6 rochii de ocazie pentru mamici stilate

/ / Modificat: 2014-07-08
6 rochii de ocazie pentru mamici stilate

Rochiile de ocazie raman piesele vestimentare din garderoba care ridica instantaneu moralul oricarei mamici, oricat de coplesita de treaba si oboseala ar fi.  Eleganta si extravaganta pe care aceste rochii le ofera tinutei tale te fac sa plutesti si sa simti din nou ca, inainte de a fi mama, esti femeie. Redescopera-ti feminitatea cu sase rochii de ocazie spectaculoase, adaptate fiecarui tip de silueta!

Rochie scurta pentru mamici sexy si elegante

Cele mai multe rochii de ocazie nu trebuie sa fie intotdeauna lungi si foarte elegante. Daca evenimentul la care participi are loc in timpul zilei, o rochie scurta este alegerea perfecta, mai ales daca picioarele reprezinta punctul tau forte din silueta. Rochia Special Green de pe Dyfashion.ro este perfecta pentru mamicile care au ramas cu soldurile mai late dupa nastere, dar ale caror picioare inca atrag priviri si invidii in jurul lor.

Rochie lunga pentru mamici elegante

Dress-code-ul unui eveniment de seara cere intotdeauna o rochie lunga si foarte eleganta. Rochia Fenomenal Cream de la Dyfashion.ro indeplineste toate conditiile pentru un astfel de eveniment, mai ales daca silueta ta nu a suferit modificari majore dupa nastere. Nu ai cum sa dai gres cu acest model tip sirena, intr-o nuanta pastelata, de piersica, extrem de la moda in acest an. Aplicatiile stralucitoare de pe corset ii ofera pretiozitatea de care are nevoie pentru evenimente rafinate.

Rochie eleganta, cu accente metalice

rochie-gold-allure

Pentru mamicile care au ramas cu un bust generos dupa nastere, dar care inca mai au probleme cu soldurile sau talia, rochia Gold Allure este alegerea perfecta pentru un eveniment de seara. Combinatia de alb cu auriu este  sic si eleganta, iar forma asimetrica si vaporoasa din partea de jos iti ofera confort si libertate de miscare, ascunzandu-ti in acelasi timp micile imperfectiuni.

Rochie lunga, eleganta, dar vaporoasa

Daca modelul tip sirena nu se potriveste siluetei tale, poti incerca alte variante de rochii de seara lungi si stilate, pentru evenimente speciale. Rochia Lacy Turqoise de pe Dyfashion.ro intruneste toate calitatile necesare elegantei unui astfel de eveniment. Are o culoare calda si eleganta, aplicatii delicate de dantela pe top, iar partea de jos este larga si diafana, transformandu-te rapid intr-o printesa.

Rochie creion, midi pentru evenimente de zi

Rochia tip pencil este un model-vedeta al sezonului, iar modelul Amaze Pink este numai bun pentru evenimentele de zi, cand eleganta trebuie doar subliniata cu mici accente delicate, fara a cadea in extravagant. Iar aplicatia de dantela neagra este exact ce are nevoie o rochie pentru un cocktail de zi. Culoarea roz pal este potrivita in orice anotimp, dar face furori in sezonul cald.

Rochie in clos, din dantela

rochie-lace-smile

Daca esti o mamica care prefera comoditatea si lejeritatea in tinutele vestimentare pe care le adopta, atunci ai nevoie de o rochie de ocazie in clos. Rochia Lace Smile este un model care ascunde cu usurinta imperfectiunile siluetei si care se preteaza cu usurinta oricarui tip de eveniment pretentios, datorita dantelei aplicate pe toata suprafata ei.

Pe DyFashion, gasesti o gama completa de rochii online,  rochii de vara, rochii elegante de nunta, salopete, tricouri, topuri, camasi, blugi si pantaloni, fuste, sacouri, jachete si accesorii, la preturi foarte accesibile.

Magazinul online te surprinde si cu reduceri irezistibile, cadouri surpriza (ce-ai zice de un Samsung S2 Mini?), transport gratuit la comenzile de peste 149 lei, livrare in timp record (inclusiv sambata) si schimbarea gratuita a produselor sau returnarea banilor, daca marimea nu ti se potriveste sau pur si simplu nu mai vrei produsul.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Rochii deosebite

Articole recomandate

Citeste si despre