Budinca de taitei cu lapte

Budinca de taitei cu lapte este un preparat simplu din bucataria internationala.  

Timp de preparare

50 minute  

Dificultate

Usor

Ingrediente

250 g taitei

600 ml lapte

3 oua

6 linguri zahar

coaja rasa lamaie

30 g unt (pentru uns tava)

pesmet  

Mod de preparare

Pune taiteii la fiert, potrivit instructiunilor de pe ambalaj. Tapeteaza o tava cu unt si pesmet si las-o deoparte.

Amesteca ouale cu zaharul si coaja de lamaie, apoi adauga laptele caldut. Dupa ce pastele s-au fiert, clateste-le cu apa rece, apoi lasa-le la scurs.

Pune pastele scurse de apa in tava si adauga peste ele compozitia de oua cu lapte. Lasa budinca la copt, la foc mic, circa 45 de minute, pana capata deasupra o crusta aurie.

Serveste budinca de taitei calda sau rece, dupa preferinta.

Tipul bucatariei

Internationala

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Budinca de taitei cu lapte Budinca Taitei

Alina Paduraru

Redactor Copilul.ro

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:



Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul