Ingrijirea cavitatii nazale pentru intreaga familie

/ / Modificat: 2011-10-03
Ingrijirea cavitatii nazale pentru intreaga familie

aqua_maris_familieAdevarata comoara a Adriaticii este marea. Am capturat puritatea naturala si sanatatea Marii Adriatice in Aqua Maris pentru ca aceasta sa va fie intotdeauna la indemana.

Produsele Aqua Maris sunt destinate intregii familii, atat celor mici, cat si celor mari.

Spray-ul nazal pentru nou-nascuti, copii si adulti, picaturile nazale pentru copii aflati in primele zile de viata si spray-ul pentru gat destinat adultilor nu contin conservanti si aditivi, astfel cu totii se vor bucura de efectele benefice ale apei din Marea Adriatica.

Picaturile nazale sunt ideale pentru igiena zilnica a cavitatii nazale la copiii aflati in primele zile de viata. Impuritatile se indeparteaza cu usurinta datorita dispozitivului creat special pentru nasul copilului, iar aplicatorul pompei contine un sistem antibacterian ce previne contaminarea.

Un alt produs necesar pentru igiena zilnica a cavitatii nazale este spray-ul nazal destinat nou-nascutilor, copiilor si adultilor. Acesta purifica si umecteaza mucoasa nazala si poate fi folosit de mai multe ori pe zi in cazul unor mari cantitati de secretii nazale.

 gama_produse

Crema nazala este imbogatita cu vitaminele A si E si ajuta la ingrijirea si protectia pielii sensibile a nasului, previne distrugerea pielii din cauza stergerii frecvente a nasului si ajuta la regenerarea pielii deja distruse. Poate fi folosit, de asemenea, pentru toate varstele.

 Spray-ul de gat pentru adulti este destinat igienei orale si poate fi folosit in cazul simptomelor de gura si gat uscat, ca ajutor pentru tratarea inflamatiei acute si cronice a cavitatii orale si a gatului, dar si dupa interventii chirurgicale in cavitatea orala, gat sau in caz de amigdalectomie.

Taguri Nas infundat copii

Articole recomandate

Citeste si despre