Top 3 intrebari frecvente despre suplimentele care intaresc imunitatea copiilor

/ / Modificat: 2020-11-04
Top 3 intrebari frecvente despre suplimentele care intaresc imunitatea copiilor

De la venirea pe lume a unui copil prioritatea "zero" a parintilor devine sanatatea acestuia. Grija pentru ca un pui de om sa se dezvolte normal si armonios ii ghideaza pe parinti in tot ceea ce fac. Felul in care ii supravegheaza alimentatia, faptul ca il inscriu la tot felul de cursuri menite sa-i sporeasca cunostintele si sa-i dezvolte talentele, dragostea cu care il inconjoara si cu care il invata atat de multe lucruri - totul este pentru ca el sa aiba parte de tot ce e mai bun. Uneori, insa, este nevoie de ceva in plus!

Suplimentele alimentare pentru consolidarea imunitatii si pentru o crestere sanatoasa si normala sunt cel mai bun prieten al parintilor si al copiilor in fazele de crestere.

Trei intrebari si raspunsuri privind suplimentele pentru copii

Oricat ai incerca sa asiguri copilului o alimentatie din care sa isi ia toate vitaminele, mineralele si toti nutrientii necesari unei dezvoltari sanatoase a organismului, unele dintre ele nu se absorb in organism asa cum ar trebui. Alteori poate este imposibil sa iti convingi copilul sa manance acele alimente care ii sunt absolut necesare pentru aportul de calciu, magneziu, vitamine, zinc, Omega-3. Este, prin urmare, indicat sa ii oferi suplimente alimentare in care toate acestea sa se regaseasca in dozele zilnice recomandate.

1. Care sunt suplimentele de care are nevoie un copil

Pentru a se dezvolta normal si a creste sanatosi, cei mici au nevoie de calciu, magneziu si vitamine, de zinc si acizi grasi Omega-3. Fara acestea, sanatatea si dezvoltarea sa pot fi afectate.

Doppelherz ofera o gama de suplimente pentru copii care le vor asigura aportul necesar de nutrienti care sunt cheia unei cresteri normale.

2. Ce beneficii au suplimentele alimentare

Calciul din organismul uman se regaseste in proportie de 99% in oase si dinti, iar restul de 1% se afla in sange. Cand copiii sunt in crestere este obligatoriu sa te asiguri ca primesc tot calciul de care au nevoie zilnic (700 mg – 3 ani, 1000 mg – 4-8 ani, 1300 mg - 9-13 ani, 1400 mg 14-18 ani, potrivit National Institute of Health din SUA) pentru ca oasele si dintii lor sa se dezvolte normal si sa aiba o structura optima, pentru a avea muschi puternici si o functionare normala a vaselor de sange, a glandelor endocrine si a sistemului nervos.

Magneziul sustine efectele pozitive ale calciului, contribuind si el la sanatatea sistemului osos, la functionarea normala a sistemului muscular si a celui nervos si avand efecte benefice pentru reducerea oboselii si a extenuarii.

Vitamina D3 este "agentul" care sustine cel mai bine efectele calciului si magneziului si, in plus, contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar al copiilor.

Doppelherz aktiv Calciu + Magneziu + D3 pentru copii este un supliment cu o combinatie optima intre cele trei elemente atat de necesare cresterii sanatoase a celor mici, care il vor indragi datorita gustului bun, de portocale.

Copiii au nevoie, pe langa aceste elemente, si de un aport de acizi grasi Omega-3, nutrienti fundamentali pentru cresterea, dezvoltarea si buna functionare a sistemului nervos central si cardiovascular. Regasiti in special in pestele marin, acizii grasi Omega-3 pot fi destul de dificil de administrat copiilor mofturosi pe cale naturala. Prin urmare, Doppelherz aktiv Omega-3 + Vitamine A, C, E, D capsule masticabile poate fi aliatul de nadejde de care ai nevoie.

Omega-3 nu sustine doar dezvoltarea fizica a copilului, ci stimuleaza si dezvoltarea normala a creierului, alungand lipsa de concentrare, dificultatile la invatatura si problemele de atentie care pot sa apara cand cel mic are un aport insuficient de nutrienti. De asemenea, in lipsa acestor grasimi polinesaturate, sanatoase, pot sa apara probleme precum incetinirea procesului de crestere, leziuni la ficat si rinichi, uscarea pielii etc.

3. Cum se administreaza suplimentele pentru copii

Copiii au nevoie de suplimente alimentare in special cand se afla in perioadele de crestere. De asemenea, de ele pot avea nevoie acei copii foarte activi, care fie sunt foarte energici si, prin urmare, consuma multi nutrienti pe parcursul unei zile, fie fac activitati solicitante fizic si psihic sau sporturi de performanta.

Doppelherz aktiv Calciu + Magneziu + D3 contine toti nutrientii necesari unui copil pentru o zi intreaga. Pentru copii cu varsta cuprinsa intre 3 si 12 ani siropul se administreaza intr-o singura doza zilnica de 10 ml. In cazul preadolescentilor si adolescentilor, intre 12-13 ani, siropul se administreaza de doua ori pe zi, in doze de 10 ml, aportul necesar lor fiind dublu.

Doppelherz aktiv Omega-3 + Vitamine A, C, E, D sub forma de capsule masticabile, se administreaza cu apa, in timpul mesei; pentru micutii cu varsta intre 4 si 7 ani doza zilnica este de o capsula, luata in timpul mesei, in timp ce peste 7 ani sunt recomandate cate doua capsule pe zi. Acestea vor suplimenta aportul de acizi grasi esentiali EPA si DHA regasiti de obicei un peste si pe care organismul uman nu ii poate secreta, dar care sunt atat de importanti pentru o minte ascutita, o inima sanatoasa si o dezvoltare normala.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre