Vitamine masticabile pentru copii plini de energie

/ / Modificat: 2016-12-08
Vitamine masticabile pentru copii plini de energie

Sunt zile cand iti doresti sa ai mai multa energie pentru toate lucrurile de care vrei sa te bucuri. Familia, prietenii, pasiunile tale merita mai mult din timpul tau, iar tu meriti mai multe experiente placute alaturi de toate acestea.

Evital iti da acum o mana de ajutor, lansand gama de suplimente alimentare Chewy Vites, jeleuri masticabile pentru copii si adulti. Moderne, adaptabile noilor tendinte in nutritie, cu pectina naturala din fructe, fara gelatina si indulcitori artificiali, simplu si placut de administrat si cu un gust delicios de fructe, noua gama de jeleuri masticabile te surprinde indiferent de varsta sau dieta alimentara.

Gama Evital Chewy Vites cuprinde sase produse, potrivite atat pentru copii cat si pentru adulti:

Evital Chewy Vites pentru adulti:

- Immuno C: Energie si pofta de viata cu un sistem imunitar puternic.

- Multivitamine: Complex de 12 Vitamine si minerale esentiale pentru adulti.

- Vitamina D3: Prima Vitamina D sub forma de jeleuri pentru adulti.

Evital Chewy Vites pentru copii:

- Calciu + Vitamina D: Pentru oase si dinti puternici.

- Fier + multivitamine: Pentru energie din plin.

- Soc + Vitamina C: Pentru sistem imunitar de super erou.

In plus, jeleurile masticabile Evital Chewy Vites sunt usor de administrat si asimilat de catre organism, deoarece nu contin gluten, ingrediente de origine animala, gelatina, arome, indulcitori si coloranti artificiali, sau organisme modificate genetic, putand fi consumate si de vegetarieni.

chewy_vites

Toata lumea va iubi jeleurile masticabile Evital Chewy Vites! Sunt… Yummy, sunt… Gummy, sunt… Chewy!

A&D Pharma este cel mai mare si mai dinamic grup farmaceutic din Romania care ofera servicii regionale de marketing&vanzari in domeniul farmaceutic in Europa Centrala si de Est. Fondat in 1994, Grupul A&D Pharma opereaza trei linii de business.

Linia de business de Marketing&Sales ofera servicii de valoare adaugata producatorilor internationali de medicamente, in zona Europei Centrale si de Est. Divizia este in proces de dezvoltare regionala in urma extinderii birourilor in Bulgaria, Polonia, Slovacia si Ungaria si atingand astfel o piata de 90 milioane de locuitori. Divizia de Marketing&Sales functioneaza ca un „one stop shop” pentru parteneri strategici, producatori de medicamente care doresc sa inregistreze si sa comercializeze produse farmaceutice si dispozitive medicale in regiune.

A&D Pharma contribuie la ameliorarea nivelului sectorului sanitar in tarile unde activeaza, promovand produce si servicii de calitate atat la nivelul pacientilor, cat si in farmacii si spitale.

In prezent A&D Pharma este certificat de catre TUV Rheinland in conformitate cu standardul ISO 9001: 2008.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vitamine copii Vitamine sanatate

Articole recomandate

Citeste si despre