Urmareste-ne:
Dr. Ciupilan Irina Elena
60 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Ciupilan Irina Elena

Dr. Ciupilan Irina Elena - medic specializare obstetrica - ginecologie.

Dr. Ciupilan Irina Elena - medic specializare obstetrica - ginecologie.

obstetrica - ginecologie

Maternitatea Cuza Voda Iasi

pentru informatii si programari puteti suna la urmatorul numar de telefon 0232.213.000

Opinii utilizatori

O femeie care nu trebuie sa mai lucreze in domeniu
De Melinte pe 28 Februarie 2018

Nu de curând a fost soția mea la dumneaei la început a fost in regula ,o femeie înțelegătoare și își făcea datoria normal la cât plătești pentru o consultație .Dupa patru luni nu ne mai dădea importantă ne dădea informați scurte și era fără lipsa de comunicare dar bani tot trebuia sa i plătim ,și mereu ca e totul in regula .Cand a ajuns soția sa nască madam nici nu a băgat-o in seama parca nici nu ar fi cunoscut-o ne rugam de ea și ea fără nepăsare ne spunea ca nu are timp de discuți e grabita a avut multe persoane și e extenuată ,dar nu se gândesc uni doctori ca fiecare părinte are aceleași drepturi ca toți și fiecare mama are nevoie de aceiași îngrijire medicală atâta timp cât ești in domeniu respectiv .O femeie la fel ca și alți nu ar mai trebui sa lucreze in medicina mai ales cu bebelusi totul pentru bani ,nu va recomand sa mergeți la dumneaei mergeam cu soția de fiecare data și mereu o vedeam ca se simte cu moralul la pământ din cauza ei și niciodată nu știa ceva concret .

Contact d-na dr. Ciupilan
De Elena pe 13 Iulie 2017

Nr.de telefon de la cabinet este: 0724673516.

nu recomand
De Sanziana pe 03 Iulie 2017

Am mers la dnei la cabinetul particular,pe langa timpul de asteptare(chiar si 60 min ) intram in cabinet si primeam o reteta cu medicamente fara sa mi explice absolut nimic si cu multa scarba..eu inteleg ca nu eram insarcinata,dar si eu aveam probleme si plateam pentru timpul acordat...prima data am zis ca este o intamplare,a doua si a treia oara m am lamurit !

Date de contact
De Iulia pe 18 Iunie 2017

Buna.ma poate ajuta cineva cu un nr de telefon pt o programare la cabinetul dumneaei?

Recomand din tot sufletul!
De Jipa pe 04 Aprilie 2017

Un medic in adevaratul sens al cuvantului.O recomand cu toata increderea.

Recomand..
De Andreea pe 22 Februarie 2017

Doamna doctor este foarte ok! Am colaborat foarte bine (recomand)! În schimb, "doamna" asistentă de la cabinetul privat, cred că are ceva probleme. Amabilitatea este un concept inexistent pentru aceasta distinsă doamnă. Este mereu nervoasă, niciodată nu are timp...până la urma, pentru ce stă acolo?!

Un medic si un om extraordinar
De Oana pe 15 Aprilie 2016

Pentru mine doamna doctor a fost o persoana extraordinara,un medic care si-a facut datoria profesionist si totodata un bun psiholog.
Am ajuns la dumneaei cu dorinta extrema de a obtine o sarcina ,dupa ce in prealabil am avut un avort spontan si apoi multe incercari nereusite.
Inca de la prima consultatie mi-a explicat cu rabdare pasii ce trebuie sa-i urmez.Dupa tratamente si investigatii am reusit sa raman insarcinata.Nu a fost usor ,insa doamna doctor m-a incurajat de fiecare data ,astfel am reusit sa nu ma descurajez si sa pot merge mai departe.
Nici sarcina nu a fost una foarte usoara, am necesitat tratament pentru mentinere,serclaj,tratament cu anticoagulant.Un lucru care il consider foarte important este ca doamna doctor raspunde de fiecare data la telefon.Nu conteaza ca e in timpul liber al dumneaei ,perioada de concediu,weekend sau este plecata din localitate.Mie si acest lucru mi-a dat confort psihic,siguranta si incredere foarte multa.Am simtit ca ma pot baza pe ajutorul dansei.
In cele din urma ,in februarie anul acesta, am adus pe lume un baietel minunat ,si asta nu ar fi fost posibil fara ajutorul doamnei doctor.
Deasemeni,am observat in momentul in care mergeam la spital pentru consultatii,ca doamna doctor vorbea si se comporta foarte frumos si cu pacientele care erau venite in urgenta,indiferent de statutul social al acestora.
Nu pot decat sa-i multumesc doamnei doctor,sa-i urez multa sanatate si sa ajute si alte cupluri sa devina parinti.

O doamna doctor de nota 10!
De Georgiana pe 09 Februarie 2016

Un medic extraordinar, am auzit pareri pro si contra privitoare la doamna doctor, in ceea ce ma priveste am numai cuvinte de lauda, mi-a urmarit sarcina inca de la inceput de la 6 saptamani, am mers periodic la ea atat la cabinetul particular cat si la spital atunci cand era de garda, un medic caruia i-a pasat de mine, si de sarcina mea, am nascut prin cezariana pt ca asta a fost optiunea mea, 3 zile cat am stat in spital de 2 ori pe zi venea si ma vedea, ma curata, ma incuraja, imi vedea copilul, este un medic de nota 10, si am nascut un copil sanatos, tot ce mi-a spus pe periada sarcinii, asa a fost, nu am avut probleme, mereu imi raspundea la telefon cand o sunam, si cu siguranta la a doua sarcina tot doamna doctor doresc sa ma supravegheze. Am recomandat-o si o recomand cu drag si cu incredere!

Contra domnei doctor
De Ana MAria pe 21 Februarie 2015

Daca totul decurge bine atat pe perioada sarcinii cat si in timpul nasterii, d-na dr. Ciupilan Irina este minunata, comunicativa si e aproape de tine si te ajuta cu tot ce poate. In cazul meu, am nascut prematur la 8 luni si m-a acuzat ca nu am vazut ca nu imi creste burta, ca m-am ingrasat prea mult si alte motive stupide aduse de ea, nu stiu nici astazi de ce am nascut prematur si de ce am trecut prin ceea ce am trecut. Copilul este bine, multumesc lui Dumnezeu si nu doamnei doctor care toata sarcina mi-a zis ca totul e perfect, ca nu trebuie sa am burta ca celelalte mamici (mereu ma plangeam ca burta mea e mica fata de alte mamici), ca doar voi avea un bebe mai mic, ca doar eu nu sunt asa de mare.

Desi m-a trimis la ecografia 3D la alt medic ce mi-a recomandat amniocenteza, eu am ascultat-o pe ea, ca doar era medicul meu. Era clar, asadar, ca exista o problema in dezvoltarea sarcinii dar d-na doctor Ciupilan nu s-a deranjat sa o descopere, m-a trimis acasa, citez :"du-te acasa, stai linisitita, totul va fi bine, totul e perfect".

Asa ca sfatul meu e feriti-va de doamna doctor si cautati-va alt medic mai atent si mai competent si nu cititi doar parerile mamicilor a caror sarcina si nastere au decurs ok.

Apreciere
De Munteanu titica din Bacau pe 15 Februarie 2015

un medic extraordinar care isi face meseria cu multa daruire. Este foarte apropiata de pacienti, incurajand femeile care vin la consultatii si tratament, chiar si atunci cand suferinta este mare. Am intrat plangand la cabinetul sau si am iesi cu zambetul pe buze si cu multa incredere in insanatosire. Va multumesc doamna doctor pentru ceea ce sunteti si ceea ce faceti pentru femei. Sa va dea Dumnezeu multa sanatate.

Contact Dr. Ciupilan Irina Elena

Adresa

Cuza Voda , 34, Iasi, Iasi

Telefon 0232.213.000 interior 111, 152, 239
Site www.obstetrics.ro
Email ono@mail.dntis.ro;
dnemescu@iasi.mednet.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

X

Recuperare parola

Pentru a va recupera datele de acces va rugam sa introduceti adresa de email pe care ati folosit-o la crearea contului.


Anuleaza

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare: