Rochii de mireasa de basm: croieli in trend, tesaturi de lux, finete in detalii

/ / Modificat: 2023-11-23
Rochii de mireasa de basm: croieli in trend, tesaturi de lux, finete in detalii

Ai ales rochia de mireasa perfecta in momentul in care poti spune despre ea ca este splendida, extraordinara si atunci cand, la prima proba, te copleseste aspectul pe care ti-l ofera prin acele lacrimi care-si fac aparitia in randul doamnelor si domnisoarelor entuziasmate ca si-au gasit modelul mult visat. Procesul de selectie e o adevarata provocare, la fel ca si organizarea de la zero a unei nunti.

Pentru unele persoane este important ca rochia sa fie in tendinte, pentru altele sa fie cat mai bogata in detalii, in timp ce, o parte dintre femei vor fi seduse pur si simplu de materialele din care este confectionata rochia visurilor. Cu BestBride e usor sa imbini toate aceste caracteristici si sa le transformi intr-o alegere de succes.

Specialistii acestui atelier cu rochii de mireasa ne-au marturisit care sunt cele mai populare selectii pentru perioada 2023-2024 asa ca te invitam sa le descoperi astfel incat sa-ti fie mai usor sa-ti alegi rochia de mireasa in functie de dorintele si nevoile tale.

Croieli in tendinte rochii de mireasa 2023-2024

Anul acesta s-au facut tot mai remarcate rochiile cu croiuri simple, cele care urmeaza indeosebi linia corpului pe care-l pun cu succes in evidenta, la fel ca si personalitatea purtatoarei care se face remarcata cu mai multa usurinta. Astfel, cele mai populare sunt rochiile in stil sirena si cele fluide, A-line. In 2024, se pare ca doamnele si domnisoarele sa transforme rochia in stil printesa intr-o adevarata vedeta, dar rochiile simple de care aminteam anterior nu vor fi date uitarii.

Totusi, daca nu esti o mare fana a rochiilor bogate, ample, cei de la BestBride dispun si de o colectie speciala de rochii 2 in 1 care iti vor fi pe plac astfel incat sa te bucuri mai mult de un aspect incendiar, in diferite momente ale zilei tale speciale. La BestBride se regasesc o multime de rochii de mireasa cu croiuri de basm care imbina modernismul cu unicitatea si ofera fiecarei mirese in parte un aspect de neuitat.

Tesaturi de lux in trend

Printre tesaturile preferate pe care nicio femeie nu le poate trece cu vederea in 2023-2024 cand vine vorba de proba si alegerea rochiei de mireasa se numara taftaua si dantela. Dar bineinteles, din topul preferintelor nu lipsesc nici alte materiale pretioase precum matase, tull, organza, brocard sau satin.

In functie de bugetul disponibil, cu BestBride vei gasi cu usurinta o rochie care sa corespunda exigentelor tale chiar si din punct de vedere al materialului, oferindu-ti o aparitie de invidiat plina de eleganta si opulenta.

Cele mai cautate detalii pentru rochii de mireasa 2023-2024

Ce-si doresc viitoarele mirese in materie de detalii? Dantela si broderiile 3D sunt intens apreciate. Asadar, in topul cautarilor se inscriu cu usurinta rochiile care au maneci sau corsete prevazute cu aceste detalii. De asemenea, pentru persoanele cele mai sofisticate ce nu pun pret pe rochia de mireasa, BestBride detine o colectie speciala cu cristale si perle, care se fac remarcate instantaneu de catre cele care iubesc opulenta si detaliile scumpe.

Din tendinte nu ies rochiile cu trena generoasa care se fac remarcate asemeni unor vedete pe covorul rosu. Culorile au si ele o semnificatie aparte, fiind tot mai multe doamne si domnisoare care renunta la vestita nuanta pura de alb in detrimentul rochiilor de mireasa ivoire cu broderii aplicate si cristale sau a celor simple.

Rochiile de mireasa cu corset care evidentiaza talia si bustul reven din nou in tendinte, fiind completate si de maneci bufante din voal sau maneci asimetrice din materiale fluide, centuri cu pietre in talie, pliseuri, insertii de materiale semi-transparente samd.

Prin urmare, daca vrei o rochie de mireasa printesa fermecatoare, de poveste, in tendinte si cu diferite detalii pe placul tau, garantat aleasa ta se regaseste printre sutele de modele disponibile la BestBride. Poti sa le analizezi online, pe pagina atelierului, dar e si mai simplu sa stabilesti care este cea mai potrivita pentru tine cu o vizita in showroom-ul BestBride din Bucuresti. O echipa de consultanti cu ani de experienta in spate asteapta sa te cunoasca si sa-ti preia cerintele astfel incat sa-ti ofere gratuit intreg sprijinul de care ai nevoie in achizitia unei rochii de mireasa exact asa cum ai visat.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Rochii deosebite Rochie mireasa gravide

Articole recomandate

Citeste si despre