3 coafuri rapide si foarte sexy, pe care ti le poti face singura

/ / Modificat: 2018-12-29
3 coafuri rapide si foarte sexy, pe care ti le poti face singura

Cum timpul e inamicul numarul 1, te-ai intrebat cu siguranta cum ai putea sa te aranjezi fara sa mai treci pe la salon, sa mearga totul rapid si sa arate si super bine. Vestea buna este ca iti poti aranja singura parul foarte usor daca alegi coafura potrivita.

Ziua unui prieten sau chiar Revelionul sunt genul de petreceri care necesita o anumita tinuta si, evident, si o coafura pe masura. Doar ca mai ales in perioada sarbatorilor sau pe timp de vara, cand sunt multe nunti, e greu sa gasesti un loc liber la salon, asa ca varianta cea mai la indemana ar fi sa te coafezi singura. Iti vom dezvalui in continuare cateva trucuri pe care le poti folosi pentru a obtine o coafura rapida si foarte sexy.

Par ondulat

Buclele dau parului un aspect natural, il fac sa para mai sanatos, mai viguros. Nu trebuie sa ai neaparat un ondulator fierbinte pentru a obtine onduleuri. Cea mai simpla metoda de a-ti bucla parul este ca, dupa ce l-ai spalat si inca este umed, sa il rasucesti intr-o spirala si apoi sa il prinzi in crestetul capului ca intr-un coc cu ajutorul unor agrafe. Alege aceasta solutie seara, astfel incat dimineata parul tau sa arate perfect.

La fel de bine il poti pieptana si apoi il prinzi in doua cozi impletite. Dormi cu parul prins astfel, iar dimineata, cand te trezesti, nu il pieptana cu peria, ci desfa suvitele cu mana. Infoaie-l putin strecurandu-ti degetele la radacina parului si vei obtine cele mai romantice bucle cu putinta.

Funda din par

Ai vazut probabil si pe marile podiumuri de moda fotomodele defiland cu parul prins tot ca intr-o funda la spate. Oricat de dificil pare de realizat vei vedea ca nu este. Ce ai de facut: prinde-ti parul intr-o coada de cal cat mai sus. Intoarce varfurile spre interior si introdu-le si pe ele pe sub elastic fixandu-le astfel. Ai obtinut practic o bucla. Desparte apoi aceasta bucla in doua, apoi trece cele doua sectiuni una pe sub cealalta, inversandu-le pratic. Intoarce peste mijlocul lor varfurile de par pe care fixeaza-le sub elastic cu doua agrafe.

Coc intr-o parte

Clasicul coc facut la spate nu pare sa aiba niciun farmec si e mai degraba o coafura pentru diminetile in care nu ai apucat sa te speli pe cap si totusi trebuie sa iesi din casa. Pentru o petrecere, insa, alege cocul intr-o parte. De regula, pe stanga jos. Pentru a-l realiza incepe din partea dreapta, din zona urechii. Alege doua suvite de par pe care rasuceste-le una peste cealalta, apoi de fiecare data cand le rasucesti, indreptandu-te spre urechea stanga, mai prinde cate o suvita de par, asa incat sa aduni la un loc tot parul sub forma unei coronite la baza gatului.

Cand ai ajuns in dreptul urechii stangi, prinde parul intr-o coada joasa, apoi rasuceste-l lejer in dreptul elasticului si prinde-l cu un alt elastic. Fixeaza cocul cu agrafe de par si eventual cu fixativ. O coafura rapida, foarte chic, perfecta pentru o rochie cu un slit adanc.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Coafuri femei

Articole recomandate

Citeste si despre