Cat de buna esti ca mama in functie de zodie?

/ / Modificat: 2012-05-13
Cat de buna esti ca mama in functie de zodie?

Mama buna se citeste in astre. Asa spun astrologii, care sustin ca semnul zodiacal sub care te-ai nascut prezice ce fel de mama esti si cat de buna vei fi in rolul de parinte. Afla si tu care sunt punctele forte si slabe in a fi mama in functie de zodie!


Mama buna se citeste in astre. Asa spun astrologii, care sustin ca semnul zodiacal sub care te-ai nascut prezice ce fel de mama esti si cat de buna vei fi in rolul de parinte. Afla si tu care sunt punctele forte si slabe in a fi mama in functie de zodie!

berbecBerbec

Esti o mama moderna, care lasa copilul sa experimenteze si sa invete din greseli si prin experienta. Incurajezi independenta lui si liberul arbitru. Ai grija sa ii arati mai multa afectiune!

taurTaur

Esti nascuta pentru a fi mamica. Nu concepi viata fara copii. Le oferi toata afectiunea ta si faci tot posibilul sa ii cresti cat mai bine si mai frumos. Nu iti face griji, nu vei da gres in meseria de parinte.

gemeniGemeni

Esti o mamica devotata, chiar si atunci cand ai perioade proaste. Stii sa separi statutul de mama si ce presupune el de problemele cotidiene si sa ii oferi copilului tot ce are nevoie, de la educatie pana la dragoste.


 RacRac

Sensibilitatea, bogatia si varietatea emotiilor si sentimentelor te vor ajuta sa fii o mamica excelenta. Ai mare grija de copilul tau, anticipezi nevoile lui si ai tendinta chiar sa il rasfeti. Mare grija in acest sens.

LeuLeu

Ai un as foarte important in manecuta de mamica: comunicarea. Aceasta este secretul cresterii unui copil educat, fericit si puternic. Vei putea ajuta copilul in cele mai dificile situatii pentru ca nu se va teme sa vina sa iti spuna nevoile, grijile si problemele lui.

FecioaraFecioara

Cei care nu te cuosc ar putea spune ca esti o fiinta rece si detasata. Dar ca parinte esti plina de dragoste si afectiune pentru cei mici. Esti obsedata de curatenie si sanatate, asa ca vei avea mare grija ca micutul tau sa fie bine si sanatos.



BalantaBalanta

Te implici atat de mult in rolul de parinte ca te-ai putea simti depasita de situatie. Esti genul de mamica care se bazeaza foarte mult pe experienta si pe lectiile de viata in educatia celui mic. Te concentrezi mai mult pe latura morala a copilului.

ScorpionScorpion

Rolul de mamica te prinde foarte bine, iar intuitia te ajuta foarte mult in acest sens. Pentru tine, copilul este centrul universului tau. Nu este nimic prea greu cand vine vorba de el - esti iubitoare, devotata, trup si suflet alaturi de el. O mamica mai buna de atat nu ai cum sa fii!



SagetatorSagetator

Nu te bazezi foarte mult pe intuitia de mamica. Dar esti foarte responsabila si incerci sa faci totul ca la carte in cresterea si educarea copilului. Nu inseamna ca nu iti iubesti copilul, insa ai mai multa nevoie de sprijin, informatii si specialisti pentru a-l creste.

CapricornCapricorn

Iti iubesti enorm copilul, dar nu prea arati acest lucru. Esti retinuta in a-ti exprima sentimentele pentru ca nu vrei sa il coplesesti si sa il rasfeti prea mult. Incerci sa iti educi copilul cat mai responsabil, dar ai tendinta sa fii prea stricta. Atentie, exprimarea iubirii si afectiunii nu inseamna rasfat, ci cresterea unui copil fericit si sanatos.

VarsatorVarsator

Esti o mama care respecta dorintele si hobby-urile sau pasiunile micutului. Si foarte bine faci ca incerci sa le descoperi si sa i le cultivi. Insa ai grija sa nu fii prea stricta si responsabila, copiii au nevoie de multa iubire. Lucreaza mai mult la relatia emotionala dintre voi.

PestiPesti

Copilul din tine te ajuta sa oferi o copilarie pe cinste celui mic. Patrunzi in lumea lui si incerci sa o retraiesti odata cu el: basme, povesti, zane, Feti-Frumosi si Ilene Cosanzene, totul este minunat. Dar ce faci cu viata reala? Ai grija sa il ajuti sa faca fata cu brio confruntarilor din viata reala.


Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Mama zodii Ingrijire copil Educatie copil Disciplina copil

Articole recomandate

Citeste si despre