6 idei pentru romantism in cuplu in fiecare zi

/ / Modificat: 2013-04-04
6 idei pentru romantism in cuplu in fiecare zi

Romantismul in cuplu este unul dintre aspectele relatiei care poate avea de suferit atunci cand devii parinte. Grijile pentru cel mic, stresul de la serviciu si atentia de care are nevoie bebelusul ar putea sa "fure" treptat pasiunea si romantismul din cuplul tau, inlocuindu-le cu monotonia si distantarea. Iata cateva idei simpatice prin care sa mentii aprins romantismul in relatia ta, chiar si atunci cand esti parinte!

Micul dejun la pat, o altfel de declaratie de dragoste

Vrei sa ii arati partenerului ca romantismul inca mai exista in relatia voastra? Dincolo de clasicul "te iubesc" si sarutul de dimineata, dovedeste-i cat de mult il apreciezi pregatindu-i un mic dejun romantic la pat. Prepara sau aprovizioneaza-te cu cateva dintre preparatele lui preferate pentru micul dejun, pregateste cafeaua, pune-le pe toate pe tava si nu uita de floare. Este obligatoriu ca floarea sa se regaseasca pe tava atunci cand ai in minte un mic dejun romantic.

Dus in doi, eficient si romantic

De ce sa faceti dus separat, dimineata, cand puteti economisi timp si apa si puteti reinvia pasiunea din cuplu intrand amandoi in baie, in acelasi timp. Nici macar nu aveti nevoie de apa calda, deoarece atmosfera din cabina sau dus se va infierbanta de la sine.

Biletele cu declaratii de dragoste, iubire de moda veche

Abandonati sms-urile, mail-urile si alte metode tehnologice de a va declara iubirea. Intoarceti-va la origini si scrieti cu mana voastra biletelele sau scrisorelele de dragoste. Pe langa faptul ca sunt mai simpatice si romantice, acestea au un impact emotional mult mai puternic asupra partenerului care le primeste.  

Complimente si declaratii de dragoste verbale

Un compliment sau o declaratie de dragoste pe zi tine monotonia la distanta de cuplul tau. Este important sa nu treaca o zi fara a va face complimente reciproc, indiferent ca se refera la mancarea gatita, la cerceii cei noi sau la tinuta aleasa pentru ziua respectiva. Aminteste-i zilnic iubitului tau ca inca il mai doresti si il placi la fel de mult ca la inceput, facandu-i tot soiul de complimente.

Sexul de dimineata, seductie si pasiune pentru intreaga zi

Se spune ca sexul de dimineata este mai intens si mai pasional decat cel de seara. Este si normal, doar sunteti parinti. Seara se acumuleaza toata oboseala de peste zi, iar dorinta de sex dispare rapid. Nu trebuie sa te miri ca romantismul incepe sa se stinga treptat. Tocmai din acest motiv, specialistii recomanda sexul de dimineata, deoarece in zorii zilei sunteti plini de energie.

Atingeri tandre si mangaieri romantice, un limbaj al dragostei

Nu doar sexul si declaratiile de dragoste caracterizeaza romantismul. Poate cel mai de impact limbaj al dragostei este cel nonverbal. Felul in care iti atingi, saruti sau mangai partenerul poate transmite un mesaj mai puternic de dragoste decat daca i-ai scrie aceasta declaratie sau i-ai exprima-o verbal. Asadar, nu va zgarciti in a va atinge, in a va mangaia reciproc pe crestet sau a va trece mainile prin parul partenerului. Sunt moduri de a va declara dragostea si de mentine aprins romantismul din relatia voastra.  

Tu cum iti manifesti dragostea fata de partener in fiecare zi? Spune-ne sugestiile tale in sectiunea de comentarii de mai jos!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre