Urmareste-ne:

Sos de hrean cu supa de legume

Sosul de hrean poate fi considerat, pe buna dreptate, sosul... bun cu de toate. Cu un gust puternic, dar parfumat, sosul de hrean este un deliciu alaturi de fripturi, rasol, legume sau chiar in sandviciuri ori supe. Iata o reteta simpla si rapida, pe care o poti prepara in orice perioada a anului!

sos-hrean

Timp de preparare

10 min.  

Dificultate

usor

Ingrediente

  5 linguri de hrean ras

4 linguri smantana grasa

2 cani de supa de legume sau pasare

1 lingura faina

suc de lamaie

sare

zahar  

Mod de preparare

Amesteca faina cu smantana intr-o oala si adauga hreanul proaspat ras si, la sfarsit, supa. Pune oala pe foc si lasa sosul sa dea in clocot si sa se ingroase un pic. Inainte cu 1 minut de a stinge focul, adauga zeama de lamaie, zahar si sare, dupa gust.

Lasa-l sa se raceasca si serveste-l fie caldut, fie rece, de la frigider.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Sos hrean Reteta sos hrean Retete hrean

Daniela Ganciu

Pasionata de cuvinte cu sens, puse in forme si ambalaje practice si utile pentru orice mamica sau viitor parinte. Intotdeauna scriu cu gandul ca articolul va deveni un ghid, un prieten, un ajutor pentru cititorii mei.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA
OK

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul