Trucuri pentru machiaj rezistent pe timpul verii

/ / Modificat: 2014-06-20
Trucuri pentru machiaj rezistent pe timpul verii

Caldura arzatoare a verii nu inseamna doar un prilej perfect de a-ti afisa formele in tinute vaporoase, ci aduce cu sine o serie de neplaceri privind tabieturile tale zilnice de infrumusetare.

Fondul de ten tinde sa se evapore in doar 5 minute dupa ce l-ai expus soarelui iar fardul de ploape se aduna in straturi inestetice.

Iata care sunt trucurile unui machiaj rezistent pe timpul verii, care nu va ceda usor in fata temperaturilor caniculare:

Protectie esentiala

Protejeaza-ti pielea folosind o lotiune cu factor de protectie 15 sau mai mare. Ai grija sa o aplici zilnic astfel incat pielea ta sa nu imbatraneasca prematur si sa nu dezvolte riduri fine.

Aplica crema hidratanta cu SPF pe tenul perfect curat si asteapta 10 minute sa fie absorbita de piele inainte sa aplici machiajul.

Ilumineaza-te!

In vreme de canicula ai putea simti ca fondul de ten si pudra iti incarca excesiv chipul. Pentru un look mai proaspat, foloseste mai bine o crema hidratanta pigmentata. Ascunde cearcanele si imperfectiunile cu un creion corector.

Bronzeaza-te instant

Intr-o frumoasa zi de vara, nu exista nimic mai potrivit decat un aspect stralucitor al chipului. Nu ezita sa folosesti o pudra bronzanta apropiata nuantei tale naturale a pielii si insista pe zona pometilor, mijlocul fruntii, varful nasului si barbie pentru a crea efecte vizuale ca la Hollywood.

Contureaza-ti ochii

Fardul de ploape in tonuri neutre este perfect pentru sezonul cald, insa poti renunta de tot la el daca simti ca transpiri prea tare. Accentueaza-ti privirea cu mascara si eyeliner. Sprancenele au nevoie de o atentie deosebita, asa ca ai grija sa fie conturate profesionist.

Rezistenta maxima la apa

Nimeni nu agreeaza rimelul scurs, asa ca ai grija sa alegi unul rezistent la apa. Demachiantul pe baza de ulei il va inlatura imediat, nu trebuie sa te ingrijorezi de faptul ca nu il vei indeparta cu usurinta.

Buze hidratate

Nu uita sa-ti hidratezi in mod constant buzele cu un balsam special. Evita rujul cu rezistenta indelungata, produsele de acest gen usuca suplimentar tegumentul. Un lip-gloss iti este mai mult decat suficient atunci cand iesi pe usa.

Cu bujori in obrajori

In cazul in care nu-ti place sa folosesti pudra bronzanta, stralucirea fetei poate fi asigurata de un blush sidefat in tonuri de roz sau bej, aplicat gradual de la tampla in jos sau orizontal pe pometi, in functie de fizionomia ta.

Daca ai in vedere toate trucurile de mai sus, vei arata si te vei simti senzational, indiferent de aerul fierbinte din jur.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Trucuri machiaj Trucuri moda machiaj mamici Frumusete mamici Trucuri frumusete Produse cosmetice

Articole recomandate

Citeste si despre