Cum reactioneaza zodiile cand te desparti de ele

/ / Modificat: 2019-03-01
Cum reactioneaza zodiile cand te desparti de ele

Dragostea si sentimentul de a fi indragostit reprezinta niste experiente unice, nemaipomenite. Ce se intampla insa daca fiorii dragostei nu dureaza?

Cuvantul despartire nu suna prea bine si poate aduce cu el sentimente contradictorii, in functie de fiecare persoana in parte si in functie de zodie. Iata ce ne spun astrele.

1. BERBEC

Agresivitatea ta isi poate pune amprenta in cazul unei despartiri. La inceput te poti simti incarcat de furie, de aceea te vei descarca pe fostul tau partener. Iti vei aminti fiecare lucrusor care nu ti-a placut si tocmai acum ii vei reprosa. De asemenea, abia astepti sa le povestesti prietenelor tale.

2. TAUR

Esti o zodie care pare sa reactioneze destul de bine in urma unei despartiri. Perioada aceasta e singuratate este de fapt o oportunitate pentru tine. Ai mai mult timp liber si ti-l dedici in totalitate tie! O raita prin magazine este tot ceea ce ai nevoie. Si clasica inghetata savurata in fata televizorului suna perfect pentru tine. E ok sa petreci timp singura, mai ales dupa un astfel de eveniment.

3. GEMENI

Nici tie cuvantul ,,despartire” nu iti trezeste sentimente negative. Dimpotriva, tu privesti totul intr-un mod optimist si viata de celibatara este buna pentru tine. Ai ocazia sa intalnesti multe persoane noi, sa te imprietenesti si nimeni nu te va obliga sa iei decizii cruciale pe loc. asa ca profiti de acest timp pana ti se vor aprinde din nou calcaiele dupa cineva.

Citeste continuarea pe Kfetele.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Zodii Zodii trasaturi

Articole recomandate

Citeste si despre