Scrisoare pentru bunicii copilului meu: Multumim! Fara voi nu stiu cum ne-am fi descurcat!

/ / Modificat: 2018-06-11
Scrisoare pentru bunicii copilului meu: Multumim! Fara voi nu stiu cum ne-am fi descurcat!

Ati fost alaturi de noi inca de la inceput, ne-ati sprijinit, ne-ati incurajat si ne-ati ajutat cu orice am avut nevoie, oricand am avut nevoie. Ne iubiti copiii ca si cum ar fi copiii vostri, uneori chiar mai mult daca este posibil.

Va incredintam viata copiilor nostri de fiecare data si nu ne dezamagiti niciodata; nu ne facem niciodata griji cand sunteti in preajma copiilor, voi aveti totul sub control.

Sunteti alaturi de noi la petreceri, atunci cand apare un nou bebelus in familie, atunci cand problemele, grijile si sarcinile cotidiene ne coplesesc. Aveti un al saselea simt sa stiti cand avem nevoie de cineva care sa ne ajute: ne tundeti gazonul, ne faceti de mancare, le cumparati jucarii copiilor, le dati medicamentele de raceala la timp si ii bucurati cu o inghetata atunci cand noi nu suntem in preajma.

Voi sunteti cei care faceti exact ce va cerem atunci cand aveti grija de cei mici, indiferent de parerea voastra, si ii invatati pe nepotii vostri nu doar ca sunt frumosi, dar si ca sunt inteligenti, curajosi, puternici, amuzanti, creativi si buni.

Voi, toti bunicii din lume, sunt niste ingeri veniti din Rai – uneori veniti cu cadouri, jucarii, papucei pufosi, dulciuri si daca sunt extrem de norocoasa, chiftelute si fursecuri proaspat coapte.

Asa ca voua, bunicilor, multumim!

In numele tuturor parintilor din lume, multumim bunicilor pentru dedicatie, compasiune, rabdare si mai cu seama, pentru dragostea neconditionata.

Bunicutelor care stau cu copiii nostri ore intregi si picteaza in timp ce ii fac sa rada – va multumim! (si ne cerem scuze pentru petele de acuarela)

Bunicilor care vin cu bunatati dulci intotdeaua si insenineaza fata copiilor nostri – va multumim!

Bunicutelor care fac cele mai bune supe cu galusti din lume – va multumim!

Bunicilor care se tavalesc cu cei mici pe jos si se joaca pana ajungem noi acasa – va multumim!

Bunicilor care spun cele mai elaborate, cele mai entuziaste, cele mai frumoase si cele mai incantatoare povesti va multumim!

Bunicilor care merg la pescuit cu nepotii lor, care se plimba cu ei, care sapa si exploreaza impreuna cu copiii copiilor lor- va multumim!

Celor care au fost cu noi in sala de nasteri si ne-au tinut de mana, ne-au sters fruntea de sudoare si ne-au incurajat – va multumim!

Celor care schimba scutece, hranesc copiii, le sterg nasul si le bandajeaza ranile – va multumim!

Bunicilor care au grija de copiii nostri cat timp suntem la serviciu si ne permit sa facem asta fara sa stam cu grija – va multumim!

Celor care strang bani in fiecare luna pentru ca cel mic sa aiba ceva de la ei atunci cand va implini 18 ani – va multumim!

Bunicutelor care ne leagana copiii ca noi sa putem avea un moment de pauza – va multumim!

Tataicilor care ii invata pe copiii nostri cum sa puna un ban deoparte, cum sa munceasca cinstit si cum sa fie oameni – va multumim!

Mamaitelor care stiu exact ce sa le spuna copiilor, si cand sa o spuna – va multumim!

Bunicilor care ne lasa sa facem un dus cat tin ei copiii ocupati – va multumim!

Celor care cumpara hainute copiilor (intotdeauna) in masura potrivita de fiecare data cand cei mici au nevoie de ele – va multumim!

Bunicilor care ii iau de la scoala pe copii – va multumim!

Celor care au platit lectiile de dans si antrenamentele de fotbal atunci cand noi nu am fi putut – va multumim!

Bunicutelor care stiu sa cante cele mai frumoase cantece de leagan si care intotdeauna reusesc sa ii calmeze pe bebelusi- va multumim!

Poate ca nu o sa reusim niciodata sa va rasplatim pentru tot ce faceti pentru noi si copiii nostri si uneori asta ne intristeaza si ne face sa ne simtim vinovati, dar ne dorim sa stiti cat de mult va apreciem, cat de mult va iubim, cat de recunoscatori suntem ca existati in viata noastra.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Bunici copii Apreciere bunici Dragoste bunici

Articole recomandate

Citeste si despre