S-a deschis DermaLife, Clinica de Dermatologie Estetica

/ / Modificat: 2013-12-26
S-a deschis DermaLife, Clinica de Dermatologie Estetica

MedLife lanseaza Centrul de Excelenta in Dermatologie Estetica DermaLife, care ofera servicii integrate pentru problemele pielii.

Clinica DermaLife reuneste mai multe cabinete medicale, tehnologie de ultima generatie, precum eMax, Laserul Perfecta, Foto Finder, Velasmooth PRO, Laser CO2, Radiocauter; bloc operator complet echipat care include stationar pentru recuperare postoperatorie si medici cu expertiza certificata sub directa coordonare a doamnei Dr. Viviana Iordache, specialistul cu o experienta de peste 10 ani in dermatologie estetica. Centrul se adreseaza celor care investesc resurse importante in tratamente estetice aplicate cu cele mai noi tehnologii in domeniu.

 dermalife_procedura

"Ne propunem ca in cadrul noii clinici sa oferim toata gama de servicii de dermatologie: de la investigatii specifice bolilor de piele pana la diagnostic si tratament modern, servicii de dermatologie estetica, iar in perspectiva vom oferi si chirurgie estetica. Aceste servicii impreuna cu aparatura moderna de diagnostic si tratament, lasere de ultima generatie, vor aduce un plus de valoare medicinei estetice din Romania", a declarat dr. Viviana Iordache, medic specialist dermatolog, Coordonatorul clinicii DermaLife.

Noutatea clinicii DermaLife este tehnologia eMax, care reprezinta solutia completa pentru tratamentele estetice. Disponibil in premiera in Romania, eMax combina radiofrecventa cu laser si cu lumina inalt pulsata, fiind cel mai complex in domeniul laserelor medicale cu patent Elos. Aceasta tehnologie ofera o gama completa de aplicatii estetice pentru a trata cu succes cel mai amplu spectru de culori de par, texturi de piele si culori de piele. eMax include combinatii de tratament precum: tratamentul ridurilor, rejuvenare faciala, indepartarea parului nedorit, tratamentul acneei, tratarea venelor de pe picioare/leziunilor vasculare.

Parte a programului eMax, eMax Triniti reprezinta solutia completa pentru pielea fetei. Aplicarea acestei tehnologii permite corectia culorii si remodelarea dermica concentrata in 3 pasi, in cadrul unei singure sedinte. Primul pas este rejuvenarea faciala prin radiofrecventa (tratarea leziunilor vasculare inclusiv telangiectazia, simptomele de rozacee si angiom); al doilea pas este tonifierea pielii si un ultim pas este tratarea acesteia fara ablatie fractionala (se patrunde pana la nivelurile dermice profunde pentru a permite generarea de colagen nou, protejand in acelasi timp epiderma). Rezultatul final este o piele neteda, tonifiata si reinnoita.

Printre alte tratamente si proceduri oferite de DermaLife se numara: epilarea definitiva, tratamente pentru corectia cicatricilor, inclusiv de acnee si a vergeturilor prin programe laser si radiofrecventa aprobat FDA, dermatoscopii computerizate, tehnici pentru indepartarea leziunilor cutanate prin excizii chirurgicale, radiocauterizari sau tratamente laser, ameliorarea caderii parului si tratamente laser pentru psoriasis, proceduri dermatocosmetice pentru toate tipurile de ten si toate problemele pielii, implanturi cu acid hialuronic, rejuvenarea faciala prin tehnica "Dracula" - terapie care foloseste injectarea sangelui centrifugat, si altele.

Pe langa tratamentele estetice disponibile, DermaLife ofera monitorizare si terapii complete pentru cancerele cutanate. Programul incepe cu diagnosticarea la nivelul nevilor pigmentari, monitorizarea acestora, aplicarea in caz de necesitate a tratamentului chirurgical, laser sau a altui tratament dermatologic, pana la corectia finala a unor eventuale cicatrici postoperatorii.

 dermalife_viviana_iordache

Dr. Viviana Iordache

A absolvit Facultatea de Medicina in anul 1995 si a facut specializare in dermatologie la Spitalul Clinic Colentina. in decursul anilor, a lucrat alaturi de alti colegi, medici dermatologi recunoscuti pe plan national, in diverse clinici cu notorietate din Romania unde si-a pus amprenta ca specialist.

In 2011 fondeaza DermaLife - Centrul de Excelenta in Dermatologie si Medicina Estetica alaturi de MedLife, cel mai mare operator in piata serviciilor medicale private. Este membru fondator si trezorier al Societatii Romane de Medicina Estetica si Dermatologie chirurgicala din 2001, membru al Societatii Romane de Dermatologie din 1996, membru al Societatii Europene de Dermatologie din 2003 si membru al Uniunii internationale de medicina Estetica, in 2005. De asemenea, din 2009 este membru al Academiei Americane de Dermatologie.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Afectiuni piele

Articole recomandate

Citeste si despre