Prajitura cu lamaie
Se bat ouale spuma cu zaharul, se adauga galbenusurile, apoi faina. Se coace in cuptor. Dupa ce s-a copt se scoate din cuptor si se lasa la racit.
Se bat ouale spuma cu zaharul, se adauga galbenusurile, apoi faina. Se coace in cuptor. Dupa ce s-a copt se scoate din cuptor si se lasa la racit.
Se freaca ouale cu zaharul pana cand se omogenizeaza. Compozitiei i se adauga cacao dizolvata in putina apa calda, apoi nucile macinate, faina si untul si se...
Din ingredientele de mai sus se face un aluat ca de paine, care se lasa 30 min. la dospit.
Se inmoaie in putin lapte drojdia cu zahar. Se freaca untura cu faina, se pun 2 galbenusuri, laptele, drojdia, sare, ulei.
Se amesteca galbenusurile cu zaharul, margarina si coaja de lamaie. Se adauga apoi laptele, faina si praful de copt si la sfarsit se adauga cele 4 albusuri...
Se amesteca primele 3 ingrediente, intr-un castron, pana amestecul capata un aspect nisipos. Cand il strangeti in pumn trebuie sa se formeze un bulgare.
De obicei nu imi plac prajiturile cu crema de unt sau margarina. Desi poate este o opinie mai ciudata, sincer consider ca o crema care este doar un amestec...
Deserturile de vara trebuie sa respecte cateva conditii esentiale - sa fie usor si rapid de facut (nimanui nu-i place sa stea sa coaca pe canicula) si sa...
Prajitura cu crema de lapte este cunoscuta de gospodine si sub denumirea de prajitura kinder-pinguin.
Spuma de gris in zeama de fructe este un desert delicios, inspirat din bucataria orientala.
Calendarul inscrierilor la cresa si gradinita 2024. Acte necesare pentru...
Connect-R, dezvaluiri despre drama prin care a trecut cu fiica lui: "S-a...
Gina Pistol, despre miracolul care a ajutat-o sa ramana insarcinata: „Mi-a...
Printul Louis a implinit 6 ani. Kate Middleton a pastrat traditia, ce gest...
Clipe de cosmar pentru Mirela Vaida. Fiul mijlociu al vedetei a trecut...
Mai multe noutati3 retete de avocado pentru copii
Chiftele de curcan cu legume
Gustare sanatoasa din mere
Piure de somon cu mere si rosii
Vezi toate retetele