Urmareste-ne:
Dr. Badea Stefan
46 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Badea Stefan

Dr. Badea Stefan - medic primar obstetrica ginecologie.

Dr. Badea Stefan - medic primar obstetrica ginecologie.

obstetrica - ginecologie;

obstetrica - ginecologie;

Spitalul Clinic Caritas

pentru informatii sunati la numarul de telefon: 021.321.73.97

Ai folosit serviciile Dr. Badea Stefan? Spune-ne parerea ta!

Opinii utilizatori

Un doctor exceptional! Recomand cu incredere!
De Bianca pe 23 Februarie 2018

Domnul doctor Badea este un om excepțional si un profesionist! L am întâlnit la spitalul bucur in urma cu cateva zile cand am aflat ca am colul deschis si as fi putut oricând sa pierd copilul. Datorită dansului am fost salvata,mi a facut operația de Cerclaj care a decurs foarte bine iar dupa operație nu am avut nici un fel de probleme nici cea mai mica sângerare.As vrea sa ii Multumesc pe aceasta cale atat lui cat si Rezidentei lui Izabela sunt niste profesioniști si in primul rând sunt oameni care stiu exact cum sa se comporte cu pacienții! Datorită lor am trecut cu bine peste si nu mi a mai fost frica de nimic si am avut încredere ca totul va fi bine.Un milion de mulțumiri!!!!!

Un medic excepțional!
De Iuliana pe 04 Decembrie 2017

D-ul Dr. Badea...un om minunat, un profesionist! În iunie 2016, am adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă,am avut toată sarcina monitorizată de dânsul și va pot spune că, atât în cele 9 luni de sarcină, cât și în maternitate, am beneficiat de multă atenție din partea dânsului, în comparație cu colega de salon, pe care doctora ei nu o vizita deloc, eu aveam câte 2-3 vizite pe zi din partea dr. Badea. Imi amintesc că, duminica era liber și a venit de acasă sa se asigure că, eu si alte 3 fete care născuse cu dânsul și erau încă internate,eram OK! Super om, super caracter! Îl recomand cu toată încrederea!

Un om si un profesionist deosebit
De Maria Magdalena pe 29 Septembrie 2017

Multumesc domnului doctor pentru tot ce a facut pentru mine. Am adus pe lume o fetita perfect sanatoasa. Nu am cuvinte de multumire pentru domnul doctor. Un om si un medic deosebit.

Medic de execeptie
De Aura S pe 17 August 2017

In urma cu 23 de ani am adus pe lume o fetita, cu un medic de la spitalul Caritas care s-a comportat execrabil. In salon cu mine s-a aflat o doamna care nascuse cu dl dr. Badea si am fost impresionata de grija pe care i-a aratat-o dl. doctor, dupa nastere, acestei doamne. Din acel moment am mers la dl doctor si, dupa 5 ani, domnia sa m-a ajutat sa aduc pe lume un baietel. Cat am fost si sunt de multumita? Am un singur raspuns: dupa 23 de ani am in continuare incredere deplina in dl. dr. Badea, astfel incat mi-am dus sii fiica tot la domnia sa. Nu este doar un medic ginecolog de exceptie, este si un om deosebit.

Eu am numai cuvinte de lauda
De Ionita Angela pe 25 Iulie 2017

Da domnul doctor este tare bun pe mine ma ajutat mereu primul copil lam nascut in prezenta domniei sale si nu iam dat nici un ban atunci era la maternitatea caritas acum e la maternitatea bucur si ma urmareste tot trimestru sarcini si jur nici o data nu iam dat nimic si nici nu ma facut sa simpt ca ar astepta ceva dela mine il iubesc si il respect Dumnezeu sa aiba grija de domnul doctor si de familia dansului

Părere foarte proastă.
De Dodo pe 13 Ianuarie 2017

Eu am născut la Caritas in anul 2003 fără nici un tratament și am fost cusută cu ață normală pe viu și aștepta să îi dau bani,la el am fost trimisă de medicul de familie,acele fire a spus că vor fii scoase la el la cabinet că să îi bani.Eu aveam atunci 36 de ani.Este un doctor numai pe șpagă, fetiței mele îi făcuse ieșirea dar mie nu vroia să îmi facă ieșirea pentru că nu îi dădusem bani.

jos palaria
De Angela Bucuresti pe 21 Septembrie 2016

citind aici mesajele,mă înclin in fata d lui Dr.,Dumnezeu să va de-a sănătate,cred ca pentru asta trebuie să ne rugăm fiecare,cu dânsul am născut prin cezariană acum 16ani....am tot respectul,ar fi minunat ca cel putin fiecare dr.din tara asta să fie cum este dansul. Un om minunat. Mulțumesc dul Doctor.

Deosebit respect
De Rob Monica pe 27 Martie 2015

Acum 14 ani am adus pe lume o fetita superba , cam micuta ce-i drept , 2.500g , dar sanatoasa si frumoasa. Nu a vrut sa vina pe lume decat prin cezariana si credeti-ma ca niciodata nu am simtit ca am suferit o interventie chirurgicala. Dr. BADEA a facut o treaba nemaipomenita . Este un doctor deosebit la care orice femeie ar trebui sa mearga cu cea mai mare incredere. Este medicul meu de atunci si nu regret nici o secunda alegerea facuta.

Devotat
De Antonia pe 22 Februarie 2015

Urmeaza sa nasc la maternitatea Bucur prin cezariana cu dr.Stefan Badea. Cine a nascut recent prin cezariana doresc sa stiu daca a avut copilul in salon si care este onorariul medicului.

Respect!
De Tita Petra pe 18 Februarie 2015

Super dr, un om exceptional de bun, bland, serios, profesionist e putin spus, atent, isi face meseria la cel mai inalt nivel, foarte sigur in tot ceea ce face. Am nascut cu dl dr anul trecut in iunie un superb baietel de 54 cm si 3700 gr in 2 ore am fost gata cu epidurala langa mine, multumiri si d-ului dr anestezist Chiriac. Am ramas cu o experienta unica in viata datorita acestui excelent dr. Pe mine una sincer va spun, m-a castigat.

Contact Dr. Badea Stefan

Adresa

Traian, 29, Bucuresti, Sectorul 4

Telefon 021.321.73.97
Site www.spital-caritas.ro
Email spitalul.caritas@gmail.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

X

Recuperare parola

Pentru a va recupera datele de acces va rugam sa introduceti adresa de email pe care ati folosit-o la crearea contului.


Anuleaza
OK

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!