Greseli frecvente de moda si frumusete la mamici

/ / Modificat: 2011-03-30
Greseli frecvente de moda si frumusete la mamici

Multe mamici sunt adesea coplesite de tot ceea ce inseamna ingrijirea si cresterea copilului pentru a mai acorda atentia necesara ingrijirii lor. Acestea renunta practic la a mai fi femei pentru a fi mame. Aleg haine comode, accesorii multifunctionale si adopta non-machiajul. Doar se poarta natural si simplu, nu? Nu este chiar asa! Iata cele mai frecvente pacate de frumusete si moda pe care le fac mamicile!

Poarta inca hainele de gravida!

Desi trec multe luni de la nastere, uneori chiar si un an si ceva, multe mamici inca aleg comoditatea salopetelor sau a bluzitelor largi si a blugilor cu 3 numere mai mari. Sunt absorbite de comoditatea lor, in ciuda faptului ca nu mai au demult numarul de kilogarame din sarcina.

Gresit, spun stilistii! Sunt unele piese vestimentare (ca rochitele baby-doll) care pot fi adaptate si dupa nastere si care inca raman in tendinte, insa majoritatea hainelor trebuie puse deoparte! E timpul sa revii la garderoba de dinainte de sarcina si sa iti etalezi iarasi formele!

Nu se machiaza deloc!

Mamicile resimt mai mult ca oricine trecerea rapida a timpului, iar machiajul nu mai intra demult pe ordinea de zi. Adopta varianta natural 100%! Totusi, specialistii sustin ca poti crea un aspect natural, dar proaspat chiar si cu un machiaj care se realizeaza in 5 minute. Nicio mamica nu ar trebui sa iasa pe strada fara aplicarea unei creme hidratante, a unui fond de ten, unui blush de obraz si cel putin cu un luciu de buze.

Isi tin tot timpul parul prins in coada!

O fi mai practic si la-ndemana, uneori poate ascunde cerealele cu care bebelusul ti-a "pictat" parul, dar este plictisitor si poate dauna sanatatii firului de par.

Este important sa afisezi un par sanatos si stralucitor si sa il mai lasi din cand in cand si desprins. Daca simti ca iti vine in ochi, foloseste bentite si clame speciale, dar nu il mai chinui tot timpul in cozi foarte stranse si deloc atragatoare.

Adopta rucsacul ca geanta "cu norma intreaga"!

Din momentul nasterii si pana cand copilul creste maricel, mamicile adopta rucsacul sau ghiozdanelul pe post de geanta. Sunt practice si incapatoare, dar sunt plictisitoare si nu se potrivesc la orice tinuta. Exista genti supradimensionale destul de dragute si la moda pe care le-ar putea adopta.

Se imbraca numai in tinute sport!

Sifonierul mamicilor pare adesea invadat de treninguri si tricouri, hanorace, blugi si alte piese vestimentare comode si sportive.

In acest fel iti pierzi feminitatea si sex-appeal-ul. Este important sa ai tinute cat mai feminine si sexy in garderoba pe care sa le afisezi nu numai la evenimente deosebite, ci si in plimbarile de zi cu zi. Bucura-te ca esti femeie si de varietatea pieselor vestimentare din magazine. Chiar daca esti genul de femeie careia ii plac tinutele comode, sport, exista o multime de articole vestimentare casual-sport care pot face diferenta in garderoba ta.

Uita sa se mai dea cu lotiune de corp!

Auzim adesea mamici care se plang ca nu au timp uneori nici sa faca dus sau sa se spele, daramite sa se mai dea si cu crema de corp. Atunci cand nu iti dai cu lotiune, nu iti pui doar frumusetea in pericol, ci si sanatatea pielii. Deshidratarea si lipsa nutrientilor esentiali asigurati de astfel de produse pot da nastere unor afectiuni de piele neplacute si inestetice.

Se incalta doar in adidasi si balerini!

Poate ca ai uitat, dar nu mai esti insarcinata! Este adevarat ca in timpul sarcinii nu ai voie sa porti tocuri foarte inalte si ca le-ai pus in fundul dulapului, dar acum ai nascut si e timpul sa reintri in pantofii ce odinioara iti etalau feminitatea si sex-appeal-ul. Renunta la tenisii de gravida si la balerini, adopta sandalute si pantofiori cu toculet micut sau talpa ortopedica care sa te avantajeze, sa arate sexy, dar sa fie si comozi.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Moda mamici Frumusete femei

Articole recomandate

Citeste si despre