Mobila si decoratiuni iesite din tipare pentru camera copilului

/ / Modificat: 2021-03-19
Mobila si decoratiuni iesite din tipare pentru camera copilului

Cand mobilezi sau redecorezi camera copilului sunt o multime de lucruri care trebuie luate in calcul, nu doar bugetul. Stii deja ca in camera celui mic trebuie sa ai un pat potrivit pentru varsta lui si un dulap pentru hainute si alte textile. Nu ignora, insa, detaliile!

Alege mobila si decoratiuni copii care pot face diferenta intre o camera banala si una in care micutul tau se va simti excelent in orice moment al zilei.

Draperiile sunt un element esential in camera unui copil, desi ai putea crede ca nu au atat de mare importanta. Ele te vor ajuta sa creezi acea lumina difuza care ii va permite celui mic sa doarma mai mult dimineata si sa nu rateze somnul de pranz din cauza luminii puternice.

Vrei ca jucariile sa nu fie imprastiate toata ziua prin camera? Provoaca-l sa fie ordonat punandu-i la dispozitie cosuri textile sau din lemn pentru depozitarea jucariilor. Il poti invata sa le grupeze pe categorii, iar cuburile, figurinele, masinutele, papusile vor avea viata mai lunga decat atunci cand risti sa calci pe ele la tot pasul.

Iesi din tipare cand alegi mobila pentru camera copilului

La capitolul mobila copii deciziile pot fi greu de luat. Cand cei mici abia au inceput sa umble, trebuie sa iei toate masurile de siguranta; ideale sunt obiectele de mobilier mai inalte, pentru a nu exista riscul sa se loveasca de colturi.

Cand cresc si incep sa mearga la gradinita sau la scoala, poate vei dori sa le amenajezi in camera un spatiu de lucru sau un birou. Gasesti de toate, pentru toate gusturile si bugetele, insa nu uita un lucru: camera copilului trebuie sa fie pentru el acel spatiu in care se simte cel mai bine.

Creeaza-i o atmosferă de poveste, desprinsa, spre exemplu, din Cartea Junglei; copilul tau se va simti cu siguranta fericit si confortabil in bratele unui taburet moale si vesel in forma de ursulet pufos.

Cele mai potrivite decoratiuni pentru camera copilului

Pierduti in calcule si planuri cu obiectele de mobilier, multi parinti uita ca micutii lor au nevoie de un decor care sa-i inspire, sa-i provoace, sa le ofere confort si senzatia de siguranta. Ai de ales din o multime de obiecte de decor camera copii atunci cand vrei sa dai un refresh dormitorului celui mic.

Decoratiunile in forma de ursuleti sau iepurasi pot inlocui cu mare succes pernutele decorative, iar un dreamcatcher va da un aer mai feng-shui camerei. O perna pufoasa roz va fi cu siguranta preferata oricarei fetite atunci cand vrea sa se relaxeze si, in plus, o va ajuta sa adoarma mai usor si o va transporta intr-o lume a viselor fascinanta si plina de magie.

Poti da camerei un aer demn de povestile orientale cat ai spune "baldachin", iar pentru baieteii pasionati de spatiu si astronauti gasesti decoratiuni suspendabile care ii vor indemna sa viseze la tot ce se afla dincolo de stele.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Mobila bebelusi Mobila bebelusi Camera bebelusului

Articole recomandate

Citeste si despre