Iata ce caracteristici trebuie sa aiba un vestiar metalic pentru a fi sigur pentru copii

/ / Modificat: 2022-03-03
Iata ce caracteristici trebuie sa aiba un vestiar metalic pentru a fi sigur pentru copii

Administrezi o scoala cu profil sportiv? Ai o echipa de copii pentru care vrei sa creezi tot confortul? Gradinita are nevoie de dotari pentru o organizare optima? Asigura-le copiilor un mediu sigur prin intermediul unui mobilier potrivit nevoilor lor. Un vestiar metalic poate îndeplini perfect toate cerintele, contribuind la amenajarea eficienta a spatiului.

Fara îndoiala si micutii vor fi placut surprinsi sa aiba un loc special în care sa îsi poata depozita în siguranta obiectele personale. Un vestiar profesional ar fi o solutie excelenta pentru copii, modelele integrându-se usor în spatiile cu tematica sportiva, gradinite, scoli, centre de îngrijire a copiilor, sali de dans sau orice locatie în care se desfasoara activitati ce necesita depozitarea si schimbul hainelor.

Mobilier de top pentru depozitarea obiectelor personale

Deseori, copiii sunt dezordonati si pot avea nevoie de ajutor în a se organiza. Un vestiar metalic îi învata de mici cum sa îsi pastreze lucrurile corespunzator, printr-un mod distractiv. Astfel, dormitorul, zona de joaca sau sala de curs sunt mai aerisite, evitându-se aglomeratia cu obiecte inutile în acel moment. De asemenea, depozitarea bunurilor înca de la intrarea în locatia destinata copiilor poate contribui si la mentinerea curateniei.

Posibilitatea de a aseza îmbracamintea, obiectele de studiu si echipamentele într-un singur loc constituie un avantaj comun pentru toti utilizatorii, inclusiv pentru administratorii localului, care nu îsi vor mai bate capul cu dezordinea creata de copii.

Compartimentare practica si design atractiv

În principiu, un vestiar metalic trebuie sa fie încapator, bine compartimentat, sa dispuna de încuietori sigure si sa fie accesibil copiilor de diferite vârste. Estetica este la fel de importanta, având în vedere ca micutii sunt atrasi de culorile vii si designul vesel. În acest sens, producatorii au scos pe piata vestiare vopsite integral sau numai la nivelul usilor în diverse culori, precum: rosu, galben, portocaliu, verde, albastru si gri.

Coloristica anima foarte mult un spatiu, iar de acest lucru se bucura în special copiii. Acestia nu sunt deloc încântati de obiectele anoste, terne, rigide, reactionând mult mai bine atunci când sunt înconjurati de piese de mobilier moderne, cu aspect juvenil. În ciuda faptului ca un vestiar metalic este recunoscut pentru robustetea si rezistenta sa în timp, din punct de vedere estetic poate masca orice duritate, fiind un mobilier prietenos pentru copii.

 vestiar metalic

Rezistenta la utilizare frecventa

Caracteristicile cu care este înzestrat un vestiar îl fac sa suporte de multe ori nerabdarea si energia debordanta a copiilor. Astfel, usile ranforsate, nervurile longitudinale de pe laterale si de pe usa si balamalele interne antiefractie ofera rezistenta sporita si siguranta optima. Fantele de aerisire din acoperis sau de la nivelul usilor permit o circulatie buna a aerului, împiedicând aparitia mirosurilor neplacute.

Personalizare si siguranta sporita

Posibilitatile de a personaliza un vestiar sunt apreciate de cumparatori. Asadar, daca esti în cautarea unui anumit tip de vestiar, poti colabora cu producatorii pentru a realiza modelul dorit. Din dotarile optionale fac parte polita pentru încaltaminte, separatorul interior curat/murdar, suportii pentru agatat haina, protectiile anticoroziune din plastic pentru picioare, kitul de picioare reglabile si diferite tipuri de închidere. Pentru siguranta lucrurilor depozitate în interior se poate apela la mânerul antiefractie, mânerul cu închidere din doua miscari, închiderea în 3 puncte, cu cifru mecanic sau cu cifru electronic.

Investeste într-un vestiar metalic si amenajeaza un spatiu aerisit pentru cei mici. Ajuta-i sa se organizeze de la vârste fragede si sa învete cum sa îsi gestioneze compartimentul ce le revine.

Autor: iAgency

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Mobila bebelusi

Articole recomandate

Citeste si despre