltat special pentru copiii din Romania, pentru a acoperi nevoile nutritionale ale acestora. Mai exact, este imbogatita cu calciu si vitamina D si nu contine zahar.

danonino-branzica-natur

Importanta continutului ridicat de calciu si vitamina D din branzica Danonino este relevata de un studiu efectuat de UMF Iulia Hatieganu Cluj-Napoca, cu sprijinul Societatii Romane de Nutritie, al Societatii Romane de Pediatrie si al IOMC Dr. Alfred Rusescu. Potrivit rezultatelor acestuia, 93% dintre copiii din Romania au carente alimentare de calciu (raportat la standardul de 800 mg/zi) si 99,7% au deficiente ale aportului de vitamina D (raportat la standardul de 200 Ul/zi).

Pentru mai multe articole, acceseaza sectiunea Danonino, branzica natur.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Incepere diversificare bebelusi Diversificare alimentatie bebelusi Alimente solide bebelusi Branza dulce bebelusi

Articole recomandate

Citeste si despre