Culita Sterp a tras o spaima uriasa cu fiul lui. Oricine poate sa pateasca fel

/ / Modificat: 2024-01-31
Culita Sterp a tras o spaima uriasa cu fiul lui. Oricine poate sa pateasca fel

 

Culita Sterp si-a surprins recent fiul intr-o ipostaza care poate fi extrem de periculoasa.

Micutul Milan a luat un borcan de suplimente alimentare si a inghitit mai multe decat era cazul.

Vitaminele pentru copii, cu gust dulce, l-au facut pe baietel sa se ascunda sub masa cu borcanul, inainte ca parintii lui sa il vada.

Artistul si-a dat seama la timp ca se intampla ceva si l-a surprins pe fiul lui in fapt. Artistul l-a filmat pe Milan si a publicat imaginile pe Instagram:

Culita Sterp: "L-am gasit aici sub masa, cu asta de vitamine, eu mancam in bucatarie si era cu ea in mana. Cate vitamine ai luat?"

Milan: "Multe, multe!"

Culita Sterp: "Multe ai luat?! Astea nu sunt bune sa le iei multe, numai una trebuie sa iei. De aia nu mai ziceai tu nimic? Erai sub masa aici? Pfoaa… si cate ai luat? Copile, copile… Da capacul aici! Vrei sa ma supar pe tine, sa nu mai vorbesc cu tine? Nu te mai iau in vacanta! Da capacul! Plec fara tine in vacanta, numai eu cu mami si tu ramai acasa. (n. ed. Milan raspunde afirmativ) Esti sigur? Da capacul, nu ma enerva! (Milan si Culita incep sa se amuze de situatie) Bine, nu mai vorbesc cu tine", a fost dialogul dintre cei doi.

Cei care il urmaresc pe Culita Sterp pe retelele de socializare si-au facut griji pentru starea micutului si au intrebat ulterior cum se simte acesta.

Din fericire, medicamentele ingerate de micut erau suplimente pentru copii, astfel ca nu s-a intamplat nimic grav.

Cu toate acestea, medicamentele nu ar trebui sa fie lasate la indemana copiilor, pentru ca se pot intampla incidente cu urmari grave.

Cum sa depozitezi medicamentele, pentru a evita riscurile

Atunci cand sunt mici, copiii au o curiozitate nativa pentru tot ce este nou. Ei descopera lumea cu ajutorul simturilor, inclusiv prin gust si miros.

Din acest motiv, parintii trebuie sa fie foarte atenti ce au la indemana copiii, atunci cand nu ii supravegheaza.

Substantele toxice, precum detergentii, solutiile pentru curatenie sau acetona nu ar trebui sa fie puse niciodata in locuri usor accesibile pentru copii.

De asemenea, medicamentele ar trebui sa fie depozitate in cutii, sertare sau dulapuri care se pot incuia sau asezate cat mai sus, astfel incat copiii sa nu aiba acces usor la ele.

In cazul in care micutii inghit accidental orice medicament, parintii ar trebui sa mearga de urgenta cu ei la spital, inainte ca cei mici sa inceapa sa se simta rau.

 

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete copii Vedete Vitamine copii

Articole recomandate

Citeste si despre