Idei de lucru (joburi) acasa

/ / Modificat: 2016-12-16
Idei de lucru (joburi) acasa

Mamicile care vor sa castige un banut in plus, sau cele care nu mai au un loc de munca si sunt nevoite sa stea acasa pentru a avea grija de micutul lor, au sansa de a castiga bani la domiciliu. Exista suficiente idei si oferte de lucru (joburi) pentru acasa, astfel incat sa poti contribui la bugetul familiei tale!

Foto: passiveincomegoals.com

Bona la domiciliu

Daca iti plac copilasii foarte mult si consideri ca, pe langa micutul tau, mai poti avea grija de inca unul sau doi, atunci nu ezita sa te gandesti la ideea de a deveni bona (babysitter) la domiciliu.

Tot ce trebuie sa faci este sa urmezi niste cursuri de bone si sa parcurgi pasii pentru deschiderea unei mici afaceri. Daca nu vrei sa te complici cu infiintarea firmei, poti colabora pe un contract pe persoana fizica autorizata.

Productie si comercializare de dulciuri si preparate de casa

Poate ca nu te poti compara cu marile cofetarii sau restaurante care distribuie mancare sau comercializeaza produse.

Insa, daca esti talentata in bucatarie si te pricepi intr-o anumita categorie de preparate - patiserie, dulciuri etc., nu ezita sa iti faci cunoscute talentele si produsele in randul prietenilor, pe paginile de pe retelele de socializare online sau pe blogul personal.

Poti gati, ocazional, meniuri pentru petreceri restranse, torturi pentru aniversari, dulciuri pentru sarbatori.

Nu incerca sa o transformi intr-o afacere mare, deoarece nu vei avea timp sa te ocupi de logistica si de comenzi mari. Concentreaza-te pe cereri ocazionale, nu foarte mari, astfel incat sa iti permita suficient timp sa te ocupi de prichindelul tau.

Magazin online sau blog

Deschiderea unei afaceri pe internet, in online, este una dintre cele mai rapide si inteligente metode prin care o mamica poate castiga bani, doar din fata calculatorului si a catorva drumuri sau produse create.

Fie ca e blog simplu, cu produse vintage de vanzare, ca te pricepi sa faci gablonturi si accesorii manual sau ca ai alte idei de a comercializa produse intr-un magazin online, internetul ramane cea mai rapida si accesibila metoda de a face bani repede si eficient.

Contabilitate

In cazul in care esti o absolventa a unei facultati de profil sau a unor cursuri speciale, contabilitatea este unul dintre domeniile profesionale care pot fi profesate de la domiciliu.

Contabilitatea iti ofera oportunitatea sa poti lua in evidenta mai multe firme, pe baza mai multor contracte de colaborare.

Coloborare ca redactor sau editor online

Daca ai lucrat in domeniu sau consideri ca te pricepi la scris si cunosti regulile de baza ale scrierii stirilor sau articolelor, exista o multime de site-uri de profil dispuse sa angajeze colaboratori la domiciliu.

Inseamna ca vei avea de facut anumite articole, pe care le vei scrie de acasa si le vei trimite pe mail, intelegere incheiata printr-un contract de colaborare, contra unei remuneratii per articol sau in functie de negociere.

Traduceri

Incheierea unor contracte de colaborare care ofera oportunitatea de a lucra la domiciliu, in schimbul unor traduceri, este o metoda practica de a castiga bani si care nu consuma foarte mult timp. Fructifica la maximum limbile straine pe care le cunosti.

Deadline-urile pentru traduceri pot fi foarte mari, ceea ce iti permite sa ai grija si de copil si de casa, dar sa si lucrezi.

Tu ai muncit de acasa? Ti-ai dori? Daca da, ce ti-ai dori sa faci? Spune-ne parerile tale in sectiunea de comentarii de mai jos!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Joburi domiciliu Munca acasa mamici

Articole recomandate

Citeste si despre