Dr. Sgarbura Zorela
60 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
centru medical

Dr. Sgarbura Zorela

Dr. Zorela Adriana Zgarbura medic primar obstetrica - ginecologie, doctor in stiinte medicale, membru al Societatii Europene de Ginecologie Oncologica; membru al Societatii Europene de Menopauza, membru al Societatii Italiene de Medicina Materno - fetala, supraspecializare in oncoginecologie. Competente: chirugie laparoscopica, endoscopie...

Dr. Zorela Adriana Zgarbura medic primar obstetrica - ginecologie, doctor in stiinte medicale, membru al Societatii Europene de Ginecologie Oncologica; membru al Societatii Europene de Menopauza, membru al Societatii Italiene de Medicina Materno - fetala, supraspecializare in oncoginecologie. Competente: chirugie laparoscopica, endoscopie ginecologica, ecografie ginecologica, colposcopie, fertilizare in vitro, masterat in management sanitar.

supraspecializare in oncoginecologie;
competente: chirugie laparoscopica, endoscopie ginecologica, ecografie ginecologica, colposcopie, fertilizare in vitro, masterat in management sanitar;

obstetrica - ginecologie;

Cabinet Medical Ego Metacs Medical

pentru programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 021.320.05.06 / 021.330.5488 / 021.321.5854 / 0748.985.662

Ai folosit serviciile Dr. Sgarbura Zorela?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Sunt dezamagita profund de Dna Dr Zgarbura
De ClaudiaGeorgescu pe 26 Noiembrie 2018

Vizita la cabinetul doamnei Doctor Zgarbura m-a dezamagit. Voi trece rapid peste detaliile care se refera la clinica Ego metacs si anume: lipsa servetelor de unica folosinta de pe scanului de consult ginecologic, halatele galbene, teoretic, de "unica folosinta" pe care pacientele trebuie sa le imbrace inainte de a intra in cabinet, faptul ca platesti cash in cabinet si nu la receptie si ma voi focusa pe calitatea actului medical.

Daca te poti obisnui cu tonul de superioritate al dnei Doctor si cu sentimentul stanjenitor ca nu poti petrece suficient timp in consulatie, probabil ca te va dezamagi macar, felul in care interpreteaza rezultatele analizelor- f pe scurt, expeditiv si intr-un limbaj de specialitate dar, mai ales, faptul ca nu agreeaza sa raspunda intrebarilor pacientului. Daca totusi insisti sa te lamureasca cu un aspect, risti chiar sa se enerveze si sa ridice tonul, asa cum a facut-o in timpul consultatiei mele.
Am plecat din cabinetul doamnei Doctor Zgarbura nelamurita, cu o senzatie de anxietate si cu un diagnostic fatidic, fara sa fiu insa indreptata catre niste pasi urmatori clari stabiliti.

Un DOCTOR extraordinar
De Roxana pe 11 Mai 2017

Profesionalism, etica, competente medicale extraordinare sunt doar câteva cuvinte care caracterizeaza acest doctor de excepție. Parcurg de fiecare data cand e nevoie 1200 km dus-întors pentru aceasta doctorita. M-a operat de endometrioza, o operație foarte frumoasa. A avut grija sa îmi păstreze ovarele intacte pentru ca știa ca îmi doream un copil. Datorită acestei minunate operații am reușit sa rămân insarcinata si sa pot sa ii mulțumesc la Dumnezeu pentru acest medic deosebit. O recomand cu multă responsabilitate!
PS: uitați-va la experiența extraordinara a acestui medic in obstretică-ginecologie si la competentele profesionale pe care le are si va veți simti in siguranța si veți înțelege ca in acel cabinet e ordine si nu haos!!!

Nu recomand
De Daniela pe 20 Martie 2017

Nu am fost deloc multumita de ea. Are un aer de superioritate, la cabinet e militarie, efectiv te cearta pt.orice, daca ai luat alta culoare de halat, daca nu te asezi ca la carte pe masa ginecologica, daca ai emotii.Preturile sunt ff mari si nejustificate, te expediaza repede. Am impresia ca e draguta doar cu snoabele ca ea. Imi pare rau ca i.am trecut pragul.

Nu recomand
De Elena pe 12 Martie 2017

Din pacate subscriu parerilor nu tocmai bune despre acest medic. Multa publicitate, costuri mari nejustificate care nu reflecta profesionalismul pe care il afiseaza

O jigodie de medic
De Felicia pe 07 Decembrie 2016

Am avut o experiența cu acest medic infect care m-a scârbit. Dr Zorela se preocupa doar de reclama, te pune sa te uiți pe YouTube la înregistrări cu ea, își petrece timpul numai cu reclama, acum, mai nou o plătește pe Mihaela Tatu pentru asta. Îți face foarte multe investigații inutile pentru bani, dacă la cabinetul ei de la subsol nu poate, te trimite la Spitalui lui Oprescu (Metropolitan) acolo unde operereaza ea și costurile investigațiilor inutile sar ușor de 5.000 lei (doar pt histeroscopie îți cere 4.300 lei). Este foarte deranjata dacă îți faci analizele sau orice alte investigații in alta parte și refuza sa-ti spună soluția medicală pe baza consultației și documentelor medicale (chiar și RMN). Practic plătești consultația degeaba, te minte asupra costurilor investigațiilor inutile pe care ti le mai da sa le faci și...la final nu-ti spune nimic decât după ce te usucă de foarte mulți bani.

F buna dar ..
De Roxi pe 05 Noiembrie 2016

Este un medic se exceptie cu siguranta dar pacat ca s- a retras de la Filantropia. In spitalele private nu ai nici o garantie. In caz de nastere prematura fie ca costa nult fie ca nu intra in competenta lor dar te teimit tot la stat .. Pus ca costa prea mult orice la acel sital , o hisreoscopie e peste 3000 ron , o histerosalpingografie cca 1000 iar nasterea e min 6000 natural si fara nici o alta complicatie .. Pacat ca Filantropia a pierdut un asa medic mare !!!!

Dezamagita total!!!
De Alexandra pe 10 Martie 2016

Am avut parte de cea mai urata si traumatizanta experienta din viata mea, din cauza acestui renumit medic fara suflet, lipsit de diplomatie si de scrupule. Eram insarcinata in 7 sapt cand a descoperit ca am infectie cu mycoplasma si nenorocita mi-a dat Ofloxacin, un antibiotic care nu e permis. 3 pe zi. Rezultatul=avort spontan. As putea sa o trag la raspundere pentru ca am reteta, fisa de gravida si toate analizele cu semnatura si parafa distinsei doamne doctor, dar nu am puterea necesara. Sper sa nu mai treaca cineva prin ce am trecut eu. Ganditi-va bine inainte de a ajunge pe mainile acestui doctor, care va trateaza cu superioritate, mai mult rastindu-se si functioneaza numai uitandu-se in Tratate.

Multumiri din tot sufletul
De Elena pe 02 Octombrie 2014

Respect si multumiri pentru doamna doctor Zorela Sgarbura care mi-a operat mama si i-a salvat viata. Cuvintele sunt sarace pentru a-i multumi indeajuns.

Un doctor exceptional
De Pina c pe 03 Noiembrie 2013

Doamna doctor Zorela Sgarbura este foarte buna si nu stiu cum face, dar reuseste intotdeauna, oricat de dificile sunt problemele pe care le ai. Am verificat de repetate ori atat eu cat si familia mea. O recomand cu toata increderea si din toata inima.

Exceptionala!
De Violeta pe 27 Octombrie 2013

Pe mine m-a operat de fibrom de multi ani, fiica mea a nascut doi copii cu doamna doctor, am multe colege de serviciu si prietene pe care doamna doctor le-a operat, multumirea este generala. Cred ca am avut mare noroc sa gasim un doctor atat de bine pregatit profesional, de talentat si de devotat cum este doamna doctor Zorela Sgarbura!

Contact Dr. Sgarbura Zorela

Adresa

Elena Cuza, 61, Bucuresti, Sectorul 4

Telefon 021.320.05.06 / 021.330.5488 / 021.321.5854 / 0748.985.662
Email cabinet_ego@yahoo.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari