Fara kg in plus, fara celulita

/ / Modificat: 2017-09-13
Fara kg in plus, fara celulita

Pentru ca este vara, problema siluetei, a imperfectiunilor pielii, a vergeturilor devin din ce in ce mai stringente. Iata cateva din cele mai frecvente probleme si solutiile propuse de Bodycenter Dakima pentru ameliorarea si eliminarea lor.

Cum sa scapi de kilograme, si in special de tesutul adipos in exces, celulita de grad avansat (grad 3 sau 4) inestetica, vergeturi evidente:

Impachetari Spa Liposauna - tratament cu rezultate exceptionale in eliminarea celulitei, ameliorarea vergeturilor, si cu efect de subtiere vizibila a zonelor tratate. Primele rezultate se vad dupa o sedinta, cand pielea este mai ferma si mai elastica.

Dupa 10 sedinte efectuate intensiv de minim 3 ori pe saptamana, se poate slabi pana la 4-8 cm in circumferinta si 2-4 kg, celulita este redusa iar vergeturile se amelioreaza.

Combinat cu electrostimulare slabirea este mai rapida si scaderea in centimetri mai mare (peste 10 cm). 

Combinat cu masaj anticelulitic profesional dupa numai 10 sedinte intensive este vizibila reducerea celulitei si ameliorarea vergeturilor.

Termoelectrostimularea - electrostimulare in termocuverta, care imbina efectele benefice ale electroterapiei cu cele ale termoterapiei.

Termoelectrostimularea este o procedura sigura, simpla si foarte usor de suportat cu ajutorul careia pe langa faptul ca vei slabi in centimetrii vei vedea ca si celulita se va diminua cu pana la 50%.

S-a demonstrat ca electrostimularea in termocuverta este mult mai benefica si da rezultate mult mai rapide intru-cat avem deaface cu doua tratamente intr-unul singur.

Masajul de slabire are ca scop stimularea circulatiei limfatice, insa spre deosebire de drenajul limfatic acesta este mult mai riguros si profund, efectuandu-se cu mai multa forta, dar fara a provoca discomfort sau vanatai atunci cand este efectuat de persoane calificate si cu experienta.

In functie de gradul de celulita se stabileste numarul de sedinte de masaj saptamanal, sedinte care pot dura 45 sau 60 de minute si la care se folosesc creme termice si uleiuri de masaj cu ingredienti activi care actioneaza in profunzime.

Cum sa scapi  de depunerile de grasime de pe picioare, copse, solduri si abdomen, vergeturi evidente, celulita de orice tip:

Impachetari Talazoterapie - tratament pe baza de namol marin, alge iodate, camfor si saruri organice, care actioneaza in profunzime avand ca scop eliminarea tesutului adipos in exces si a nodulilor celulitici.

Rezultatele se vad dupa primele 3 sedinte intensive, iar dupa 10sedinte se ajunge la o scadere considerabila in centimetri si kilograme .Combinat cu electrostimulare pierderea in centimetri este si mai mare, ajungand la peste 10 cm. Combinat cu masaj anticelulitic, ameliorarea celulitei este vizibila dupa numai 10 sedinte intensive.

Electrostimulare simpla sau termoelectrostimularea-electrostimularea actioneaza ca un fitness pasiv ducand la tonifierea muschilor si tesuturilor si la pierderea semnificativa in circumferinta. La persoanele cu surplus mare de greutate se vede o pierdere cel putin 1 cm de la prima sedinta.

Dupa 10 sedinte efectuate intensiv de minim 3 ori pe saptamana se pierd intre 4-8 cm in circumferinta, iar dupa 20 de sedinte intensiv efectul este similar cu al unei lipoabsorbtii.

Masaj anticelulitic, care stimuleaza circulatia sanguina si limfatica locala, activeaza metabolismul local indepartand astfel din depozitele adipoase. Dupa 10 sedinte de masaj pielea devine mai neteda si mai elastica, tesutul este tonifiat.

Cum sa scapi  de depunerile de tesut adipos moderate, celulita mai putin avansata, retentie de apa, picioare umflate, vergeturi:

Impachetari de Termosudatie -tratament de termosudatie care determina eliminarea toxinelor, a stratului adipos si a apei retinute in organism. Dupa prima sedinta va veti simti mai usoara si primele rezultate vizibile se vad dupa numai 3 sedinte intensive.

Dupa 10 sedinte intensive se slabeste atat in kilograme cat si in centimetri, efectele fiind mult mai rapide si ample prin combinarea tratamentului cu electrostimulare sau masaj anticelulitic profesional.

Electrostimulare simpla

Electrostimularea actioneaza ca un fitness pasiv ducand la tonifierea muschilor si tesuturilor si la pierderea semnificativa in circumferinta. Electrostimularea musculara are ca obiectiv intarirea musculaturii, imbunatatirea circulatiei, absorbtia excesului de grasime de catre tesuturile de sub piele.

Pentru rezultate optime tratamentele trebuie efectuate intensiv de minim 3 ori pe saptamana, si asociate cu mentinerea unei diete echilibrate si consumarea a cel putin 2 litri de apa pe zi. Rezultatele obtinute se pastreaza prin acelasi regim echilibrat si prin efectuarea unor sedinte de intretinere o data pe saptamana.

In vara asta [in orice interval orar] la BODYCENTER DAKIMA aveti tratamente de slabire si remodelare corporala  la SUPERpreturi.

[in orice interval orar] la BODYCENTER DAKIMA aveti abonamente anticelulita cu discount de pana la 70%.
Abonamente anticelulita: de la 80 RON-5 sed electrostimulare +5 sed fast slim.
Adresa: str. Biserica Enei nr 16, zona UNIVERSITATE;
Program:L-V:8-22/S:9-18
Tel: 3159871; 0726325462 ; 0743216481;
E-mail: salondakima@yahoo.com
Web:www.dakima.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre