Coafuri moderne - sezonul toamna iarna 2011/2012

/ / Modificat: 2011-11-10
Coafuri moderne - sezonul toamna iarna 2011/2012

coafuri_moderne

Sezonul toamna - iarna 2011/2012, in materie de coafuri si tunsori, pare sa se bazeze pe forme simple, delicate si texturi naturale. Stilistii recomanda in primul rand parul lung, insa sunt recomandate si coafurile bob pentru ca sunt foarte versatile si tunsorile pixie.

Parul lung si sanatos va fi foarte apreciat, mai ales pentru ca reprezinta feminitate si delicatete, insa pentru femeile care nu au par lungi si nici nu sunt tentate de varianta meselor, profesionistii sugereaza tunsorile bob (elegante sau punk-rock), dar si pe cele pixie.

Pe langa toate acestea, iata ce va fi in trend in sezonul urmator:


Carare pe mijloc

Pana acum a fost foarte moderna cararea intr-o parte, usor neglijenta, insa in pfrumusete_par_ingrijire_trucurierioada urmatoare se pare ca se va purta cararea dreapta, pe mijloc. Asadar, indiferent ca vei avea parul perfect drept sau cu onduleuri usorare si mult volum, ar fi bine sa iti refaci cararea parului, intr-un mod absolut fara cusur.

Coada de cal

Coada de cal, prinsa la 5 - 7 centimetri deasupra cefei, lumineaza intreg chipul si pune in valoare tinuta si machiajul, motiv pentru care stilistii o recomanda pentru sezonul care urmeaza. Ai grija insa la elasticul de par care poate duce la deteriorarea parului.

Coc de balerina

Ca si coada de cal, cocul de balerina iti lumineaza toata fata si iti pune in evidenta machiajul, vestimentatia si trasaturile fetei. Poti opta pentru acesta oricand: cand mergi la cumparaturi, cand faci sport, cand mergi al o intalnire business sau la birou.

Coada impletita


Coada impletita simplu, impletitura spic sau fish-tail, vor fi foarte apreciate in sezonul urmator, mai ales ca designerii de moda le-au aplicat modelelor care au defilat pe podiumuri.

Autor: Corina Petrea


Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Par Ingrijire par Frumusete femei Trucuri frumusete

Articole recomandate

Citeste si despre