De ce a purtat Jojo trei rochii de mireasa. Actrita a dezvaluit secretul tinutelor

/ / Modificat: 2023-08-07
De ce a purtat Jojo trei rochii de mireasa. Actrita a dezvaluit secretul tinutelor

Jojo si Paul Ipate au surprins pe toata lumea, dupa ce au postat pe retelele de socializare imagini de la cununia civila, care a avut loc weekendul trecut in Italia. Dupa 9 ani de relatie, cei doi au decis sa faca si acest pas. 

„Am facut doar cununia civila. In ce priveste cununia religioasa, mai vedem ...”, a declarat actrita, pentru Click!

Cununia civila a avut loc intr-un cadru de basm, in superbul oras alb Ostuni, din Puglia. Jojo a pregatit in detaliu totul si a purtat nu mai putin de trei rochii, fiecare avand o poveste speciala. 

Casatoria celor doi a avut loc intr-un cadru mirific, in oraselul alb Ostuni, din Puglia. Jojo a pregatit nunta in stil italian din timp si a imbracat nu mai putin de trei rochii de mireasa.

„Bineinteles ca, dupa ce am gasit locatia splendida datorita celei ce ne-a devenit prietena, organizatoarea nuntii noastre, Martina Batzu, a trebuit sa imi aleg tinutele. Am visat sa port trei rochii speciale si foarte diferite, care sa se potriveasca cu energia inegalabila a locului.

M-am sfatuit inca de la inceput cu prietena si stilistul meu si, impreuna cu Cristina State, am ales trei rochii care spun o poveste. Prima iubire a fost rochia simpla din matase duchesse, pe care fetele au accesorizat-o cu manusi din dantela fina si pretioasa cu fir de aur.

Apoi, a venit marea mea iubire, rochia din dantela cu spate gol, brodata cu cristale pretioase si paiete, pe care simt ca Zora o va purta intr-o buna zi. Pentru taierea tortului si petrecere am purtat o rochie sirena, brodata manual, care a reprezentat, in adevaratul sens al cuvantului, spiritul italian.

Pasta, vino e amore! (n.r. paste, vin si dragoste). Cam asa a fost atmosfera la nunta! S-a ras si s-a dansat mult, chiar si in picioarele goale si i-am multumit lui Dumnezeu ca mi-am vazut toata familia in locul acesta, care e un mic paradis. Florile si buchetul superb din stphanotis si lacramioare au fost creatia lui Osvaldo.

Am fost in raiul iubirii si al veseliei pentru trei zile si inca povestim despre asta! Va multumim pentru iubire si mesajele minunate! S-a simtit iubirea voastra dragii nostri prieteni pana aici!”, a mai spus Jojo, pentru fanii ei.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Rochii deosebite

Articole recomandate

Citeste si despre