Alimente care slabesc si tin kilogramele la distanta

/ / Modificat: 2013-06-25
Alimente care slabesc si tin kilogramele la distanta

Slabitul este cosmarul oricarei mamici care vrea sa dea jos chiar si cateva kilograme. Insa daca are la-ndemana alimente pe care sa le consume la discretie si care sa tina si straturile adipoase la mare distanta de silueta, atunci slabitul nu mai pare asa o greutate. Iata cateva astfel de alimente!

Ceai verde

Ceaiul verde este recomandat in o multime de diete de slabit, pentru ca are beneficiul de a arde caloriile. Specialistii au constatat ca persoanele care beau zilnic ceai verde topesc in 3 luni mai multe straturi adipoase decat cei care nu adauga aceasta bautura in dieta.

Legume verzi

Salata verde, spanac, stevie, praz, broccoli, sparanghel si alte tipuri de legume care au pigmenti verzi in ele sunt genul de alimente care te ajuta continuu sa dai jos kilograme fara a le mai pune la loc.

Nutritionistii recomanda pentru mai multe rezultate consumul lor cat mai simplu (cel mult combinate intre ele) fara adaos de grasimi si alte alimente pline de calorii. Pot fi consumate in fiecare zi.

Ou

Ouale sunt alimente extrem de benefice atat in sanatate, cat si in dieta. Se pare ca ele grabesc procesul de slabire mai mult decat alte alimente si ajuta si la mentinerea in forma a corpului, ulterioara oricarui regim de slabit sau efort in acest sens.

Mar

Medicii recomanda sa mancam cel putin un mar zilnic. Si nu o fac degeaba, pe langa efectele benefice in sanatate, el ajuta organismul sa slabeasca si pe tine sa iti mentii greutatea sub control. Acesta contine fibre care ajuta la eliminarea toxinelor si la detoxifierea organismului.

Iaurt

Includerea iaurtului cu un continut scazut in grasimi in dieta zilnica favorizeaza slabitul si ajuta si la mentinerea in forma dupa ce termini un regim de slabire sau slabesti cateva kilograme.

dieta-iaurt

Lactatele sunt printre alimentele cele mai recomandate in diete datorita aportului scazut de calorii, dar ridicat de nutrienti esentiali organismului.

Afine

Afinele sunt fructele de padure cele mai utile in demersul tau de a slabi. Ele contin cele mai multe fibre si ajuta la reducerea in centimetri a siluetei. Integrarea lor in dieta zilnica, pe langa alte fructe si iaurt, reprezinta cel mai eficient mod de a tine kilogramele la distanta.

Cereale integrale

Si cerealele integrale sunt o parte importanta a unei diete sanatoase pentru mentinerea in forma. Ele sunt implicate cu succes in curele de slabire pentru ca au o valoare nutritionala ridicata si sunt bogate in fibre care favorizeaza arderea grasimilor.

Grepfruit

Poate fi integrat cu succes in orice cura de slabire si consumat in aproape orice regim alimentar uzual. Este unul dintre alimentele care nu adauga calorii, ci taie si ajuta corpul sa ramana la o greutate stabila.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Slabit femei Alimente slabit Dieta slabit Slabire

Articole recomandate

Citeste si despre