Ce inseamna cand visezi ca esti gravida

/ / Modificat: 2019-08-27
Ce inseamna cand visezi ca esti gravida

Visele noastre tind sa fie o reflectare a problemelor, gandurilor si dorintelor noastre. De asemenea, pot simboliza ceea ce se intampla in noi.

Azi iti vom dezvalui ce inseamna cand visezi ca esti gravida.

Daca te-ai trezit vreodata dintr-un vis in care se facea ca esti insarcinata, relaxeaza-te. Nu inseamna ca-ti reprimi instinctul matern. Acest tip de vis simbolizeaza de obicei dezvoltarea personala. Poate fi interpretat ca intrand intr-o noua faza a propriei personalitati.

Contrar a ceea ce cred multi, visul in care apare o sarcina nu are nicio legatura cu dorinta reala de a avea un copil. Asadar, chiar daca visezi in mod repetat ca esti gravida, mintea ta ar putea incerca sa-ti spuna altceva.

Poate fi un semn al unei probleme reale. Aceste tipuri de vise pot insemna ca ar trebui sa fii mai creativa in anumite directii ale vietii tale. Este posibil sa aiba legatura cu profesia, cu viata personala etc. Sau poate insemna ca ceva nu functioneaza corect si necesita o atentie speciala.

Faptul ca te visezi gravida nu are nicio legatura cu copiii. Mai degraba, vizualizarea faptului ca ai o sarcina neplanificata poate indica lipsa de incredere. Totodata, daca visezi o sarcina fericita si sanatoasa poate fi un indiciu al propriei tale emotii cu privire la ceva din viata ta.

Visul ca esti insarcinata poate fi, de asemenea, un semnal ca trebuie sa iti canalizezi energia in alta directie. De fapt, persoanele care au frecvent vise legate de o sarcina au ratat in trecut oportunitati sau nu si-au indeplinit o serie de obiective.

De aceea, cel mai bine ar fi sa incepi niste schimbari in viata ta. Visul pe care l-ai avut te anunta ca nu te multumesti cu situatia actuala.

Potential si speranta

Visul ca esti insarcinata poate fi un pic socant, dar este important sa tii cont ca majoritatea viselor au o semnificatie. Intr-un vis, sarcina simbolizeaza conceptele de potential si de speranta. Aceasta se poate referi la un secret pe care il tii, la o dorinta neexprimata sau la dorinta de a avea un stil de viata pe care nu l-ati avut pana acum.

Este posibil sa te visezi gravida atunci cand te concentrezi asupra unui nou proiect pe care il dezvolti. Acest tip de vis poate aparea si atunci cand iti schimbi directia in viata, adica atunci cand incepi o noua specializare, faci o schimbare de cariera sau incepi o noua relatie.

In timp ce majoritatea viselor despre sarcina au semnificatii pozitive, ele pot avea si o conotatie negativa. Uneori, acestea pot reprezenta ceva foarte important pentru tine, care nu a avut succes, in ciuda eforturilor mari pe care le-ai depus.

Daca simti o stare de bine atunci cand te trezesti dintr-un astfel de vis este un semn important. Daca ai un sentiment de pace, de liniste, de optimism sau de fericire, atunci te poti astepta la lucruri bune in viata ta. Schimbari in bine sunt pe cale sa aiba loc.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vise

Articole recomandate

Citeste si despre