Am refuzat sa ii ofer locul meu in avion unei mame care voia sa stea langa fiul ei

/ / Modificat: 2023-05-22
Am refuzat sa ii ofer locul meu in avion unei mame care voia sa stea langa fiul ei

O tanara de peste granite povesteste, pe TikTok, ca a refuzat sa ii cedeze locul ei din avion unei mame care voia sa stea langa fiul ei adolescent! 

Surya Garg a postat, pe 18 ianuarie, un filmulet pe TikTok in care spunea ca avut parte de cea mai urata experienta in avion. Aceasta povesteste ca o femeie a rugat-o sa faca schimb de locuri cu ea, fiindca dorea sa stea langa fiul ei adolescent. Surya spune ca ar fi acceptat daca ar fi fost vorba de o mama cu un copil mic, care nu isi putea purta singur de grija, insa in aceasta situatie era vorba despre o mama cu un adolescent de 16-17 ani si peste 1.80 m inaltime, asa ca a refuzat sa se mute de pe locul sau.

„Eram in avion si o mama a venit la mine si m-a rugat sa fac schimb de locuri cu ea, ca sa poata sta langa fiul ei. Daca ar fi fost vorba despre un parinte cu un copil mic, da, as fi inteles, dar fiul ei cred ca avea undeva in jur de 16-17 ani si 1.80 m inaltime. La imbarcare, vorbea cu iubita lui la telefon. Acesta nu era un copil, ci un adult! El inca statea pe telefon, fara nicio grija, cand mama lui m-a rugat sa ma mut ca sa poata sta langa fiul ei. Si am intrebat-o cine este fiul ei, ca sa fiu sigura, si a aratat spre adolescentul respectiv. I-am raspuns ca nu ma voi muta fiindca am platit in plus pentru acest loc. Moment in care aceasta femeie s-a uitat la mine cu o privire atat de urata, iar pe durata zborului bombanea tot felul de lucruri la adresa mea”, povesteste tanara. 

@surya_garg for real like was I wrong #nyc #airplane #airplaneseats ♬ original sound

Videoclipul a devenit viral si mii de internauti au comentat pe marginea situatiei, multi dintre ei considerand ca tanara a luat decizia corecta. 

„Sincer, nu ai gresit. Dupa parerea mea, un copil trebuie sa aiba 12 ani sau mai putin pentru ca eu sa ma mut. Altfel, nici sa nu ma intrebati", a scris o persoana.

„Eu nu as renunta la scaunul meu de la fereastra nici macar pentru o mama cu un copil mic. Sa aiba mai multa grija si sa isi aleaga locurile dinainte”, a mai comentat cineva. 

Mai multe comentarii au venit din partea unor persoane care au declarat ca sunt parinti, care au scris ca au tendinta de a planifica din timp atunci cand calatoresc cu copiii, asigurandu-se ca platesc in plus astfel incat sa poata sta impreuna cu adolescentii lor.

Nu numai tanara respectiva a trecut printr-o astfel de experienta. In octombrie 2022, o alta femeie pe nume Maresa Friedman a strans peste 3 milioane de vizualizari la un videoclip in care mentiona ca a refuzat sa renunte la locul ei din avion la clasa intai pentru ca o familie sa poata sta impreuna.

Tu cum ai fi procedat in locul tinerei? I-ai fi cedat mamei respective locul tau, ca aceasta sa poata sta langa fiul ei adolescent? 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Calatorie avion copii Sfaturi avion copii

Articole recomandate

Citeste si despre