Top 7 alimente de toamna care te ingrasa

/ / Modificat: 2014-11-10
Top 7 alimente de toamna care te ingrasa

Multe dintre alimentele si preparatele toamnei sunt pline de calorii "ascunse" care dau peste cap efortul tau de a slabi sau de a te mentine in forma.

Chiar daca s-a facut frig si esti nevoita sa mai pui o hainuta sau doua pe tine, nu inseamna ca trebuie sa "imbraci" si meniul in grasimi si zaharuri care te ingrasa foarte tare.

Gem/dulceata

Bunatatile facute peste vara pentru a fi mancate toamna si iarna contin, printre altele, gemuri sau dulceturi savuroase din fructe care te ispitesc de fiecare data cand deschizi usa camarei.

Daca esti la dieta sau incerci sa te mentii in forma este mai bine sa eviti aceste produse. Ele sunt pline de zahar si chiar si consumul unei singure lingurite adauga inutil calorii siluetei tale.

Supa crema de legume

Supele de rosii din sezonul de vara sunt inlocuite treptat de supele crema, extrem de delicioase si hranitoare. Ele sunt o alegere buna daca nu ai probleme cu greutatea. Dar daca incerci sa slabesti, este bine sa fii sigura ca nu contin unt, branza, smantana sau crutoane. Degeaba se numeste supa de legume, daca sunt presarate cu ingrediente pline de calorii.

Citeste continuarea pe ele.ro.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre