7 aplicatii utile pentru mamici ocupate

/ / Modificat: 2015-02-04
7 aplicatii utile pentru mamici ocupate

Stii cine sunt cele mai ocupate femei din lume? Mamicile, cu siguranta! In fiecare zi, pentru ele incepe o lupta pentru gasirea unui echilibru intre viata de familie si cariera, din care trebuie sa iasa victorioase.

Vestea buna este ca tehnologia le vine in ajutor, cu aplicatii utile menite sa simplifice indeplinirea responsabilitatile zilnice ale mamicilor aflate mereu in miscare.

Daca ai un telefon inteligent, inseamna ca poti sa iti faci zilele mult mai usoare folosind aplicatii create special pentru mamici ocupate. Iata ce variante ai la inceput de 2015!
aplicatii_telefon_mamici

Shopping list


Listele pentru cumparaturi fac parte din viata oricarei mame care are in grija o gospodarie, motiv pentru care dezvoltatorii de aplicatii mobile lanseaza periodic variante practice care ruleaza cu sistemele de operare ale telefoanelor inteligente. Una dintre cele mai populare aplicatii de acest tip se numeste Shopping list, este dezvoltata de Hensoft si se bucura de mult succes in randul utilizatorilor de cativa ani incoace.


Shopping list sorteaza alimentele pe care vrei sa le cumperi si te ajuta sa te organizezi eficient cand pleci la cumparaturi. In plus, iti sincronizeaza listele cu cele ale altor utilizatori (partenerul tau, de exemplu), astfel incat sa stiti in permanenta cine cumpara laptele si cine se ocupa de aprovizionarea cu produse de curatat, de exemplu. Aplicatia ruleaza cu sistemul de operare iOS.

Sursa foto: apple.com

Rescue Time


Daca petreci mult timp in fata computerului si ti se pare ca iti irosesti deseori orele facand lucruri inutile, aplicatia "Rescue Time" te "spioneaza" discret si, la sfarsitul saptamanii, iti spune cat timp ai petrecut facand ceva productiv. Astfel, te ajuta sa iti gestionezi sarcinile de serviciu mai eficient si sa te ocupi de cele importante cu prioritate, pentru a avea mai mult timp pentru a-l dedica familiei. Programul este compatibil cu sistemul de operare Android.
aplicatie_lista_cumparaturi
Foto: rescuetime.com

Cozi


Cozi este o aplicatie cu utilizari complexe, care iti permite sa iti organizezi calendarul familial, sa faci liste de cumparaturi, sa ai o idee clara asupra sarcinilor zilnice si sa beneficiezi de un reminder prompt atunci cand ai de facut un lucru important. In plus, functioneaza si ca un jurnal personal, in care sa iti notezi gandurile, planurile si alte date esentiale de care nu vrei sa uiti. Un vis al mamicilor ocupate, devenit realitate! Programul ruleaza cu sistemele de operare iOS, Android si BlackBerry OS.
aplicatie_mame_calendar

Foto: cozi.com

Mint

In cazul in care cauti o modalitate de a-ti gestiona mai eficient bugetul personal, Mint iti vine in ajutor tocmai cu acest serviciu important. Aceasta aplicatie pentru mamici ocupate te ajuta sa iti monitorizezi cardurile de credit, conturile din banca, investitiile, venitul lunar, bugetul familiei si alte cheltuieli in timp real. Aplicatia este gratuita si ruleaza atat cu sistemul de operare Android, cat si cu iOS.
aplicatie_bani
Foto: fiscaltoday.com

Brightnest

Aplicatia Brightnest are multe de oferit unei mamici cu multe responsabilitati, in special de ordin domestic. Programul iti permite sa iti personalizezi programul zilnic al sarcinilor domestice, iti reaminteste de lucrurile importante pe care le ai de facut in cursul unei zile si iti ofera tot soiul de ponturi casnice utile, de la proiecte de lucru manual, pana la sfaturi despre cum poti indeparta rapid un anumit tip de pata. Aplicatia ruleaza exclusiv cu sistemul de operare iOS.

aplicatie_casa


Foto: cnet.com

Audiobooks

Ti-ai dori sa citesti mai mult, insa timpul nu mai permite acest "lux"? Special pentru mamicile care rareori au un ragaz de odihna a fost lansata aplicatia Audiobooks, partenerul tau perfect de lectura in timp ce tu te ocupi de curatenie sau gatesti, de exemplu.

Baza de date contine peste 15.000 de titluri, pe care le poti descarca pe iPhone, Ipod sau iPad. Te vor impresiona diversele caracteristici ale aplicatiei: navigarea inteligenta intre capitole, semnele de carte, viteza variabila a vocii naratorului etc.

aplicatie_carti_audio
Foto: audiobooksforandroid.com

OurKids

Printre orele lungi de la serviciu, ingrijirea celor mici si pregatirea mesei la timp, rareori se mai strecoara cateva clipe in care sa imortalizezi momentele importante din viata copilului tau. Iata de ce s-ar putea sa te indragostesti rapid de aplicatia OurKids, special conceputa pentru a inregistra rapid activitati cotidiene si momente speciale din viata ta de familie.

Poti captura ipostazele memorabile in fotografii, inregistrari audio si video, intr-un jurnal virtual de familie incarcat de emotii si mici motive de bucurie. Aplicatia ruleaza doar cu sistemul de operare iOS.

aplicatie_amintiri_copii


Tu ce aplicatii mobile folosesti pentru a-ti usura viata de zi cu zi? Da-ne ponturile tale utile in sectiunea de comentarii de mai jos!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Aplicatii utile telefon Aplicatii mamici

Articole recomandate

Citeste si despre