Povestea virala a acestor tineri care au adoptat un copil dovedeste ca "familiile nu trebuie sa se potriveasca

/ / Modificat: 2019-10-28
Povestea virala a acestor tineri care au adoptat un copil dovedeste ca

Renuntase la visul de a fi mama, dar peste noapte s-a trezit cu un copil in brate. Este povestea interesante a unui cuplul, Sadie Sampson si sotul sau Jarvis, care au au trecut prin multe incercari pentru a avea un copil.

Cuplul a trecut printr-o problema complicata de fertilitate si au ajuns la concluzia ca sarcina si copilul nu vor face parte din viitorul lor. 

"Ati adopta un copil?"

Dar totul s-a schimbat in momentul in care Sadie a primit un mesaj de la un prieten: "Ati adopta un copil?"

Pentru a intelege povestea lor, trebuie sa stii ce s-a intamplat inca de la incepul casniciei lor. Dupa ce s-a casatorit in 2017, cuplul din Texas a hotarat sa aiba un copil. Pentru ca Sadie nu reusea sa ramana insarcinata, a cautat ajutor medical, iar medicii i-au dat de inteles ca greutatea sa este de vina.

"Mai slabiti si veti ramane insarcinata imediat," a spus fiecare medic pe care l-am vazut,  a scris Sadie Sampson pe Love What Matters.

"Incercasem sa slabesc singura de multe ori, dar fara succes, asa ca am inceput sa caut alte variante. In februarie 2019, am fost supusa unei operatii de micsorare a stomacului.

"Sarcina se lasa asteptata"

Sadie a reusit sa slabeasca, dar tot nu a putut ramane insarcinata. La o saptamana dupa ce a decis sa puna deoparte visul sau de a deveni mama, un prieten de famile i-a spus:

"Ei bine, un prieten de-al meu si iubita lui au in vedere sa-si dea fiul in ingrijire temporara sau spre adoptie. Le-am spus ca voi sunteti foarte potriviti ca sa luati copilul." Cei doi au spus "da" imediat. Erau pregatiti sa fie parinti doar pentru o perioada pentru micutul care se nascuse prematur. La putin peste o saptamana dupa acel telefon, un angajat al spitalului i-a informat ca femeia care adusese pe lume bebelusul ar dori sa-l dea spre adoptie.

"Am trecut de la a nu avea copii, la posibilitatea de a-l ingriji pe unul, la "Voi tinerilor sunteti parinti! Peste noapte," a povestit Sampson.

Familie fusese plecata intr-o croaziera in timp ce se intampla acest lucru si s-a intors cu o zi inainte de procesul de adoptie.

"Mama a fost foarte confuza la inceput. Dar dupa ce i-am explicat cum s-a intamplat totul, a sarit de bucurie, apoi a fugit in camera de zi si le-a spus tuturor celorlalti."

Procedura de semnare a actelor pentru adoptie a durat putin si dupa doar o ora au putut sa-l viziteze pe micutul Ezra la terapie intensiva.

"Prima data cand l-am vazut, mi-a fost atat de greu sa inteleg faptul ca era al meu. Mi-a luat ceva timp sa realizez ca este fiul meu si eu sunt mama lui."

Ezra este numele ales de parintii biologici, care sunt albi. "Cand Jarvis si cu mine am aflat ca Ezra inseamna "ajutor" ne-am dat seama ca nu exista un nume care sa se potriveasca mai bine." 

Prietenii si urmaritorii lui Sadie si Jarvis de pe Instagram au ajutat noua familie, cumparand tot felul de lucruri pentru bebelus si au donat fonduri pentru procesul final de adoptie. 

"Aveam un singur plan dar Dumnezeu a schimbat complet jocul. Ezra ne-a oferit un scop in viata si am invatat atat de multe de la el in cele doua saptamani in care a fost cu noi. Familiile nu trebuie sa se potriveasca! Sunt construite pe IUBIRE!," a scris Sadie pe Instagram.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Adoptie Familie

Articole recomandate

Citeste si despre