CANCERUL care nu doare si nu are simptome. Din ce in ce mai multe femei afla PREA TARZIU ca il au

/ / Modificat: 2019-02-28
CANCERUL care nu doare si nu are simptome. Din ce in ce mai multe femei afla PREA TARZIU ca il au

Suntem in era evolutiei, totul se schimba foarte rapid, totul se modernizeaza, apar tot felul de tehnologii, de aparate menite sa ajute, sa previna sau sa vindece bolile care afecteaza din ce in ce mai multe femei.

Pe cat de repede se modernizeaza, la fel de repede apar si maladiile si fel de fel de forme de cancer, care mai de care mai grave, mai dificil de depistat, dar si cu simptome simple, care nu prevestesc nimic de speriat, nimic grav sau imposibil de tratat.

In ziua de astazi, cu tot cu evolutia de care ne bucuram, s-a ajuns in acest punct, in care cancerul se trateaza cu pastile pentru raceala si gripa sau cu tratament pentru infectii urinare, iar orice boala tratata necorespunzator da semne de ameliorare, dar ataca pe alta parte, iar organele tot bolnave se cheama ca sunt.

Fara atentie, aparate performante care sa spuna exact ce se intampla, de fapt, fara tratamentul adecvat, boala se dezvolta. Cel mai probabil adevarata boala va fi depistata in momentul in care va fi imposibil sa mai existe sanse de vindecare, vreun tratament care sa raspunda si sa dea rezultatele dorite – vindecarea.

Citeste continuarea pe Kfetele.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Cancer

Articole recomandate

Citeste si despre