Top cei mai cunoscuti medici ginecologi

/ / Modificat: 2017-09-04
Top cei mai cunoscuti medici ginecologi

Indiferent daca esti in cautarea unui medic ginecolog pentru a-ti face controlul periodic si analizele obisnuite, daca iti doresti sa ajungi pe cele mai bune maini pentru ca ai o problema si o vrei tratata cat mai repede si cat mai eficient sau daca ai decis sa faci un copil si ai nevoie de cineva foarte priceput pentru a te supraveghea pe intreaga durata a sarcinii, este lesne de inteles ca atunci cand iti cauti un ginecolog ai pretentii mari in ceea ce priveste profesionalismul si promptitudinea.

Cabinete individuale, clinici private de obstetrica si ginecologie sau spitale de stat – aceasta este prima intrebare pe care ti-o vei pune atunci cand incepi cautarile. Iar raspunsul il vei afla, bineinteles, in functie de posibilitatile tale financiare, de beneficiile si asigurarile medicale oferite de catre angajatori si de recomandarile pe care le vei primi cu privire la priceperea si dedicarea persoanelor active in acest domeniu.

Si pentru ca ne dorim sa iti usuram munca si sa te ajutam sa iei mai repede o decizie pe care sa nu o regreti, am intocmit o lista cu 15 dintre cei mai buni medici din tara specializati in ginecologie. Iata cum arata aceasta si de ce ii recomanda cititorii nostri:

Dr. Ion Ionut Adrian

Spitalul Giulesti din Bucuresti este locul in care profeseaza medicul Ion Ionut Adrian, specializat in obstetrica si ginecologie. "Dupa toate aceste interventii (chiuretaj pentru sarcina oprita din evolutie, sinechie, interventie laparascop si rana pe col), nu aveam sperante ca voi mai ramane insarcinata vreodata, insa dansul mi-a redat increderea si mi-a raspuns la toate intrebarile pe care le aveam", ne povesteste una dintre pacientele Dr. Ion.

Dr. Peteu Cristian

Dr. Peteu Cristian profeseaza la Spitalul Universitar de Urgenta din Bucuresti, iar pacientele il lauda adesea pentru "comportamentul ireprosabil". "Pe langa faptul ca este un medic foarte bun, este si un om extrem de grijuliu si placut ca persoana", "un om de nota 1000", "un doctor extraordinar, grijuliu cu pacientele si oricand disponibil" – acestea sunt cuvintele in care il descriu pacientele pe medicul specialist de la SUUB.

Dr. Olaru Gabriel Octavian

Dr. Olaru Gabriel Octavian este medic specialist la Spitalul Clinic de Urgenta Sfantul Ioan din Bucuresti si este apreciat in randul femeilor care au avut de-a face cu el in plan profesional pentru ca "este un doctor foarte bun, care explica orice", "un om extraordinar care pune suflet in meseria pe care o practica".

Dr. Scurtu Bogdan

Clinica Omniclinic din Iasi este locul in care Dr. Scurtu Bogdan isi desfasoara, cu profesionalism si dedicare, activitatea. Dintre marturisirile care ne-au impresionat placut, am dedus ca "este un medic foarte bine pregatit, cu o atitudine ireprosabila fata de pacient", "un doctor sufletist", "deschis, comunicativ, calm, prompt si nu in ultimul rand profesionist".

Dr. Albu Dragos

Memorial Hospital din Bucuresti este locul in care Dr. Albu Dragos, medic specialist in ginecologie, isi desfasoara activitatea. Cunostintele de ultrasonografie obstetricala si ginecologica si de reproducere umana asistata il recomanda in special pentru femeile care nu reusesc sa ramana insarcinate. Pacientele spun despre munca lui astfel: "nu exista cupluri infertile, exista doar cupluri care nu au ajuns la Dl. Albu!".

Dr. Constantin Roxana

Sectia de Neonatologie de la Spitalul Polizu beneficiaza de profesionalismul doamnei Dr. Constantin Roxana, "un medic de incredere care isi face treaba cu multa responsabilitate", care "este mai mereu disponibila la telefon". "Nasterile asistate de catre ea nu pot fi experiente altfel decat placute", mai completeaza pacientele.

Dr. Sgarbura Zorela

Membru al Societatii Italiene de Medicina Materno – Fetala, doamna Dr. Zgarbura Zorela poate fi gasita in cabinetul propriu din Bucuresti. "Nu stiu cum face, dar reuseste intotdeauna, indiferent cat de dificile ar fi problemele pe care le ai", a mentionat o pacienta. Este "un doctor foarte bine pregatit din punct de vedere profesional, foarte talentat si foarte devotat", completeaza o alta pacienta.

Dr. Ciupilan Irina Elena

Pe doamna Dr. Ciupilan Irina Elena o puteti gasi in Iasi, iar pacientele spun despre ea ca "este un medic extraordinar care isi face meseria cu multa daruire, este foarte apropiata de pacienti, este un om extraordinar, de o finite aparte, un sfatuitor de nadejde pe care te poti baza".

Dr. Rotaru Octavian Constantin

Dr. Rotaru Octavian Constantin este medic specializat in obstetrica – ginecologie si poate fi gasit la Spitalul Elias din Bucuresti. Pacientele spun despre el ca este "un medic de nota 2000, pe care toata lumea il recomanda si care se poarta exceptional cu pacientii".

Dr. Capalna Mihai Emil

Spitalul din Targu Mures este locul in care isi desfasoara activitatea "un profesionist desavarsit, responsabil si dedicat", domnul Dr. Capalna Mihai Emil. "Amabilitatea, blandetea, rabdarea si profesionalismul" sunt punctele sale forte, dupa cum spun pacientele tratatate sau consultate de catre mainile sale pricepute.

Dr. Began Pop Ciprian

Tot Spitalul Elias din Bucuresti il gazduieste si pe Dr. Began Pop Ciprian, specialist in Obstetrica – Ginecologie. "Este un doctor extraordinar, un profesionist care stie sa vorbeasca pe intelesul pacientilor si care este mereu calm, atent, disponibil oricand", confirma pacientele sale.

Dr. Copacianu Iuliana

"Fara indoiala este cel mai complet ginecolog din oras si are un cabinet dotat si curat", spun pacientele despre doamna Dr. Copacianu Iuliana, care profeseaza in cabinetul propriu din Pitesti. "Este um medic foarte bun, iar cabinetul sau este civilizat si dotat cu un ecograf foarte performant", completeaza o alta pacienta.

Dr. Momani Roxana

Dr. Momani Roxana profeseaza in cadrul Maternitatii Malaxa din Bucuresti si se bucura de aprecierea si recunostinta pacientelor care au apelat la serviciile sale medicale. "Un medic mai bun si mai sufletist nu o sa gasiti in tot Bucurestiul", pluseaza o alta pacienta incantata si sanatoasa.

Dr. Tetileanu Victor Adrian

Spitalul Judetean Targu Jiu este locul in care profeseaza Dr. Tetileanu Victor Adrian, "un adevarat specialist in domeniu", dedicat meseriei sale si apropiat de paciente, carora are grija sa le explice pe intelesul lor fiecare problema medicala cu care se confrunta.

Dr. Badea Stefan

Medic primar specializat in obstetrica si ginecologie, Dr. Badea Stefan poate fi gasit la Spitalul Caritas din Bucuresti.  "Este un doctor deosebit la care orice femeie ar trebui sa mearga cu cea mai mare incredere",declara o pacienta. "Un super doctor, un om exceptional de bun, bland, serios, profesionist, atent si foarte sigur de tot ceea ce face", completeaza o alta femeie care l-a ales pe Dr. Badea Stefan.

Desigur, acesta este un top aleator, iar numarul medicilor specializati in ginecologie care profeseaza cu dedicare si delicatete este mult mai mare in Romania. Voi ati avut de-a face cu astfel de profesionisti extraordinari? Daca da, asteptam cu drag sugestiile voastre!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre