Testare gratuita pentru cancerul de piele

/ / Modificat: 2012-01-27
Testare gratuita pentru cancerul de piele

In perioada 21 ianuarie – 18 martie, vino in farmaciile Centrofarm din AFI Cotroceni, Galeriile Feeria sau Bucuresti Mall si poti beneficia de un screening vizual al pielii si de analiza dermatoscopica realizata de specialisti dermatologi. Serviciul medical este oferit gratuit de catre Centrofarm tuturor clientilor sai si are ca obiectiv identificarea leziunilor pigmentare cu risc cancerigen si a cancerului de piele.

Clientii Centrofarm care prezinta alunite (nevi pigmentari) ce nu pot fi expuse in public, vor fi directionati catre clinicile partenere. Cu ajutorul cardului de fidelitate Centrofarm, pacientii beneficiaza de reduceri substantiale la consultatii dermatologice in clinicile partenere.

Leziunile pigmentare cu risc cancerigen sunt identificate cu ajutorul dermatoscopului existent in farmacii care permite specialistului sa evalueze potentialul risc.

Identificarea precoce reprezinta metoda ideala pentru diagnosticarea si tratarea zonelor cu risc cancerigen. Descoperit la timp, cancerul de piele poate fi tratat in proportie de aproape 100%.

"Statisticile arata ca numarul persoanelor afectate de leziuni cutanate este in crestere de la an la an. Centrofarm continua si in 2012 sa realizeze campanii de preventie cu scopul de a-i face pe oameni sa constientizeze importanta unui consult medical, cel putin o data pe an. Preventia este cea mai eficienta metoda de a trai frumos si sanatos", spune Dorin Catana, Director General Centrofarm.

Afla mai multe detalii urmand link-ul: Testare cancer de piele Centrofarm

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Cancer de piele Afectiuni piele

Articole recomandate

Citeste si despre