5 coafuri simple pentru mamele super obosite, dar care vor sa arate perfect

/ / Modificat: 2019-03-27
5 coafuri simple pentru mamele super obosite, dar care vor sa arate perfect

Coafurile simple, nesofisticate reprezinta cea mai buna alegere atunci cand esti o mama ocupata, dar care totusi vrea sa arate bine atunci cand iese din casa.

Iti vom dezvalui in continuare cateva dintre tendintele in materie de coafuri, iar tie nu-ti ramane decat sa o alegi pe cea mai potrivita pentru tine.

Chiar daca “jobul” de mama iti reduce dramatic timpul dedicat tie, vor exista mereu mici trucuri prin care sa nu lasi sa se vada acest lucru. Coafura este unul dintre secrete.

E important sa alegi coafura care iti pune cel mai bine in lumina trasaturile. De aceea, inainte de a te hotari pentru ce varianta sa optezi e bine sa iei in calcul urmatoarele aspecte:

Varianta cea mai potrivita. E important sa vezi cum iti sta cu parul lung, dar si cu parul scurt, cu breton sau cu bucle. Cu parul prins sau cu el lasat pe umeri. Evalueaza-ti forma fetei pentru a determina tipul de coafura care te avantajeaza.

Ocazia pentru care te coafezi. Daca iesi doar la plimbare, cu siguranta iti vei dori o pieptanatura simpla, insa daca participi la un eveniment, cum ar fi un botez, poti lua in calcul si cateva accesorii care sa ii confere un aspect glam.

Ideea coafurilor rapide este ca le poti face acasa, iar rezultatul te va face sa arati minunat. Alege coafura care iti da cea mai mare incredere in tine. Tine cont ca accesoriile, tinuta, machiajul si inclusiv atitudinea completeaza efectul pe care doresti sa il transmiti.

Coc

coc-par

Daca ai parul lung sau de lungime medie, cocul este o alegere confortabila, clasica, simpla si rapida, la care poti aplica variante adaptate stilului tau. Cel mai bun lucru la un coc este ca este simplu de facut. Trebuie doar sa iti piepteni bine parul.

Prinde-ti tot parul cu mainile pana la inaltimea la care iti doresti sa fie fixat cocul si prinde-l cu un elastic. Apoi rasuceste intreaga coada de jur imprejurul elasticului si fixeaza cu cateva agrafe. Lasa cateva suvite sa cada neglijent pe langa fata. Pentru o seara in oras poti adauga accesorii precum un ac de par sau o agrafa cu perle.

Coada de cal

coada-cal

Coada de cal este o varianta clasica, dar foarte tinereasca. Faptul ca iti dezveleste gatul este si o optiune de coafura foarte senzuala. In functie de ocazie, coada poate fi prinsa fix sau neglijent. Pentru un plus de eleganta prinde partea de par din zona scalpului si tapeaz-o cu un pieptene, fixeaz-o cu o agrafa si abia apoi prinde tot parul in coada.

Semi-prins

par-semi-prins

Aceasta este o alegere la moda, prin care poti purta parul lejer, dar cu stil. Ofera o senzatie remarcabila. Tot ce trebuie sa faci este sa prinzi parul din varful capului si sa il fixezi cu accesorii sau infasurandu-l intr-un mic coc. In felul acesta se creeaza impresia de par bogat, voluminos. Poti prinde suvite sub forma unei coronite.

Bob lung

bob-llung

Este o varianta potrivita pentru mamele indraznete, moderne. Stilul este simplu si atractiv. Consta in a taia parul mai scurt in spate si mai lung in fata. Tunsoarea merge si daca ai carare pe mijloc, si daca obisnuiesti sa porti parul intr-o parte ori daca ai parul ondulat.

Impletituri

impletituri

Impletiturile reprezinta una dintre cele mai comode coafuri. Si mai sunt si usor de realizat. Exista diferite tipuri de impletituri care se adapteaza in functie de lungimea parului. Astfel, poti purta parul intr-o singura coada impletita, in doua cozi sau, daca ai parul foarte lung, il poti impleti in spic obtinand o coronita foarte chic. Avantajul major este ca parul impletit va ramane mereu la moda.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Coafuri femei

Articole recomandate

Citeste si despre